×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП закри кампанията си в Бургаска област и обяви: Ние сме единственият гарант за промяна и стабилност


БСП закри кампанията си в Бургаска област и обяви: Ние сме единственият гарант за промяна и стабилност
Водачът Петър Кънев (в средата) с червеното острие Крум Зарков (вляво) и кандидат-депутатът Йордан Петков, който се очаква да бъде изненадата в листата на "БСП за България"
09 Юли 2021, Петък, 17:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки: Авторът

Созопол посочи модела на промяната, по който ще поеме България след този вот, категорични са социалистите

 

 

„БСП е единствената политическа сила, която съчетава в себе си както яростната битка за промяна, така и идеята за сигурност, предвидимост и стабилност. Имаме своите традиции и всички знаят, че БСП ще я има много след тези избори за разлика от някои от другите кандидати за слава.“

Това каза в емоционална реч в Художествената галерия на Созопол Крум Зарков – депутат в 44-ото и 45-ото НС, водач на листата в Русе. Той дойде в морския град, за да участва в закриващата среща на „БСП за България“ за 2 МИР-Бургас.

Бургаските социалисти проведоха изключително активна кампания, която изобилстваше от срещи. Неслучайно обаче избраха Созопол, за да сложат край на кампанията си за 46-ото Народно събрание. Общината се превърна в червена крепост след победата на местния вот на Тихомир Янакиев, а на последните парламентарни избори резултатът бе впечатляващ.

Инж. Петър Кънев: Шансът на БСП да бъде незаобиколим фактор e много голям

Сега се очаква още по-сериозна подкрепа за левицата, защото за пръв път от доста години Созопол може да има свой депутат – Йордан Петков, пети в листата на „БСП за България“.

Йордан Петков е достоен мъж, на когото желая успех. Ние сме един страхотен екип. Сред мен има хора, които много уважавам – проф.Юлия Йоргова, Тодор Байчев от Карнобат, Андреана Премянова-Янкова и Йордан Петков“, каза в началото на срещата водачът на листата Петър Кънев.

Крум Зарков подчерта, че в Созопол са посочили модела на промяната на местните избори, когато Тихомир Янакиев успя да обедини около себе си цялата опозиция и демонтира дългогодишния управник Панайот Рейзи.

Водачът на бургаската листа Петър Кънев, Крум Зарков и областният лидер на БСП в Бургас Стойко Танков (вдясно)

„Ние водим битка срещу онзи модел, който в продължение на 12 години изпразни от съдържание институциите и идеите за държавност. Борейки се срещу него, ми е особено приятно да съм тук, защото твърдящите, че носят някаква промяна през 2019 година седяха мълчаливо, докато тук се водеше истинска битка. И само, който е водил тази битка и носи белезите на гърба си, знае какво струва. Първо, за да я спечелиш и второ – какво следва след това. Тук моделът, срещу когото сега всички говорят, беше придобил много ясни контури. Чувството за безнаказаност до такава степен беше завладяло определен кръг от хора, че те дори не се криеха“, каза Крум Зарков.

Той сподели интересен момент от посещението си в града. Спирайки в Созопол, е разпознат от случаен гражданин, който се спрял при него, поздравил го, казал, че не е от БСП, но ще ги подкрепи на тези избори.

„И защо мислите, че ще гласува за нас? Заради кмета! Каза ми просто: Вярвам на този човек, почтен е!“, разказа острието на социалистическата партия.

Кметът Тихомир Янакиев донесе промяната в Созопол, смени се моделът на управление в Общината, както и отношението към гражданите

„Хората са зажаднели за някои неща, които трябва да бъдат даденост. Първото от тях е почтеност. И тук, в листата на нашата партия виждам почтени хора, а Йордан (Йордан Петков, б.а.), вашият кандидат, е един от тях. Второто, което ще бъде изискано е компетентност. Българската социалистическа партия има предимство, защото ние не само борихме модела ГЕРБ, но още в началото разбирахме, че това не означава само смяна на имената на министрите, а начинът за правене на политика“, категоричен бе Крум Зарков, след което даде пример с добавките на пенсиите и политиката в сферата на здравеопазването.

Вижте повече във видеото:






България Всички новини
Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори