×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Братът на Бербатов неузнаваем


29 Април 2021, Четвъртък, 21:21 ч.
Автор: Флагман.БГ

Асен има две условни присъди зад гърба

 

Жителите на Благоевград не могат да познаят брата на Димитър Бербатов - Асен, който е с тотално променена визия и поведение. Блудният син на фамилията е решил да скъса със своето скандално битие, заради което вече десета година има проблеми с полицията и съда. Асен все още е цел на окръжната прокуратура в Благоевград, след като през миналата година за трети път беше арестуван за притежание и разпространение на наркотици, пише Хотнюз.бг.

Близки на семейство Бербатови разказаха, че братът на Бербатов се е разкаял, след като усетил как този път може и да не се измъкне от затвора. Асен има две условни присъди зад гърба. За начало на своето пречистване по-малкият брат избра да направи корекция на своята визия. Асен е качил килограми и е пуснал от модерната заострена брадичка. Братът на Бербо е ограничил излизането по заведения и кафета и прекарва повече време със своя син, който носи неговото име.

Бягството от тъмната страна на закона доведе до обрат в неговото последно дело за притежание и разпространение на наркотици. Броени дни преди Димитър Бербатов да обяви своята кандидатура за президент на БФС, Окръжният съд в Благоевград върна на прокуратурата делото срещу Асен.

Според някои анализатори бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм" умишлено е изчакал да мине разпоредителното заседание, преди да обяви своето желание да поеме футбола, пише България Днес.

Прокуратурата ще трябва да изчисти процесуални нарушения и да очертае рамките и параметрите на съучастие на всеки един от обвиняемите. Освен брата на Бербо под отговорност беше подведена и неговата приятелка Анна Папучарова.

През март 2020-а в благоевградската полиция постъпва сигнал за предстояща продажба на наркотици. Службите се задействат. Установяват как Асен Бербатов продава от своя автомобил на друг два грама кокаин за 200 лв. Сделката се осъществява на паркинга пред магазин "Метро" в града. В колата е бил и малолетният син на Асен. Същата вечер братът на Бербатов е задържан при акция от полицията.

В якето на Асен, в чантата и в дреха на неговата приятелка са открити кокаин, екстази, марихуана и над 6000 лв. Братът на бившия национал прекара повече от месец зад решетките, а след това беше пуснат под домашен арест. Той няма право да напуска България, докато тече процесът. Според защитата на подсъдимия наркотиците са били за лична употреба, а не за продажба.

Обвинителният акт по делото е 28 страници, но в него има неяснота около някои ключови моменти, коментират запознати с процеса. Асен Бербатов беше арестуван за пръв път през 2012-а. Тогава полицаи откриха в бебешкото столче на колата близо 20 грама кокаин на стойност 4366 лв. За провинението той получи 3-годишна условна присъда. Вторият сблъсък със закона беше отново заради наркотици.

Асен беше обвинен в две продажби на кокаин през 2012-а и 2013-а. Тогава подсъдимият сключи споразумение с прокуратурата и получи втора условна присъда от година и два месеца. Асен Бербатов също е бивш футболист. Той тръгва по стъпките на брат си в школата на "Пирин", а след това и в ЦСКА. Кариерата му приключи много рано. Асен премина треньорската школа на БФС. Той дори получи подкрепа от своя брат Митко и беше пратен на стаж при добрите приятели на голмайстора Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тошко Кючуков в "Банско".

 


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Стига, бе! Слави се ожени
Стига, бе! Слави се ожени 06/05/2024, Понеделник 17:01 0
2
Коментара по темата
2.
брата
30.04.2021 11:22:36
0
3
на бербатов,като брата на рачков.....
запъртъци......1 към 1 .......
1.
Аматьор
30.04.2021 06:12:32
0
13
Зàпъртък оправя ли се?
Ако не беше фамилията му до сега щеше да гние в пандèлката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът
Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори