×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветя и спомен за Дани от с. Атия - погубен на пътя с бясна скорост


Цветя и спомен за Дани от с. Атия - погубен на пътя с бясна скорост
Тема в развитие
Бургазлията Кирил Георгиев, убил ученика Костадин на пешеходна пътека, влиза за 4 години в затвора Бургазлията Кирил, убил 16-годишният Костадин, през сълзи: Подцених ситуацията, не е минал и ден без да чувствам вина Бащата на прегазения на пешеходна пътека Костадин: Не съм виждал шофьора-убиец, не ме е търсил след случката Чакането свърши! Започва строителството на пасарелката край Атия 6 месеца след трагедията с 16-годишния Костадин: Нито пасарелка, нито кръгово край Атия (СНИМКИ) От 3 до 15 години затвор за шофьора, прегазил ученика Костадин Джардов край Атия Край на гаврата! Погребалната агенция освободи тялото на Костадин след намесата на старши комисар Калоян Калоянов Мародери притискат бащата на мъртвия Костадин – искат десетки хиляди за погребението му Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Първо във Флагман.бг! Заличават "пешеходната пътека на смъртта" край Атия, регионалният министър с решителни мерки Нов ужас в Бургас! Шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в ж.к.Изгрев, избяга след инцидента Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Изплуваха подробности за шофьора, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Само във Флагман.бг! Разпитват Кирил Георгиев в РУП-а в Созопол, вижте джипа му Костадин отличник и момче за пример! Мечтаел да учи в чужбина Само във Флагман.бг! Ето кой е шофьорът на джипа, убил 16-годишния Костадин на пешеходна пътека Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило 16-годишно момче е убито на пешеходна пътека на пътя Бургас-Созопол Огромен скандал: Погребална агенция отнесла тялото на Костадин от моргата, без да знаят родителите му (ВИДЕО)
виж още
скрий
20 Ноември 2020, Петък, 16:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Пасарелката  беше монтирана след катастрофата, която бе поредната случила се на кръстовището

Дани, така са наричали всички близки и приятели Костадин Джардов, който точно на 20 –ти ноемви 2017 година  беше пометен  от джип, управляван от Кирил Георгиев. Цветя бяха поставени днес на пътя Созопол- Бургас, а свещи и венец бяха положени на паметника, който се намира в близост до новата пасарелка, предаде БНР. Липсва ни, споделиха негови приятели и роднини:

Няма ден,в който да не мисля за него и да не ми липсва. Виждам, че пак преминават хора по пътя, не знам защо го правят. Много по-добре е с пасарелката. Ако има кръгово, ще е още по-добре, защото колите няма да карат бързо и ще намалят.

Липсва на всички! Това място сата по-безопасно, но кога стана? След случая, това трябваше да стане много отдавна.

Пасарелката  беше монтирана след катастрофата, която бе поредната случила се на кръстовището. След  протести на граждани от Атия и затваряне на главния път Бургас - Созопол, съоръжението беше изградено, а обещанато кръгово кръстовище от бившия управител на АПИ инж. Дончо Атанасов така и не се реализира. Мястото се обезопаси за пещеходците, но продължава да е опасно за другите участници в движението, каза кметът на Атия Румен Димитров:

Аз имах честта да познавам лично Дани.Той държеше на учението, имаше добро отношение към по-възрастните, помагаше на по-малките. За жалост, човешката небрежност го отне!

Идеята за кръгово е много добра, защото ние имаме вече пасарелка, обясни още Димитров.  Пешеходците са осигурени, въпреки това много хора -велосипедисти, на тротинетки, продължават да пресичат пътя. Особено към 16 часа, като излязат от военната база, разказа кметът. Според него, мястото остава опасно за шофьорите, особено през лятото, тъй като е почти невъзможно да се направи ляв или  десен завой. Димитров е изпратил писмо до АПИ, че не се спазват въведените мерки и са нужни други. Отговорът от агенцията е, че било направено всичко както  е по закон.А спазването на правилата е риск на собствена отговорност.

Минаха три години, мъката ни не може да отмине, заяви лелята на Дани - Полина Джардова:

Убиецът е на свобода, животът продължава за него с греха, а за нас с болката. Имаме информация, че е излязъл от затвора. Бил е някъде градинар, в някаква градина е работил, на по-лек режим.

Когато се полага обществен труд, присъдата се намаля, обясни още Джардова.

Припомняме, че по време на разследването беше установено, че шофьорът е карал с 95 км/ ч . Това е  35 км/ч над разрешената скорост. Кирил Георгиев не се е съобразил и с пътните условия – облачно време и мокра настилка. Георгиев призна вината си и присъдата беше намалена. Окръжният съд в Бургас постанови 4 години затвор, а обжалването на близките пред по-висшите съдебни инстанции не доведе до нейната промяна.


В категории: Созопол


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност  Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Учениците бяха на възраст 9-12 клас от училищата Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Водещ ще е Драго Симеонов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове, избухна лидерът на ГЕРБ Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Денят бе изпъстрен с различни събития Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Наградата е оценка за усилията на Община Бургас да обедини различни по вид дигитални услуги Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Събитието ще се състои утре, 10 май от 13.30 часа в двора на гимназията
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори