×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ченгел страдал, но не знаел български, за да се извини


Ченгел страдал, но не знаел български, за да се извини
Собственикът на "Ентуртранс" се появи с изявление 39 часа след като негов автобус погуби 8 души
Тема в развитие
Намалиха 5 пъти гаранцията на шофьора от ”Тракия” Шофьорът на автобуса - ковчег: намалете гаранцията, имам болна жена и 3 деца Стефан Иванов от Чирпан е другият спасител До две седмици е ясна причината за катастрофата на "Тракия" Васко Ристески със сърца за спасените от автобуса, стана български гражданин Besove.bg хвана Ениз Ченгел в луксозната му закусвалня Пуснаха под гаранция шофьора на „Ентуртранс” Появи се надежда за спасение на Албена Откриват сцепена гума на втори автобус от „Ентуртранс” Ченгел страдал, но не знаел български, за да се извини Шефът на „Ентуртранс” върти бизнес и със закуски Самотна майка и 14-годишно момиче са жертвите от Бургас Кметът Николов се срещна с двама от ранените бургазлии Автобусът–убиец погуби студентка на 22 години от Приморско Автобусът за София на „Ентуртранс” тръгна полупразен Обявиха имената на част от пострадалите от катастрофиралия автобус на "Ентуртранс" "Лев Инс" плаща пълен размер на обезщетенията В "Ентуртранс" крият стажа и почивките на шофьорите Четирима бургазлии са пострадали в катастрофата, но са ЖИВИ Общината е готова да осигури превоз до Пловдив за роднини на пострадалите бургазлии Фирмата на автобуса-убиец регистрирана с капитал от 10 лева Загина говорителят на ОДП на МВР Стара Загора Йонка Георгиева Още не е ясно колко са загиналите бургазлии, отговарят от "Ентуртранс" 8 загинали, 2-ма в кома и 16 ранени при жестока катастрофа на автобус пътувал за Бургас
виж още
скрий
16 Юни 2011, Четвъртък, 16:00 ч.
Автор: Бесове.бг

„Ентуртранс” изрази от негово име заболезнования, той се криел, защото бил разстроен


Превозваческата фирма „Ентуртранс” разпространи изявление от името на своя собственик – турчина Ениз Ченгел. В него се обяснява, че досега той се криел, защото бил разстроен.
„Искам да изкажа своите най-искрени съболезнования за жертвите и за пострадалите към тях, всички техни роднини и близки и всички хора. Съжалявам  за случилата се ужасна трагедия.Бих желал да се извиня, че не се появих в публичното пространство с изявление по този повод веднага след трагичното събитие. Като всеки човек и като пряко отговорен се чувствам изключително разстроен и все още не съм в състояние да се изправя пред медиите. Друга причина е недобрата ми комуникация на български език.
Готов съм лично да съдействам на всички институции, държавни и общински органи при разследването”, се казва в изявлението.

В категории: Бургас


3
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
3
Коментара по темата
3.
КОРЕКЦИЯ
19.06.2011 06:35:32
0
0
МЕРЦЕДЕС ТРАВЕГО БЯХА НАЙ- МОДЕРНИТЕ АВТОБУСИ СЪВСЕМ СЪВРЕМЕННИ , С КОИТО СЕ ВОЗЯТ СЕГА И В ГЕРМАНИЯ СТРУВАТ 400 000 ЕВРО А НЕ ЛЕВА КАКТО СЕ ОБЪРКАХ
2.
12 НОВИ АВТОБУСА
19.06.2011 06:33:00
0
0
ВИЖТЕ НАИСТИНА ЕНТУРТРАНС ИМАХА 12 НОВИ АВТОБУСИ МЕРЦЕДЕС , ЗАЩОТО ТИПИЧНО ЗА ТУРЦИТЕ ГИ СМЯТАТ ЗА НАЙ НАДЕЖДНИ НЕ ДАВАТ ПО 90 000 ЕВРО ЗА АВВТОБУСИ СКАНИЯ КАТО НА БИОМЕТ ИЛИ ЯПОНСКИТЕ НА ГРУП И ЕТАП А КУПУВАТ АВТОБУСИ МЕРЦЕДЕС 403 ТУРИЗМО ЗА 250 000 ЕВРО И МЕРЦЕДЕС ТРАВЕГО ЗА 400 000 ЛЕВА - ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ВОЗИЛИ С ТЯХ ЗНАЯТ ЧЕ БЯХА ПЕРФЕКТНИ, НО БАНКИТЕ МУ ГИ ВЗЕХА(И ТОВА Е ЕДВА ОТ ПРЕДИ ПОЛОВИН ЕДНА ГОДИНА)
ОСТАНАЛИ СА МУ САМО СТАРИТЕ 6 АВТОБУСА МЕРЦЕДЕС 303 СКЛОНЕН СЪМ ДА МУ СЪЧУВСТВАМ
1.
МЧ
17.06.2011 10:28:01
0
0
Късно е "господине " да съдействате да бяхте направили необходимото преди трагедията ! Кой ще върне децата на родителите им ? Жалко че много "бизнесмени" от вашия ранг управляват търговските си дружествата като вас,безотговорно ! Няма държава ,за пореден път се убеждавам !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори