×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Демократична България“ ще работи за отстраняването на Гешев и Цацаров


„Демократична България“ ще работи за отстраняването на Гешев и Цацаров
ДБ ще предложи промени в конструкцията на КПКОНПИ
Ключови думи: Христо Иванов, КПКОНПИ
Тема в развитие
Ето го цялото ръководство на 45-ото Народно събрание Избраха Ива Митева от "Има такъв народ" за председател на 45-ото Народно събрание „Мутри вън“ ще се борят за пълна ревизия без лов на вещици „Демократична България“ ще работи за отстраняването на Гешев и Цацаров ДПС: Категорично сме готови за избори веднага Корнелия Нинова: БСП не преговаря с ГЕРБ за правителство, нито с ДПС за президент „Борисов 3“ бойкотира откриването на 45-ото Народно събрание Заместникът на Слави: Този парламент едва ли ще изкара мандата си, трябва да променим изборните правила Десислава Атанасова: Заканите на реваншизъм ли са плодовете на вашата изборна победа? Президентът към новите депутати: Никой не може да ви разменя, продава или отдава под наем Слави Трифонов се закле като депутат онлайн Бойко Борисов депозира оставката на ръководения от него Министерски съвет Мика Зайкова откри учредителното заседание на 45-ото Народно събрание Новите депутати се събират за откриването на парламента, посреща ги протест против ГЕРБ ГЕРБ търси подкрепа за експертен кабинет „Демократична България“ в капан заради Даниел Митов
виж още
скрий
15 Април 2021, Четвъртък, 11:50 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Парламентът може да има кратък живот, подчерта Христо Иванов при встъпителната реч от името на формацията

„Демократична България“ (ДБ) ще работи в новия парламент за отстраняването на главния прокурор Иван Гешев. Това обяви при встъпителната реч при откриването на 45-ото Народно събрание Христо Иванов – съпредседател на коалицията.

Според него трябва да се приемат нови правила за избор на Висшия съдебен съвет.

ДБ ще предложи и промени в конструкцията на КПКОНПИ. Това трябва да доведе до освобождаването на Сотир Цацаров, обясни Иванов.

Легитимно е, ако бъде поискана нашата подкрепа, да влезем с уважение и конструктивизъм в разговор какво управление би могло да бъде излъчено с мандата на "Има такъв народ", обясни Иванов. Според него не става дума за бланкетна подкрепа, а за разговор за политики.

"Демократична България" се яви на тези избори да получи мандат за управление от гражданите. Направихме го, защото имаме амбициозна програма, защото имаме експертен капацитет и защото имаме политическа формация, която може да понесе политическата отговорност и тежест на управление. Избирателите решиха друго и ние уважаваме този вот, каза още Христо Иванов.

Той подчерта, че "Демократична България" няма да подкрепи нов кабинет на ГЕРБ.

По повод призивите за диалог, той обясни, че на първо място е законността. Липсата й довела политическото сътрудничество до токсичност. 

ДБ ще работи по непосредствени мерки, свързани със здравната криза, както и с икономическите последствия от нея. Според Христо Иванов обаче този парламент може да има и кратък живот, което не било непременно лошо. 

 




Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
13
Коментара по темата
13.
Какво се случва с България
15.04.2021 15:41:07
3
4
С бурни ръкопляскания пленарната зала посрещна съобщението на Зайкова, че правителството на Боко БорисоФ е депозирало своята оставка.
Бившият премиер нанесе поредна обида на Народното събрание,
което 4 години системно пренебрегваше, като не се появи дори и сега.
Зайкова не се поколеба да изрази недоволството си от отсъствието му.
"Това или е срам, че не идват тук да си подадат оставката, или е пренебрежение към тази институция.
Това е парламент!", сърдито заяви временният председател.
Думите й предизвикаха нов взрив от аплодисменти.
12.
Дб
15.04.2021 14:44:31
3
8
Много ми е интересно хората гласували за ДБ , разбраха ли как върнаха Иван Костов в парламента или не са много наясно , защото е важното само да се оплюва ГЕРБ . Информирайте се преди да гласувате:
11.
Предложение
15.04.2021 14:26:49
4
8
Новото Народно събрание вече няма нужда от звънец. Тази роля ще изпълнява кърджалийската празна поцинкована кофа- всеки път при необходимост да я чукат по празната глава. Ще кънти по-добре от звънеца пък и ще се чува по-силно. Ха, ха, ха...
10.
111
15.04.2021 14:16:18
5
7
Ристю тъпото кречетало психаря , ще плува с кораба Радецки към Доган сарай да иска баница да му даде че е гладен. Само да попитам на кой от неговите саратници му свалиха гащичките за да му турят едно борче в задното дворче
9.
Ай стига заблуди
15.04.2021 12:50:57
17
16
Основната им цел на всички е реваншизъм, лична вендета с Боко и постигане на личните им амбиции. Не защитавам Герб, но ми се иска със същата настървеност, злоба и подигравки да се отнесат и към предните правителства и политици, а доста от тях са пак в парламента.
8.
Старец
15.04.2021 12:40:36
18
17
Джендърът Христо Иванов отдавна има мечта да стане главен прокурор. И сега ще направи всичко възможно сегашния главен прокурор да не изкара мандата си и да може той да заеме мястото му
7.
до 5
15.04.2021 12:17:43
4
3
Казва се нокдаун.
6.
Това е историческо!!!
15.04.2021 12:13:54
20
22
Такова нещо не бяхме гледали скоро! Герб натикани в девета глуха. Отвсякъде изскачат остриета- Корнелия, Мая, Дончева, че и възрастната дама ръководеща заседанието Мика Зайкова не си поплюва! Извадиха ги от 10 годишния им комфорт. Думи като ревизия, промяна в съдебната система направо ги вадят от релсите!
5.
689
15.04.2021 12:11:52
10
21
Леко Ице да не глънеш вода още на сушата.Висшия съдебен съвет е ясно записано в конституцията как се избира, така че първо ще трябва да искаш свикване за промяна на конституцията.После обаче да не пискаш като ощипана мома,защото Гешев го избраха по твоите правила които прекара когато беше заедно с Герб на власт.
4.
митко
15.04.2021 12:09:47
19
20
Тия и Майчето са най гламавите в НС, Озверели за власт и решени на всичко за създаване на хаос в държавата, Пълни глупаци
3.
Нямат срам
15.04.2021 12:08:49
6
12
Току що Дуловската предложи Кърджалийската за председател на Народното събрание!
2.
Браво
15.04.2021 12:01:12
18
12
Браво !
Браво !
Не само отстраняване , си съд !!!
1.
цв
15.04.2021 11:35:50
6
14
то ти само това сънуваш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори