×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Канада погребва илюзиите, че либерал-глобализъм значи свобода и демокрация


Канада погребва илюзиите, че либерал-глобализъм значи свобода и демокрация
Шофьори са се изкачили върху своеобразна барикада, издигната на Парламентарния хълм в Отава, точно пред сградата на парламента, и приемат поздравления от десетките хиляди митингуващи
02 Февруари 2022, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Светът днес постепенно е тласкан към това, което малка група от хора замисля още от средата на 80-те години на миналия век

В средата на 80-те години на миналия век, когато е ясно, че комунизмът си отива, една малка група банкери и спекуланти от знаменити родове – Сорос, Ротшилд, Рокфелер, Бъфет, решава, че е дошло времето да създаде на земята единна държава с централно диктаторско правителство, което те ще управляват задкулисно. Подобни опити са правени и в миналото, но те винаги са се проваляли. Може би защото са били подготвяни твърде набързо и без добре обмислена стратегия. Комунистите например смятаха, че единната революция, която ще роди диктатура на пролетариата върху цялото земно кълбо, управлявана от стройна върхушка, базирана в Берлин, ще избухне от само себе си. Достатъчно е на работниците и селяните да им се разясни, че капиталистите ги потискат. Нацистите се надяваха, че с лекота ще завземат целия свят и със силата на оръжието и терора ще претворят върху планетата хилядолетен райх, на когото оцелелите народи ще се подчиняват. И революционният ислям винаги е имал такива планове за света, до момента все неуспешни.

Банкерите и спекулантите взеха есенцията от всички тези опити и се подготвиха за дълъг път до постигането на крайната си цел. В раздробения и шарен свят те решиха да действат не със силата на оръжието, и не точно с революции, макар и да ги допускаха (оранжевите например) като едно от средствата за постигането на целта, а с хитрост и лъжа. Като главна движеща сила на своя сценарий те избраха основаните още през 40-те години на миналия век инвестиционни (хедж) фондове. Макар и да съществуваха от дълго време, най-важната си задача фондовете започнаха да изпълняват именно от средата и края на 80-те години на XX в.

С тях знаменитите родове тръгнаха да изкупуват всичко живо – малки знакови фирми, големи компании, политици, дори цели региони и държави. Днес почти няма известен производител на каквото и да е, нито една известна марка продукт, нито една голяма телевизионна, радио, вестникарска или интернет мрежа (много от българските също), която да не е собственост на техните фондове. Дори пускайки телефоните или останалите си джаджи, всички ние вече сме всецяло в ръцете на хедж фондовете, тоест на знаменитите родове банкери и спекуланти – от операционните системи, през браузърите и големи портали, до Ютюб и социалните мрежи: всичко е тяхна собственост.

Десетки хиляди камиони са блокирали всички пътни артерии в Отава. Още десетки хиляди са се запътили към столицата или към границата със САЩ, за да я затворят

Това бе едната част от сценария им. Другата включваше изграждането на мрежа от фондации и университети, които не просто да изземат инициативата в управлението на всяка държава от местното правителство, но които да всмукват хора и да ги изплюват с преформатиран начин на мислене. Тази мрежа за кратко може да се нарече и секта, понеже има всички подобни характерни черти, но приемаме името, с което те сами са нарекли идеологията си - либерал-глобализъм. За няколко десетилетия мрежата се вгради в основните демократични институции на важните за тях държави, пък и не толкова важните – виждаме го и в България, където основните министерства са в ръцете на „Америка за България“. По този начин мрежата завзе изпълнителната и законодателната власти, почти окупира и съдебната. За да стигнем до момента, в който всички основни партии, независимо от официалната окраска, реално изповядват една и съща идеология – либерал-глобализъм. Даже в България – независимо дали става дума за ГЕРБ, „Има такъв народ“, „Продължаваме промяната“, ДПС или БСП, всички изповядват едно и също: ЕС, НАТО, евроатлантически ценности, зелена сделка.

След като превзеха отвътре структурите на демокрацията, знаменитите родове се заеха да я закриват. Чрез овладените лостове започна планомерно унищожаване на устоите на националните държави. Напълниха ги с имигранти от целия свят; с елгебетета; с пропаганда срещу раждаемостта и браковете, но в същото време с активно лобиране за аборти; срещу историята, защото това е паметта на всяка страна и държавотворна нация; срещу всичко, което би било пречка за превръщането на някога стабилните страни в пихтиеста маса от идентичности - без памет и ценности, без всякакви други цели в живота, освен материални и хранителни. Нещо повече – тази малка група банкери и спекуланти, чрез всичките изброени октоподни мрежи, приватизира самата дума „демокрация“, като не позволяваше, чрез подчинените структури и превзетите медии, да се предлага и представя никаква алтернатива на тяхната деградираща идеология. Всеки друг бе наричан „крайно десен“, ксенофоб, екстремист. Демокрация – това днес е само либерал-глобализмът и нищо друго. Почти на финала на този процес, всичко това – съвсем открито, без грам срам, бе описано от Клаус Шваб през 2020 година в книгата му „Голямото зануляване“.

Шваб, който в момента е на 83 години, е собственик на т. нар. Икономически форум в Давос, който ежегодно събира на едно място всичките изброени банкери и спекуланти – също вече на по 80-90 години, за да дооформят следващите си стъпки към световната диктатура.

Това, което те готвеха отдавна, изплуваше оттук-оттам през годините – като изпуснати думи, като вметнати изречения в определени доклади, но цялостната картина се вижда едва сега. Ето например какво съобщава пред абсолютно безразличната и неразбираща какво ѝ се казва публика Бил Гейтс на 21 февруари 2010 година в Монтерей, Калифорния, САЩ. Той е основен гост на традиционната годишна конференция TРД - технология, развлечение, дизайн, в която се популяризират „ценни идеи, подходящи за публично разпространяване“. Според Гейтс населението на планетата е прекалено голямо, „но ние ще го намалим“.

Светът, който ни построяват в момента либерал-глобалистите, в най-синтезиран вид бе описан от президента на Беларус Александър Лукашенко в реч, която той изнесе на 28 януари в Минск. От „последната диктатура в Европа“, както либералите я наричаха, Беларус в момента изглежда като малко островче на свободата насред Европа – там никога не бяха въвеждани локдауни, хората не бяха и затваряни по домовете, маските не са задължителни никъде, сегрегация с ваксинационни паспорти няма, а Лукашенко специално предупреди министрите си – чуя ли, че някой се опитва да налага принудителна или задължителна ваксинация, ще бъда безпощаден.

Какво ни каза Шваб в книгите си – че коронавирусът е управляемо явление, чрез което ще потиснат народите във важните за тях държави по такъв начин, че те да се взривят отвътре. Тогава „ние ще хванем бика за рогата“, тоест ще накараме поставените от нас там начело либерал-глобалисти да ни прехвърлят изцяло суверенитета на подопечните си територии и „вече няма да остане място за национални държави“. Светът на банкерите и спекулантите, описан от Шваб, ще се управлява от единно диктаторско правителство, а строят ще е медицинска диктатура, в която периодично населението ще се тъпче с течности с неясен състав, ще бъде вкарано насила в цифров концлагер, за да се управлява лесно чрез система от ваксинационни паспорти, кю ар кодове и всякакви лостове за сегрегация на отказващите да се тъпчат с „медицинските“ им препарати. Начело ще стои диктаторска власт, която той нарича „група експерти, неподчиняващи се на никого, включително в медицината“. Това е дивният „рай“, към който в момента светът е насочен.

Шваб е като Ленин и Троцки – безкрайно откровен, затова трябва да се чете внимателно. Руският учен и публицист Андрей Фурсов прави точно това. Той е един от най-големите познавачи на „творчеството“ на Шваб в света. На 21 януари Фурсов участва в конференцията „2022: тенденции, прогнози, рискове“. Там изнесе доклад, в който анализира кое от написаното от Шваб вече се е осъществило и какво още предстои.

Ако човек е достатъчно съобразителен, не е нужно да чете Шваб или да слуша анализите на книгите му, за да осъзнае и сам в какъв свят се намираме. Достатъчно е да следи еднаквата по същност пропаганда, която тече и от завзетите от хедж фондовете медии, и от техните НПО-та, и от политическите лица, инсталирани от тях във властта. Дори само фактът, че тук в България две знакови техни организации – „Отворено общество“ и Българския хелзинкски комитет, заведоха миналата седмица три дела срещу страната ни, защото не е въвела задължителна ваксинация, е достатъчен на умния човек да се усети, че това е идеология, политика и форма на медицинска диктатура, нищо друго.

Кои са важните държави за тях? Няколкото европейски, които имат силна икономика и диктуват всичко на континента, и тези с голяма територия. Успеят ли да унищожат тях, за всички останали няма да има друг път, освен да се предадат и самозакрият. Затова и ваксинационната политика е най-френетична именно там – Италия, Франция, Германия, Австрия, Австралия, Нова Зеландия, Китай, Русия (на централно ниво – не, но в регионите натискът е особено голям) и разбира се Канада.

Но те действително надцениха пасивността на населението. А и кой да предположи, че в спокойна, улегнала, застинала Канада хората ще се осъзнаят, че всъщност, докато им обясняват, че има пандемия, заради която през три месеца трябва да си инжектират каквото им се полага, са ги отвели в медицинска диктатура, където народът е сегрегиран, а основните му права са отнети. В последните две години „пуделчето на Давос“, любимецът на 80-90-годишните банкери и спекуланти, които го и инсталираха начело, министър-председателят на Канада Жустен Трюдо нямаше никаква друга политика, освен единствената, която повтаряше като папагал. Ето го на 17 септември в предаването „Четирима от седмицата с Жулѝ“ по квебекската телевизия „Нуво“.

Изненадата, че бунтът се случва именно в Канада, е голяма, особено на фона на случващото се в Австрия, където от 1 февруари си извън закона, ако не си си взел две от порциите, които трябва да си вземеш, а населението излиза на мирни протести, но без особени последствия за властта. И на фона на послушните австралийци и новозеландци, които изпълняват безропотно всички медицински мерки, спуснати им от властта. Даже когато в австралийската провинция Северна територия бяха изградени концентрационни лагери, в които постоянно се изпращат хора, за които властта твърди, че са съгрешили с коронавируса. А министър-председателят на провинцията Майкъл Гънър всекидневно съобщава какви нови диктаторски мерки се въвеждат уж за борба с пандемията. В това видео той благодари на армията, че е натоварила на военни камиони някакви хора и ги е отвела в лагерите.

Не по-различно е и в Нова Зеландия, където населението пасивно поема всичко, дори и когато в очите им се казва, че ваксинационната програма няма да има край. Както прави министър-председателката Хасинда Ардърн.

Положението в Канада не бе по-различно. Държавата на практика е затворена от две години. Хората са сегрегирани с ваксинационни паспорти. Полицията дори започна да арестува свещеници, които отказват да затворят църквите си. Стигна се дотам, че в последните два месеца хора, които не са си взели полагаемите им се нови и нови дози, поради което кю ар кодовете им вече не са валидни, трябва да посещават супермаркет с охранител, който да следи дали си купуват само хранителни продукти и медицински препарати. Понеже нямат право да се снабдяват с друго, докато не се инжектират отново.

Всичко това най-накрая събуди населението и стотици хиляди шофьори на камиони, подкрепяни от огромни маси от обикновени хора, блокираха столицата Отава, почти превзеха граничните пунктове със САЩ и вече искат не просто премахване на ваксинационната, а край на самата диктатура, олицетворявана от Жустен Трюдо. Самият Трюдо, уж под карантина, я наруши, за да се укрие от всенародната „любов“ на някакво тайно място. Различни източници се колебаят къде е то, но повечето сочат, че е излетял със самолета си в Германия, където на власт са негови идеологически приятели – либерал-глобалисткото правителство на Олаф Шолц. В първата си реч като премиер на 15 декември 2021 г. Шолц бе пределно откровен – основната му политика ще е ваксиниране безкрай, а който откаже е екстремист.

Канадският бунт не е първото народно проявление срещу либерал-глобализма. Нещо подобно се случи на 6 януари 2021 година във Вашингтон, когато разгневеният народ след „най-честните в света“ американски избори окупира Капитолия. Тогава обаче народът се осланяше на водач, който нямаше кураж да ги доведе до край. Тръмп реши в един момент да даде заден ход, скри се и остави хората сами срещу гнева на либерал-глобалистите. Стотици от участниците в този протест в момента гният по затворите.

Дали канадският бунт ще прерасне в истинска и първа революция в света срещу либерал-глобалистката диктатура предстои да видим. Засега е ясно, че лицето, с което канадците олицетворяват диктатурата, все още не разбира какво се случва. Дори не осъзнава ситуацията, в която е изпаднало. Два дни преди камионите да пристигнат в Отава, Трюдо нарече протестиращите хиляди шофьори „дребно малцинство“, което не се ползва с подкрепата на народа. След изявлението му е и документален филм за движението на конвоя през цяла Канада.

Последната си пресконференция Трюдо проведе на 31 януари. В нея отново повтори всичко онова, което бе изричал досега, включително любимия си израз „ние – като държава, аз – като лидер“. Изглежда обаче, че „лидерът“, макар все още да не е напълно наясно какво точно му се случва, е разбрал че армията и полицията не са на негова страна, затова идеята за кърваво смазване на протеста е оставена на заден план. От думите на Трюдо се разбира, че либерал-глобализмът се стяга да насъска едни срещу други различните части от канадското общество – не само на основата ваксинирани-неваксинирани, което се ползва като метод за сегрегация във всички държави, където управляват, у нас също, но и чрез пропаганда срещу протестиращите по държавната телевизия Си Би Си и останалите големи канадски мрежи, собственост на инвестиционните фондове на знаменитите банкеро-спекулантски фамилии. Си Би Си вече обяви, че бунтът в Канада е организиран от Русия.

На 31 януари държавната телевизия Си Би Си показа как Трюдо излиза от постройка на тайно място, за да направи последното си засега изявление. Наоколо изглежда има и други журналисти, освен работещите в Си Би Си, защото се чуват различни гласове, които му задават само удобни въпроси.

Другият начин за смазване на протеста е чрез финансови и административни лостове. На 31 януари съветникът в кметство Отава Матийо Флори (в буквален превод – Матей Цветков), който за своите 27 години има завидна биография като член на няколко соросови НПО-та, обяви, че завежда дело срещу шофьорите на камиони за нарушение на обществения ред в столицата за $10 000 000. Това е всъщност сумата, която шофьорите успяха да наберат чрез дарения, за да се подсигурят с бензин и храна за времето, през което ще продължи протеста – а те се канят да останат в Отава до оставката на Трюдо. Но ако парите бъдат блокирани от съда до приключване на делото, това ще е огромен удар срещу бунта.

Макар и да не е в рамките на класическото силово противостояние, битката не се очертава да е равна и лека. Предстои да видим чии нерви ще се окажат по-силни и дали банкерите спекуланти няма да измислят хитър ход, за да превърнат революцията в Канада във взривяване на тази срана по начин, който обслужва крайната им цел – закриването на националните държави.


В категории: Политика


39
Коментара по темата
39.
Антиваксър
07.02.2022 07:51:42
0
7
Ами тоз Трюфо да дойде да види колко българи сме расисти, екстремисти, крайно десни и т.н. Колко хитра и гнусна пропаганда- не искаш да се ваксинираш с "доброволна" ваксина, аааа ама ти май си и расист, и екстремист. Ако не се лъжа, той каза същото и за протестиращите. Чудя се дали и той е правил някакъв танц на Дарт Вейдър (подобно на колегата си от Великобритания), докато овцете са били заключени в кошарата?
38.
Емилия Андреева
06.02.2022 16:22:30
1
21
Изключителни благодарности за точното описание на замисъла с който се провежда БИОЛОГИЧЕСКАТА ВОЙНА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Нека взаимно да си помогнем за разпространение на тази точна информация, която е крайно необходима за спасяване На НАРОДА ни за неговото ПРОГЛЕЖДАНЕ! ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТЯ Е АБСОЛЮТНО ЯСНА!
37.
Zoxon
06.02.2022 11:42:28
1
36
Най-после смислена статия !
Браво
36.
Моето Мнение
05.02.2022 08:15:48
2
38
Статията има много задълбочен анализ на ситуацията в Канада и света. Е, има и някои недостатъци (както беше споменато в един от коментарите във връзка с името на адвоката), но на фона на цялата информация и анализ, ако не си достатъчно информиран като много от коментиращите, все ще намираш кусури - комунистите обвиняват фашистите и обратно фашистите обвиняват комунистите - това е за смях. Гледната точка на статията е да се покаже, че в историята винаги е имало стремежи за завладяване на света от алчни деспоти, диктатори, и тирани, които са го достигали в една или друга степен, но винаги временно. Да се надяваме, че и този опит няма да е задълго и че действащите лица са вече разпознати от по-голямата част от населението на света.
35.
Браво
03.02.2022 10:34:56
5
88
Браво , изключително добра статия , всичко е обяснено както трябва и подплатено с доказателства към фактите ! Слепите - чуха , глухите - видяха , робите - надигнаха глава , само тука в Бг някои абсолютни овце си живеят в собственият си розово - наивен балон , че всичко е цветя и рози а за проблемите му бил виновен само и единствено “ганя”
34.
Психиатър
02.02.2022 22:32:43
100
25
Божката е виден антиглобалист и антиваксър - цар на конспирациите. Препоръчваме му горещо да обръща бързо рублите в крипто, че се задава голяма инфлация там, откъдето му плащат заплатата за сеенето на дезинформация. След голямото показване на мускули от няколко седмици следва подвиване на опашката за дълъг период от време.
33.
До 30
02.02.2022 16:41:10
122
14
Точно защото знам езика и следя далеч по-рано от подобни като този какво се случва. Нито го разбирам нито го уважавам. А най-малкото мога да се съглася с писанията му. Пълен клоун беше когато коментираше с никому нужните писания относно цирка на Тръмп. Прави опити да връзва Европа България Демокрация и Лукошенкота, Комунизъм и какво ли още не с една случка. Която е следната:
Шепа тираджии излизат извън страната без нужните документи за влизане обратно. И се правят на ударени. Свобода и свободния, да си потърси разликата.
32.
Истинко
02.02.2022 16:25:27
26
92
Гледах и клипове от Нидерландия и Дания за присъединяването на техни камиони към протестите в Канада а също и от различни градове в Чехия и Германия улични огромни протести но нашите медии предават само това което им подадат шефовете им от щатите. Истината рано или късно ще излезе на яве. А статията е много точна и показва другата страна на медала.
31.
До 9 за нефта
02.02.2022 15:59:45
4
58
Личи си че не знаеш историята. Заинтересувай се малко за положението в Русия преди и след революцията и може и да откриеш нещо за нефта /Рок, Рот, уинк уинк/ или за "революционерите" евреи дошли от САЩ.

А като нищо можеш и да се пуснеш по-надолу по картата до днешните големи производители и да прочетеш и тяхната история за нефта/уинк, уинк/.
30.
До МАЛОУМНИКА 28
02.02.2022 15:51:31
12
88
Точно защото времето ти е ценно трябва да прочетеш статията. Не познавам автора, но виждам че го мразят всички откакто постваше реалната ситуация по време на изборите в САЩ. Много голяма част от пишещите тук едва ли знаят английски /не обиждам никого/, и едва ли някога ще могат да прочетат и разберат каква е истинската ситуация в света, как се управлява и как функционира. Автора на статията е положил огромен труд да Ви информира и образова донякъде, но хора като 28 четат само Фейсбук заглавията и ги препращат без даже да са ги отворили и прочели нищо че са 100% фейк в почти всички случаи.
29.
do 4
02.02.2022 15:20:15
2
59
Бухал, къде те чукат, къде се пукаш. Прочете ли пак статията или в кухата манерка пак ти засвири стария шлагер.
28.
Времето ми е ценно, за да чета простотии
02.02.2022 15:15:07
64
14
Чета до автор: Божката и...
... спирам да чета
27.
ХХ
02.02.2022 15:09:25
5
43
Важното е, че на нас ВИНАГИ ни се предлагат ПРАВИЛНИ политици, одобрени от Козяк. И ние ги избираме демократично.
26.
Гг
02.02.2022 14:37:18
67
11
Ежати тъпотията
25.
ED
02.02.2022 14:30:31
8
83
Не вярвам на очите си...браво....явно не сте цензуриран...Страхотна статия. Синтезирано и вярно...., а онези които не се занимават с четене и анализ веднага се разбират по коментарите. PS. Последното видео от статията докато я четях беше спряно...понеже съм в Германия...Да им е честито поредното боцкане....
24.
Къде сте сега многознайковци
02.02.2022 14:27:44
7
82
Къде сте сега многознайковци и промити мозаци, който дрънкахте глупости това било "Пропаганда" това било измислица. Сега вече разбирате, че вие сте едни пионки на най ниско ниво на олигархията и Масоните и Илюминатите и осъзнавате колко сте повърхностни и смешни е честито !!!!
23.
х
02.02.2022 14:24:02
4
81
Авторът е прав за това накъде върви света- към една друга, глобална диктатура, която не може да се ограничи в познатите ни досега понятия- капитализъм, социализъм, комунузъм. Но пък е много хубаво описана още в Библията, Откровението на Йоан. Така че, който има уши да слуша.
22.
гражданин
02.02.2022 14:23:08
5
45
Време е да започваме със стената по всички граници, понеже след време всички ще бягат на Изток /и особено към България/ а не на запад както е сега ! Голям кор ги чака всички и той не е на масони, илюминати и световни богаташи, а съвсем друг и....няма да подбира !
21.
Каймакът на нацията
02.02.2022 14:21:20
49
8
-Джийвс, защо крещят тези хора?
-Тираджии, сър.
20.
Кирето не може да отиде в Канада
02.02.2022 14:21:02
5
33
Хилядните протести няма да са платени от кръгът "Сорос" и Васил Божков,те няма да ги организират и "спонсорират" като през лятото на 2020г.
Но ще има многохилядни протести, които няма да са организирани и платени от кукловодите!
Тогава ще има римейк на свалянето на мутренските правителства на Луканов, Виденов, Орешарски, но ще са по-крайни, защото на хората им е писнало, когато се съберат малко пари в държавата и живота стане по-лек, да идват на власт мутрите на ДС мафията и да разграбва всичко спестено!
19.
До 1ви и подобните му...
02.02.2022 14:12:05
6
37
Хора, книгите на Шваб се продават свободно. Прочетете ги, пък тогава се напъвайте да пишете....
18.
Дааааа
02.02.2022 13:59:47
48
6
КАПИТАЛИЗМА ДАЛИ ЩЕ Е ЛИБЕРАЛЕН ИЛИ КОНСЕРВАТИВЕН, СИ Е ВСЕ ДИКТАТУРА НА КАПИТАЛА , ФАШИЗЪМ. Статията ви е пълна глупост
17.
Комунист
02.02.2022 13:56:44
44
16
Сега така ли залъгвате малоумниците бе флагмани. ? С тъпи, манипулативни глупости. Либералния капитализъм е по лош от консервативния. А най лошо било народовластието, диктатурата на пролетариата. Ааах мръсни измамни капиталфашисти, страх ли ви е. ? Страааах от това пролетариата, народа да не се вдигне и да ви избеси всичките. Ами тези шофьори в Канада нали и те са пролетариат бе измамници. Този народ защо се вдига навсякъде по света. Този пролетариат с камъни пак ще ви трепи всичките. Без значение какви капиталговна сте. Дали либерали или консерватори, докато не ви избият хората и не си върнат заграбеното, нищо няма да се оправи. А вие пускайте такива объркващи статии за малоумници. Идва ви края
16.
her flick
02.02.2022 13:56:27
5
33
има позиция човека, изказва я добре, пише грамотно - браво! само ей това ме "уби" - "Матийо Флори (в буквален превод – Матей Цветков)", къде го цвъкна, каква е връзката с тезите му не можах да схвана :)
15.
:-)))
02.02.2022 13:56:07
45
15
Това шизо бяхте го спрели за известно време, пак ли го пускате? Аз се местя от Англия в Беларус, там е истината! Голяма работа, че убиват някой друг журналист или дисидент, но са прави, как така ще говорят срещу "демократа" лукашенко..
14.
до4
02.02.2022 13:54:25
31
8
Абе льольо на теб жена ти да не е рускиня и всеки ден да ядеш шамари по разписание а?Тука обаче си скрит и смел и си изливаш мъката ли?Ще и кажа какви ги дърлиш за братушките и ще ти удвои шамарената фабрика.
13.
golf 3
02.02.2022 13:52:02
30
5
a ve pishi po kratki tekstove ve da ta eva v gazorazpreelitelnata sistema
12.
Аз
02.02.2022 13:48:49
4
36
Браво бе,това ако не е преписано от някъде значи във флагмана има журналист с мозък.
11.
да
02.02.2022 13:44:40
27
12
Много добра от капиталистическа гледна точка статия. Така се прави Флагман. Пуска се новина за да могат панеладжийте да кликат и да монетаризират съдържанието. Така се поляризира информацията и се стига до още кликове и парички. Ще се усетите как се "доят" крави за някой и друг клик. Да видим до края на деня дали няма да се напълни със коментиращи и кликащи "солдати" и от двете страни и колко коментара ще се наредят. Очаквам и в бъдеще още по-поляризиращи статии за да има печалба. За смехурковците да поясня. В днешно време не е дори важно информацията да е реална, а важното е информацията да достигне най-бързо до тези които кликат. Останалото е бошлаф работа. Или си мислите, че един регионален сайт, ще плаща на професионални журналисти, на агенции за новини или на статистически агенции за да ви даде максимално точна и скъпа за него новина. Анадън му?
10.
Бай Вълчо
02.02.2022 13:35:07
9
49
Някой хора като им кажеш "добър ден" веднага се сопват "какво искаш да кажеш, че в Русия е добре ли?". Статията е за Канада, те веднага трети Рим им е в главата. Същата работа като преди 10 ноември - все западната диверсия беше виновна, всяка критика на режима се приемаше за "подривна дейност", който не иска да го мачкат е фашист и тн.
9.
глупости
02.02.2022 13:34:51
50
16
Информирахте ли се защо има стачка в Канада или ви стана ясно всичко друго, но не и заглавието на статията? В Англия отпаднаха мерките и Изи джет очаква въздушният трафик да достигне размерите от преди пандемията... демек всичките тези автори и книги дето журналистът цитира, но не е чел... са обсолетни и са пунта мара. Точно Съвецкия Съюз искаше да прави мега държава със слогана "Комунисти от целия свят обединявайте се". Вконтакте, Роснефт... и пр. и те ли са на Сорос? Комунизма барабар с Русия се срина. Сега е времето на корпорациите, но не тези които ги познаваме, а на Китайските такива. И те ли са на Сорос или на Си Дзинпин? Я малко сериозно.
8.
Бай Пешо
02.02.2022 13:34:11
19
46
Чакаме коментарите на русофобите, да ни убедят, че статията е фейк, колко е зле в Русия положението и как лошият Путин чака да унищожи света. Туй са типични козяци, американофили, хранилки на Америка за България и фондациите на Сорос.
7.
*********
02.02.2022 13:33:20
4
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Видял и препатил
02.02.2022 13:29:36
9
69
Разкрити са пъклените планове на Шорошите и Ротшийлдя. Обаче вместо да го признаят, коментиращите промити мозъци изкарват всичко "луда конспирация". Така е по-удобно когато народът си отваря очите и вижда, които са истинските психопати срещу човечеството.
5.
Шибана фейк статия
02.02.2022 13:27:49
66
15
Капитализма дали ще е либерален или консервативен, какъвто и да го наречете е престъпление към човечеството. Всяко заграбване на капиталите, природните ресурси на човечеството от когото и да е е бандитизъм. Дали ще са заграбено отконсерватори фашисти като Тръмп, или от либерали като Байдън, все тази. Статията ви е пълна глупост, манипулация. Единнствената демокрация която може да съществува е НАРОДОВЛАСТИЕТО. Комунизма.
4.
Новина и чудо
02.02.2022 13:25:41
74
20
Мале, мале. Пак ни информират, колко е зле на запад и колко добре на изток. Само една гледна точка, само определени факти. Няма лошо, ние сме свикнали на такъв тип пропаганда. За неразбралите да поясня. На запад е много зле. В Русия е много хубаво и там стачки и проблеми няма. Американците са много лоши, руснаците като апотеоз са много, ама много добри и въобще пазители на 3 тия Рим, религиите... ценности и пр.
3.
Аз
02.02.2022 13:25:00
14
77
Добър материал, не очаквах да попадна на такъв текст тук. Не , че е пълната картина, но е достатъчно , за да се замисли човек, ако го прочете до край. Много хора го знаят и са го чели от години по едни забранени книги, но е крайно време и тези, които не вярват, да се замислят.
2.
Я виж ти...
02.02.2022 13:24:00
12
55
Истината посред бял ден... дори в супер продажна Джубългерия?! Палачинката определено е в процес на обръщане. Да видим кой "спасител"/Антихрист ще ни представят до еврейската Пасха - април 15-23.
1.
Д-р Сайян.
02.02.2022 13:22:48
87
21
Сбъркания човек най-лесно си оправдава несгодите в живота с конспиративните теории на съветска пропаганда. То бива да си сдухан, че да вярваш на тази помия, но при някои хора като автора това е болестно състояние.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори