×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алена отказа да направи хороскоп на премиера Петков


23 Декември 2021, Четвъртък, 11:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Астроложката провидя, че на България предстоят 365 дни, в които „редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството"

Астроложката Светлана Тилкова – Алена, която от години минава за ревностна почитателка и близка до бившия премиер Бойко Борисов, отново предрече тежко политичеко бъдеще за България чрез говорещите й звезди.

В интервю пред в-к „Ретро“ Алена провидя, че на България предстоят 365 дни, в които „редът и хармонията ще бъдат насилствено налагани от малцинството спрямо мнозинството“.

Според Алена, в първите месеци на 2022 г. българите все още ще бъдат заслепени от емоцията и разрухата, която сами позволили да нахлуе в битието ни чрез „измамния Меркурий“. Алена напомня, че Меркурий освен майстор на речта е и патрон на лъжците и измамниците, визирайки новия премиер Кирил Петков.

В интервюто обаче Алена е категорична: „Отказвам да направя хороскоп на Кирил Петков!“.

Според нея, усмивката на Петков не говори за чар и добронамероност, а за опит да прикрие своите комплекси. Все пак астроложката си отваря вратичка за новия премиер: „Ако все пак някога си поиска лично прогноза, може да има късмет да я получи, но не е сигурно дали ще позволя да попадне сред хората, кито и слепци да са, превеждам над пропаст без мост! Освен ако не се случи чудо и питането е свързано с просперитета на България“.


В категории: Политика


14
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
14
Коментара по темата
14.
Габи
25.12.2021 13:44:39
4
9
Не е необходимо някотваря очите за ппесторената мазна усмивка на Петков. Лъжлива усмивка, лъжлива декларация неуместни назначения на неподходящи хора, това демонстрира новият примиер.
13.
За шарани
25.12.2021 09:51:58
7
15
Всеки, който има малко житейски опит, ще разбере, че усмивката му е фалшива. Дано да не съм прав и Алена също, но едва ли.
12.
*********
25.12.2021 05:21:55
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Един Балък
24.12.2021 06:47:47
14
16
Никога не са й верни прогнозите.
Аз не й вярвам...а и че нямала да му направи хороскоп...или каквото и да е друго..пука му на Петков!!!Такива като нея под път и над път!!!Дааа върла подръжница на Борисов ..защо ли е толкова специален за нея???????
10.
Гери Йорданова
23.12.2021 22:17:37
15
19
Тази , Алена , на Бог ли се прави ? Г - н Петков никога няма да поиска хороскоп от нея ! Да целува ръцете и нещо друго на Бойко Борисов и да говори лошотии за Петков , защото не е етично ! И , без друго , нейните хороскопи никога не са верни ! Покойният й мъж беше много точен , за разлика от.нея ! И да не говори нищо против Петков !
9.
*********
23.12.2021 21:58:22
7
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Не е нужна астрология
23.12.2021 16:36:47
5
12
в случая, нито подсилване на черната магия (23 Декември; 11:00 ч.). Всички които разбираме че това е 3-та световна война, но този път срещу цялото човечество, можем да направим същите "предсказания".
7.
Абориген Балкански
23.12.2021 15:27:54
10
21
Звездите ми говорят че Алена има връзка с ''кораба майка'' ,за справка изпрати СМС на Пунта Мара
6.
Адолф
23.12.2021 14:49:28
11
29
За същия "маг" Алена ли става въпрос, която през Септември вещаеше триумфално завръщане на Борисов през Ноември? На тая лъжлива пача, един хороскоп поне малко верен няма! Да спре да се напъва. Чекмеджето се изпразни!
5.
Буби
23.12.2021 14:20:50
11
36
Кой ли и вярва на тази платена лъжкиня! Само глупците! Всички врачки баячки и пр. са служители на Сатаната!
4.
С една дума.
23.12.2021 14:16:30
12
31
ШАРЛАТАНКА!!!
3.
Милена
23.12.2021 13:08:53
10
29
Голяма работа, като е отказала.Според нея харизмата на Бойко щеше да ни предпази от коронавируса:))))))))))
Дали ни предпази
2.
вЕрвайте и! Звездите и го говорят
23.12.2021 12:54:18
14
19
"Астроложката Светлана Тилкова – Алена, която от години минава за ревностна почитателка и близка до бившия премиер Бойко Борисов, отново предрече тежко политичеко бъдеще за България чрез говорещите й звезди."
1.
SEAHORSE
23.12.2021 11:43:26
17
36
До кога ще ни пробутвате този герберски трол !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори