×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Даниел Митов женен за англичанка


06 Май 2021, Четвъртък, 11:27 ч.
Автор: Флагман

Двамата имат 5-годишна дъщеричка Лара

 

Даниел Митов, който бе номинацията за премиер на ГЕРБ-СДС, се завърна в родната политика след няколко години отсъствие. През това време бившият външен министър (2014-2017) бил посветен на семейството си.
Че Митов е добър дипломат и умее да завързва стабилни международни връзки, се вижда и от личния му живот, шегуват се хора от неговото обкръжение. Всъщност жената до политика в последните близо 10 години е англичанката Мелани. Тя е родена в градчето Севъноукс в графство Кент. Завършила е история в известния университет „Станфорд“ и от доста време работи в международната неправителствена организация Independent Diplomat. След запознанството си с Митов идва да живее в България. Двамата сключват брак, докато той все още ръководи външно министерство, пише вестник Ретро.

Противно на очакванията, церемонията е съвсем скромна. Първоначалната дата, избрана от семейството, съвпада с тогавашните терористични атаки във френската столица Париж и се налага сватбата им да бъде отменена заради работните ангажименти на Митов, който тогава е външен министър. Все пак те успяват да минат под венчилото, макар и по-късно, без излишен медиен шум, а церемонията е семпла, стилна и на нея присъстват само най-близките им хора. Купон с много музика и танци след подписването няма.

Само година по-късно Мелани и Даниел стават родители на първородна дъщеричка, на която дават името Лара. Наследничката на политика проплака в България, в ръцете на акушер-гинеколозите от болница „Софиямед“. Наскоро Лара навършила 5 годинки. Говорела отлично и двата езика – и български, и английски.
Досега Митов е показвал малката принцеса само веднъж, когато тя все още бе пеленаче. Докато беше действащ министър, дъщеричката му го придружи на работна среща на гръцкия остров Родос, където той я представи пред колегите си от цяла Европа за пръв път.

Известно време дипломираният политолог не участваше активно в политическия живот у нас. На изборите на 4 април т. г. бе втори в листата на ГЕРБ от гражданската квота в 25-и избирателен район в София след лидера на партията Бойко Борисов. След това настоящият депутат Митов съобщи, че вече е станал член на ГЕРБ – третата му партия, откакто е в политиката.
 


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
7
Коментара по темата
7.
Аз,
17.07.2022 16:12:22
1
0
Другата номинация на кукловодите от Америка е за Вигенин, който докато беше в БСП, дълги години работеше за компрометиране връзките с Русия. Този също е евроатлантическо сукалче, чиято задача на всички тях е да сложат кръст на България на световната геополитическата карта и България да бъде територия и бойна арена в битката между САЩ и Русия, респ.Китай. А за нас... Няма място на тази територия, за това ще се опитат да ни изтребят до крак. Дали чрез вирус или военни действия на наша територия, това не е толкова важно. Важен е ефектът!
Бог да пази България и българският народ!
6.
Ангелче
13.06.2021 20:27:31
1
2
Няма лошо жена му да е мома-англичанка. Ама лошо е той да е министър. Че и председател. ха ха х.. Брей тоя Борисов бе. Все гадняри като него си избиа за обкръжение. Затвор за Борисов Тиквониев!!!!
5.
Ашколсун! Аферим! Машалла! Дилайла...
06.05.2021 15:47:30
1
9
Бойко не може да говори правилен български, но петгодишната щерка на Митов говорела отлично и български и английски. Ашколсун
4.
Дернев
06.05.2021 14:15:32
0
6
#3
Атлантиците ще изчезнат при СЕЩ. Несъвнести ми са.
3.
ХХ
06.05.2021 13:00:18
3
6
Супер.
Сега да припомня, че Митов, заедно с Ненчев, Плевнелиев и Борисов канеха турските самолети да летят в небето ни. А сюлейман паси ги подкрепяше.
Общото между тях беше, че всички са атлантици.
2.
?
06.05.2021 12:39:18
2
7
Щото българките са ..........и по нататък ще мисли и грижи за българки, българи, българчета и България!!!
1.
Дернев
06.05.2021 12:08:52
4
15
Реклама преди 11-ти!!. Явно ББ ще става колега на Доган. Но и доста хора още ще трябва да се махнат от ГЕРБ за да се стабилизират.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори