×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъж от Сливенско простреля с арбалет свой съгражданин
  • На всеки 10 минути един българин получава инсулт
  • Новият ковид води до гадене и диария
  • Първата детска онкологична болница в Румъния ще приема и българчета
  • Социалният министър предлага актуализацията на пенсиите от 1 юли да бъде с 11 процента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана


Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана
Кметът на Поморие Иван Алексиев сподели, че в близките 24 часа не очаква в града да има ток
Тема в развитие
Парадоксът, че след урагана няма жертви в Бургас: Компромис на Бог или чист късмет? Видео показа и торнадо над морето в Бургаско Държавата обещава помощи за земеделски стопани след бедствието в Бургаско След щорма: Бургаският кмет с благодарност и предупреждение към гражданите за следващите дни Бурята извади от строя подстанция „Хоризонт“ на ЕСО, смущения в тока на Поморие и Сарафово Димитър Николов след урагана: Пострадали са 131 коли в Бургас, над 400 дървета са изкоренени Иван Алексиев: От 12 години съм кмет, такова чудо като щорма снощи не бях виждал никога Вижте как изглежда Бургас след бурята (СНИМКИ) Няколко села в Бургаска област остават без ток след бурята Обявиха частично бедствено положение в Поморие След урагана: 16-годишно момче е със счупена ключица, жена е с прорезни рани от строшено стъкло Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана Метео Балкан: Очаквайте нова буря в Бургас по-късно тази вечер Истински ураган или необичайно силна буря бе преминалият над Бургас кошмар Бедствието потроши витрините на култов мебелен магазин в Кумлука, спални и дивани отиват на боклука Паника в Поморие: Ветроходец падна зад борда по време на мощната стихия, организираха спасителна операция Мощна буря удари Обзор Кризисният щаб в Бургас ще работи денонощно, за да се справи с щетите от бедствието (СНИМКИ) Километрични опашки заради паднали стълбове Димитър Николов: Всички извънредни екипи са изпратени по сигнали, щети има във всички квартали на Бургас (ВИДЕО) След апокалипсиса: В Поморие е най-тежко положението, кметът Иван Алексиев свика кризисния щаб Стихията от Бургас се прехвърли в Созопол, вижте как изглежда „Веселата уличка“ (СНИМКИ) Кризисният щаб пред Флагман.бг: Има сигнал за паднал от борда на яхта, бурята е завлякла десетки лодки навътре в морето Десет-минутна буря предизвика невиждан погром в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургас е блокиран след изненадващия ураган Вятърът, повалил дървета в Бургас, бил със скорост около 100 км в час Извънредно! Десетки рибари бедстват край Бургас Ужас! Ураган внепазно се появи в Бургас, щетите са големи
виж още
скрий
17 Септември 2022, Събота, 21:40 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

За щастие вятърът я върнал обратно, каза кметът Иван Алексиев

Жена, която правела кални бани, когато бурята се разразила, е била отнесена от вятъра, съобщи кметът на Поморие Иван Алексиев. 

За щастие обаче е пусната обратно в калта, каза той пред БНТ.

По чудо жената не е пострадала.

Градоначалникът заяви, че щетите от урагана са огромни. Електрическата подстанция, която захранва града и околните села не работи. Нанесени са много материални поражения по сгради и коли. Има и много паднали дървета.

"Екипите на ЕВН работят, но в близките 24 часа не се окачва да има ток. Това означава, че тази вечер Поморие е на тъмно, уличното осветление не работи. Затова съм помолил полицията, ако могат, да изпратят допълнително полицейски сили“, сподели Алексиев. 

„В постоянен контакт съм и с областния управител проф. Нейкова, но и тя не може да пристигне, защото пътят Поморие - Бургас е затворен заради падналите дървета. Дори и в тъмното, в момента, пожарникарите режат дървета и освобождават улици.", каза още той.
 


В категории: Поморие


Флагман.БГ Никой не може да устои на тези бабини сиренки Никой не може да устои на тези бабини сиренки 13/05/2024, Понеделник 11:59 1
15
Коментара по темата
15.
В Поморието тъй се говори
18.09.2022 16:15:09
0
2
Вятъра я вдигнал ударил и два шамара(леки)тя се извинила и айде обратно в калта.

Само поморийци вдяват за Ко иде реч
14.
Ха ха ха
18.09.2022 11:10:41
1
5
кмете,кмееетеее
13.
Сандо
18.09.2022 08:11:52
6
5
Няма ток неплащаш на евн бонус за поморийци.24 часа без ток 30%на доло нали така ЕВН
12.
Учуден
18.09.2022 07:09:00
0
15
Господин кмете, във вашата община БКС нямате ли? С резачки и друга техника? Хвала на пожарникарите, че не са спрели цяла нощ да разчистват! Ама вашите служители къде са?
11.
Въпроска ?
18.09.2022 01:42:07
0
22
Браво на дежурните екипи на ЕВН , които успяха да се справят с аварията и вече в Поморие има ток ! Иначе това с отнесената и върната обратно в калта жжена звучи смехотворно !
10.
Канала
18.09.2022 01:21:49
17
13
За какво им е ток на помориици те без това са диви диваци
9.
Ай
18.09.2022 00:04:43
6
25
Тока в Поморие спря преди бурята, а не след бурята която беше 5 до 7 минути, а лятото госпИн кмете пак ли имаме бури без бури, че все сме без ток и вода, а?
8.
Бургас
17.09.2022 23:46:36
4
15
Къде е сега проф.Нейкова само по откривания и собствена реклама да си прави това е истината.
7.
Кофти мат'риал
17.09.2022 23:34:46
3
12
всички в калта :-))))))(
6.
Баси каламбура
17.09.2022 23:33:20
1
47
- жена е отнесена от урагана
- За щастие вятърът я върнал обратно, каза кметът Иван Алексиев
- За щастие обаче е пусната обратно в калта, каза той пред БНТ.

Вие изобщо четете ли си пристотиите, които пишете?
5.
Хахахахаххаах
17.09.2022 22:56:08
4
41
Не знам колко трябва да си тъп, да кажеш, че вятърът я въ.нал обратно ..И я пуснал ..в калта....Хахахахаха ....и тоз областен управител на ГЕРБ
4.
Сухата Река
17.09.2022 22:38:44
1
28
Природата започва да си отмъщава!
3.
Хахаха
17.09.2022 22:10:31
4
56
Вятъра я върнал обратно.Абееее ти в час ли си бе ?
2.
Веселяк
17.09.2022 22:07:09
7
20
За всичко е винове депутата Христо!
1.
до Флагман
17.09.2022 22:01:03
5
17
"Ураганът е тропически циклон, чиято максимална скорост за продължителен период е равна или по-голяма от 65 възела. Ураганите допълнително се степенуват по скалата на Сафир-Симпсън. Урагани от категории 3, 4 и 5 се наричат също големи урагани."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Русите фурии са си лика-прилика Кметът на Бургас награждава 140 ученици, отличени в състезанието по английски "Lets have fun" Кметът на Бургас награждава 140 ученици, отличени в състезанието по английски "Lets have fun" Церемонията ще бъде днес от 16.30 ч., в експозиционен център „Флора“ Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София То е оперирано успешно, следва възстановяване Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Винаги можете да разчитате на мен, обърна се към завършващите Марин Киров Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Има счупване на таза Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените В рамките на акцията ще бъдат разположени допълнителни полицейски екипи в районите на конфликтни участъци с концентрация на ПТП Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Рейндж Ровърът, който се превърна в ковчег за двама млади пловдивчани, се е движел с близо 200 км/час Чудовищно:  Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Чудовищно: Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Те са обявени като леки и телефонните им номера са разпространени сред десетки хиляди души Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори