×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Близките на застреляния с калашник Петър Валериев искат 900 хил. лв. кръвнина


Близките на застреляния с калашник Петър Валериев искат 900 хил. лв. кръвнина
33-годишният Иван Петров бе конвоиран с белезници в съдебната зала
Тема в развитие
Близките на застреляния с калашник Петър Валериев искат 900 хил. лв. кръвнина Започва делото срещу Иван Петров, който затреля с автомат Петър Валериев край езерото "Вая" Семейството, открило трупа на екзекутирания Петър Валериев, се жалва в съда от МВР Иван екзекутирал бургазлията Петър заради заем от 50 хил. лв.  Ето го Иван, който застреля с Калашник Петър Валериев и го захвърли край езерото "Вая" Експертизи доказват дали автоматът, с който е убит Петър Валериев от Бургас, е използван за обири на банки Първи снимки на убиеца на Петър Валериев Първо във Флагман! 32-годишен застрелял с Калашников Петър Валериев от кв. Рудник Семейството, което откри застреляния с карабина криминален тип край Бургас, вече може да спи спокойно Извънредно! Гешев пътува за Бургас, за да обяви кой уби Петър Валериев Убийството на Петър Валериев в кв. Долно Езерово - едно от най-заплетените през последните 20 години Извънредно! МВР разшири обхвата на заподозрените за убийството в Бургас Само във Флагман.бг! Пълни подробности за мистериозната смърт до езерото „Вая”. Убитият е криминално проявен Извънредно! Съпрузи застреляли в гърба нещастника, открит край ТЕЦ-а в Бургас? От последните минути: Задържаха мъж и жена за убийството в бургаския кв. Долно Езерово Откриха труп на прострелян в гърдите мъж край бургаския кв. Долно Езерово
виж още
скрий
20 Януари 2021, Сряда, 21:56 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Финансови драми стоят в основата на убийството на Валериев, малолетното му дете остана полусирак

Роднините на убития с автомат "Калашников" бургазлия Петър Валериев Ангелов искат обезщетение за неимуществени вреди в размер на близо 900 хил. лв. Това стана ясно днес по време на делото срещу 33-годишния Иван Петров от шуменското село Мадара, който е обвинен в тежкото престъпление.

В съдебната зала стана ясно, че Валериев има 6-годишна дъщеря, която остана полусирак. Майката на детето, с която бургазлията живеел на семейни начала - Андреана предяви граждански иск от името на детето в размер на 280 хил. лева, както и мораторна лихва - обезщетение за забава. Родителите на Петър, брат му - Билян  и сестра му - Ана, са частни обвинители и ищци, като поисканото от тях обезщетение е в размер на 150 хил. лева за всеки един от тях заради загуба на родственик. 

По случая са извършени 22 експертизи, които безспорно показват, че Петров е гръмнал с оръжието своя приятел. Иван е обвинен и за това, че без разрешение е държал огнестрелния автомат и 26 боеприпаси за него.

Припомняме, че престъплението е станало на 16.11.2019 година в Промишлена зона „Север”, в близост до езерото Вая. След като го гръмнал, захвърлил тялото на Петър между жп линията на СО МАТ и кв. Долно Езерово, след ден го преместил на около 200 метра, където бе намерено от бургаско семейство.

Двамата се познавали от преди 10 години, работели заедно по строителни обекти. Финансовите им разногласия обаче довели до трагичната развръзка. Иван екзекутирал бургазлията Петър заради заем от 50 хил. лв., а парите били част от плячката в два въоръжени грабежа – през 2015 г. в Айтос и 2016 г. в София. Освен че множеството експертизи доказвали абсолютното участие на Петър и Иван в обирите, приятелката на бургазлия потвърди, че в началото на 2016 г. той се върнал у дома със сак, пълен с различна валута. Предполага се, че това са били парите от банковия клон в The mall в столицата, като средствата Ангелов проиграл на комар, твърди майката на детето му (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Защитникът на шуменеца - адв. Рачев, поиска от съда отново да бъде разпитан вуйчото на жертвата. Не е ясно какви са мотивите му, предвид че Петър е имал нормални отношения със семейството си, въпреки че родителите му са били разведени. 

В четвъртък от 11 часа съседният състав на Окръжния съд ще изслуша Румен Чолаков, след което се очаква да се произнесе присъдата на Иван Петров. От момента на убийството до днес той бе задържан под стража. 


В категории: Темида


5
Коментара по темата
5.
Кслфблдк
04.02.2021 21:46:53
0
0
Вие всички сте боклуци с тия коментари. Знаете ли въобще нещо за живота. Защо обиждате без да знаете и познавате хората?Ииии си слагайте маските, че има коронка.. Изроди!
4.
parodiq
21.01.2021 11:37:38
2
3
ne razbiram kak za 4ovek koito ne struva i 5lv, 6te iska6 900 000lv , to i az iskam 5 0000 00000 lv v moqta smetka, ama nqma :)
3.
Иво
21.01.2021 10:45:03
1
2
Ще ви се смеят и кучетата,900 000 за един наркоман,живота на Бойко едва ли струва толкова.
2.
aide de de bre de selqni prosti
21.01.2021 02:41:52
3
14
a ei sega 6te izkara i 6te im dade kravnina hahahahah kakawto ubitiq takaw i ubieca bokluci.
1.
vazmuten telqk
20.01.2021 23:39:58
2
26
и откъде ще ги вземе, той ако ги имаше нали няма да го убие.. тея кръвнини за разтягане на локуми
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори