×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо жените изневеряват на добрите мъже


25 Юли 2022, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жените са склонни да избират мъже, които са извор на благополучие

Макар че са направили всичко за жена си, много мъже са били измамени, но защо? Отговорът на въпроса е сложен. Всеки мъж изпитва нужда да задоволи потребностите си, чрез набор от качества, който жената трябва да му предостави.

Жените от друга страна пък си имат изисквания, на които мъжете трябва да отговорят. Ако това не се случи и мъжете не могат да отговорят на тези изисквания, женската природа започва да се оглежда за афера, с която да задоволи нуждите си.

Жените се нуждаят от сила

Мъжете трябва да се силни и добре да знаят мястото си. Всяка жена е независима, докато не срещне мъжа на мечтите си. Работа на мъжа е да и покаже, че е слаба и че има къде да забие котва, когато е уморена от вълните на живота.

Жените се нуждаят от внимание

Вниманието и любовта са много важни за жените. Мъжете също се нуждаят от внимание, но в различни форми. Ако една жена се почувства пренебрегната, защото прекарвате твърде много време на работа или не я карате да се чувства специална, тогава любовната й афера вече се вижда на хоризонта. Ако тя не успее да получи това от което се нуждае от вас, ще го потърси от друго място. Ясно и просто.

Пари и стандарти

Жените са склонни да избират мъже, които са извор на благополучие. Това е генетично заложено в съзнанието им. Те винаги ще преследват най-умните, най-силните и тези, които се справят с живота по най-добрия начин. Така те се чувстват сигурни. Не бързайте да си правите погрешни изводи. Не всички жени търсят най-богатия човек на земята, но повечето от тях си имат стандарти и ако не успеят да ги постигнат, могат да разбият сърцето ви на парчета. Това е особено опасно, ако сте млади и току-що сте сключили брак. Жените, които изглеждат и се чувстват добре имат високи очаквания и ако мъжът не отговори на тях, е възможно да стане жертва на изневяра от страна на жена си. Като цяло жените, които изневеряват на добри мъже се нуждаят от малко повече, за да се запази тяхната лоялността си концентрирана на едно място, при съпруга си.

Блясък

Както беше споменато по-горе, жените се стремят към най-доброто, което могат да получат. Някои жени искат успехът на мъжа до тях да бъде постоянно видим за другите. При някои жени това се е превърнало в мотивация за живот. Те не гледат на вас като на човек, а по-скоро на обект, чрез който могат да подобрят живата си. Ако това не се случи вие вече не сте й необходими.


В категории: Лайфстайл


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
*********
27.07.2022 21:26:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
Още едно допълнение
26.07.2022 11:57:12
0
3
Но да оставим Монтен и да си спомним за древните легенди.
Тирезий бил наказан от боговете като бил превърнат в жена. След време отменили наказанието му и той отново станал мъж. Тоест човекът знаел как стоят нещата и от женска страна. Затова когато между Зевс и Хера възникнал спор коя от двете страни получава по-голяма наслада при сексуално общуване, те попитали Тирезий, тъй като знаел как се чувстват и двата пола.
Тирезий отговорил, че това което изпитват жените е девет пъти по-силно от това, което изпитват мъжете. Изводът е,че трябва да се отнасяме с разбиране и мъдрост към тези забежки на жените. Просто там явно натискът на нагона е доста по сериозен. Тоест рогата трябва да се носят с философски стоицизъм.
7.
Развийш ли
26.07.2022 09:03:23
1
8
Всички изневеряват и жени и мъже Никой не може да устои на природния нагон Умните рядко тъпанарите при първа възможност
6.
Допълнение
26.07.2022 08:49:06
0
6
Ако някой все още не разбира мъдростта на Монтен, да си припомним случай от близкото минало. В моряшките среди още се носят легенди за разводите, които е причинил един отменен полет. Който е бил благоразумен и е звъннал, че се прибира неочаквано, е съхранил брака си.
5.
Защо жените изневеряват?
26.07.2022 05:28:06
3
13
Отговорът се съдържа в том трети на Мишел дьо Монтен. По-точно в есето "По някои стихове на Вергилий". В него е даден пример как римляните преди да се приберат в дома си след военен поход изпращали хора да предупредят жените им. Въпрос на възпитание е да уведомиш жена си кога точно се прибираш. В замяна тя ще отвърне с безрезервна вярност.
4.
Били Бой
26.07.2022 03:11:47
1
12
Защото лошите ги бумкат и си заминават след това. Иначе и на тях щяха.
3.
бий за да те уважават
26.07.2022 00:37:45
0
14
дотам я докарахме......
сами се навират при лошите,после реват....все на нас ли се падат такива......еми.....хак ви е....
ай сиктир
2.
Mani
25.07.2022 23:45:39
1
22
Ебеш и бягаш от драми. Никой досега не е разбрал кво искат жените и никога няма да се разбере. Както виждате те изневеряват на известни, богати, успешни и красиви които им дават всичко, та ще седи вярна някоя на некъв бачкатор.
1.
anonymous
25.07.2022 23:25:44
1
15
да, само дето обикновено най-умните и най-силните са различни хора :)))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Откриха труп на жена в Кюстендил, има задържан Следи от насилие не са открити Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Тази певица май го закъса, продава звездния си пентахаус Луна пусна за продажба мезонета, стяга куфарите за морето Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Mрежа от фалшиви магазини откраднала пари и лични данни на 800 000 души в Европа и САЩ Работила почти десетилетие със стотици хиляди уебсайтове Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово Намериха пистолети и патрони на ГКПП Лесово По случая е образувано досъдебно производство
Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори