×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Димитров: Бесен съм, не съм изоставял Теди


Николай Димитров: Бесен съм, не съм изоставял Теди
Благодарение на Николай Димитров (на снимката), кметът Димитър Николов склони да се срещне с фризьорката Теди Ованесян
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Април 2011, Четвъртък, 15:55 ч.
Автор: Бесове

Фризьорката, която се грижи за 3 деца, но може да загуби павилиона си, разбуни духовете в Бургас

Огромен отзвук в града предизвика драмата на Теди Ованесян – фризьорката, която се грижи за 3 деца и възрастна майка, но може да остане на улицата, ако бъде премахнат павилионът й в жк „П.Р. Славейков”, който е купила с невърнат все още кредит. Ядосан и крайно обиден, днес в редакцията се обади и Николай Димитров, шефът на Асоциацията на дребния и среден бизнес в Бургас. Макар че никъде в статията на колежката ни Илонка Иванова името или асоциацията на Николай Димитров не се споменават, той успява да се припознае в следните две изречения на пострадалата Теди Ованесян: „Нашият водач оглавяваше протеста, докато оправи и узакони собствените си павилиони. После ни изостави”. От своя страна Теди днес също твърди, че не е казала това.

С назидателен тон Николай Димитров ни обясни, че нито за миг не е изоставил или забравил за проблема, а напротив - именно с негова помощ миналата седмица Теди Ованесян е била приета в кабинета на главната архитектка Весела Илиева. Ден след това, отново със съдействието на Димитров, Теди е допусната и до разговор със зам. кмета Красимир Стойчев. И двамата общинари са обещали да помислят за варианти, които да доведат до благополучен изход от ужасната ситуация, в която е попаднала.

Николай Димитров ни уведоми още, че кметът на Бургас Димитър Николов се е съгласил да се срещне и да разговаря с фризьорката и да се потърси компромисен вариант.

Само за три дни над 1200 човека прочетоха статията „Да се хванем за члена! Или случаят с фрицьорката Теди Ованесян”, публикувана в Besove.Bg. Шейсет и пет коментара има под материала, който разказва за драмата на една жена, пострадала от член 56 от ЗУТ. Ние от Besove.Bg няма да спорим дали действително Теди е казала въпросните думи или не и дали чрез тях е визиран г-н Димитров, защото се радваме, че общинарите са обърнали внимание на случая и са обещали да помогнат.

В категории: Бургас


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
ДО 9-ТИ
12.04.2011 19:29:05
0
0
ГЕРБ да усвоят малко евро пари и да направят курс за неграмотни,а тебе в челната 3-ка да те запишат може и с предимство,Ще ходотайствам за тебе!!!!!!!
10.
САМО ГЕРБ
12.04.2011 19:22:46
0
0
А ДА ТИ КАЖА,ЧЕ ТИ СИ ЗАКРЪГЛЕН ЦЪРВУЛ ОТ ГОРАТА И ТАМ ДА СИ ХОДИШ ,НЯМАШ ЛИ СИ ......НЯМА, НЯМА.А ПЪК СИ ПРАВ,,ЧЕ ИЛОНКА Е ГОТИНА ЖЕНА ,АМА ЗА ТВОЯ ИНФОРМАЦИЯ ТИ НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ОТ НЕЙНИЯ ЕКИП.
9.
АНТИ ГЕРБ
10.04.2011 18:44:19
0
5
Абе тия от ГЕРБ в такива хора ли се огледаха като тази самотна жена????Те да вземат да слезнат на земята малко че идат избори и може да си идат.А на това момче му пожелавам успех във всичко,защото го заслужава.
8.
браво
08.04.2011 18:10:14
2
1
Браво,ИЛОНКЕ,винаги съм те харесвал още от "Черноморски ФАР" ,но нещо и ти си изперкала след като си взела на работа момчето за всичко от скат Байрактаров.Толкова ли няма колеги журналисти та взе този самозванец
7.
nai -dobria
07.04.2011 21:33:56
1
1
do nikolai: 4eti koga e prieta novata naredba za obektite po 4l.56 ,vliza v sila na 30.12.2010g. tezi koito sa pusnali zaiavlenia predi tazi data ,sa po reda na starata naredba ot 2007,a tam niama prilojenie 1 za ednakva vizia. 4atka6 li , nikoi targovez ne e zadaljen da si smenia paviliona.sega niama spezialisti da ti davat akal kakto edno vreme,pravia ti usluga v imeto na vsi4ki targovzi ............................................................................................................................................................................................................................................................A.B.M.B
6.
С.Колева
07.04.2011 19:01:33
0
4
Браво и на журналистите и на колегата Димитров.Така трябваше да действат и преди заедно да представят многобройните проблеми на търговците в града.
5.
гражданин
07.04.2011 18:31:37
1
4
Браво!
Е ,това се казва журналистика в полза на обществото.Дори на един да помогнеш, дал си вяра и надежда на 100.
4.
Ивелина Дончева
07.04.2011 17:20:53
1
2
Аз и колегата ми Добромир Доскачаров заснехме видеоматериала, който публикувахме със заглавие "Да се хванем за члена! Или случаят с фризьорката Теди Ованесян" използвайки текста на г-жа Илонка Иванова, посочихме я и като автор. Истината е, че г-жа Иванова ни сигнализира за този случай. Подкрепихме видеото с нейния текст, тъй като досега в бургаската журналитика, по думите на нейни колеги, още не се е родил такъв, който умее по-вещо да пише по социланите проблеми. И ние като г-жа Илонка Иванова ще се радваме, ако проблемът на Теди Ованесян бъде решен. Ще продължим да го следим и да отразяваме всяка крачка, която предприеме Общината.
3.
търговец
07.04.2011 17:11:56
1
4
Колегата преди мен малко е краен в писанията си но иначе е прав за Николай и за всичко което направи за търговците в града.Аз го познавам учехме заедно в Строителния Техникум К.Фичето и момчето е много качествено.Много хора го подценяват и се заблуждават за него като човек и бъркат,защото не го познават така както мен.
2.
Илонка Иванова
07.04.2011 17:04:54
0
7
Е, хайде малко да осветлим нещата. Самата аз, като не можах да помогна на Теди след личен диалог с общината, звъннах на редакционния телефон на "Бесове" и ги помолих да се намесят и да извадят случая на показ. Причината беше, че моят вестник излиза в понеделник, а дотогава Теди можеше и да остане на улицата. Минаха няколко дни, нищо не излизаше в сайта, помислих, че са забравили. Искам да подчертая, че се обърнах точно към "Бесове", защото макар и едва проходил сайт, е много атрактивен, точен и се бори за малката правда на малкия човек. /Не правя комплеминт на колегите, казвам си мнението/. В понеделник, когато излезе моят вестник "Бургаска жена" и там цялата история на Теди, внезапно непознат глас ми звънна по телефона и попита откога работя в "Бесове". Докато обясня, че даже не зная и къде е офисът на колегите, телефонът ми бе затръшнат под носа. Влязох в сайта и видах статията си там. Първата ми реакция беше БЯС!:))) Ако Катя ми беше пред очите, щях да й кажа да беше дръннала поне един телефон бе, колежке. След това се размислих. На кого е нужно да знае кухнята на вестник или сайт, когато резултатът е добър? При мен има много коментари, тук още повече. Цял Бургас прочете за Теди. И за пръв път хората се обединиха пред една човешка драма. На жалките опити за провокации и политически поръчки не се хвана никой. Днес се запознах с г-н Димитров. Оказа се борбен човек, готов да защитава хората до последно. Извинявам се за изречението, което го е обидило, Теди не беше сама, когато слушах историята й. Вероятно съм препредала думи на други хора, или клиенти, защото при нея имаше няколко. Но е важен РЕЗУЛТАТЪТ! Преди да гръмне тази история по вестник и сайт, в общината отказаха на Теди да я приемат. Няма да цитирам имена, но имаше и отговор "Кметът е зает за три месеца напред в приемните си дни". Зам.-кметовете се оказаха заети, архитекти вдигаха рамене...
След публикациите обаче, всички се оказаха отворени за разговор с фризьорката, та дори и кметът, който обещал, че ще я изслуша.
Та, драги читатели, не ни обвинявайте в политически пристрастия или поръчки. Днес бях при Теди, когато влезе самотна майка на две деца. Носеше две торби с дрехи. "Не мога да ви помогна да ви оставят да работите, но поне тези дрешки вземете за вашите три деца, изпрани са, изгладени са" - каза жената на онемялата от притеснение Теди и си тръгна.
В жеста на тази жена се съдържаше смисълът на целия наш труд. Бедният дарява на бедния, подкрепят се срещу държавата, която ги превърна в трагични герои, вместо в достойни майки, които трябва да работят заради децата си.
Благодаря от сърце на колегите от "Бесове" и вече като ме питат злорадо при тях ли работя, с гордост ще казвам ДА. Нищо, че наистина не зная къде им е офисът. В името на правдата и исконното човешко право на съществуване съм с вас, колеги!
Успех и...до нови срещи!:)
1.
Бургазлия
07.04.2011 16:41:09
1
3
Към надъханите гербаджии-И да го плюете Николай Димитров всички в града знаят прекрасно че именно той е човека който през последните 4 години постави проблемите на гилдията на дребните и средния бизнес.На проблемите създадени именно от вас Кмета и Валери Симеонов именно Николай Димитров се нагърби да търси решение(с протести и Обжалване на наредбата за временни обекти).И съвет от мен не се опитвайте да настойвате хората с/у него защото ги настройвате с/у ВАС.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори