×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов иска затварянето на дискотека заради чалгакупон до зори. Държавен шеф и зам.-кмет празнували


Валери Симеонов иска затварянето на дискотека заради чалгакупон до зори. Държавен шеф и зам.-кмет празнували
Валери Симеонов ще подаде сигнал до вътрешния министър и пита защо полицаите не са затворили дискотеката и са се уплашили от зам.-кмет на Пловдив и "големият шеф на Напоителни системи"
03 Ноември 2020, Вторник, 20:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: БНР

Вахналията, за която съобщи Симеонов била в пловдивския нощен клуб "Сохо"

 

Лидерът на НФСБ и зам.-председател на 44-ото Народно събрание Валери Симеонов ще поиска затварянето на емблематична дискотека заради грубо погазване на противоепидемичните мерки и закона за шума, каза той пред БНТ.

Вахналията, за която съобщи Симеонов била в пловдивския нощен клуб "Сохо". "Ще й кажа името на тази дискотека, защото снощи са направили луд, див чалгакупон, без маски, погазвайки по нагъл и брутален начин всички правила - и противоепидемичните мерки, и закона за шума. Има и полицейски доклад, но са погалени с перце, с някаква смешна глоба. Това заведение трябва да бъде затворено!", гневен бе Валери Симеонов.

По думите му там снощи бил зам.-кмет на Пловдив и шеф на Напоителни системи. След три сигнала на телефон 112, полицаите са отишли, но са вдигнали ръце и казали, че не могат да затворят заведенията, защото вътре бил зам.-кметът и "големият началник на Напоителни системи". Лидерът на НФСБ уточни, че ще депозира сигнал до министъра на вътрешните работи и ще иска проверка на работата на двамата полицаи, които не са си свършили работата снощи.

"Примерът е, че за едни законът се спазва, а за други е врата в полето. Заради това и други си го позволяват!", коментира лидерът на НФСБ.

Той подчерта, че е привърженик на строгите мерки, защото това е единственият начин да се справим с пандемията. Симеонов подчерта, че ще подкрепят решението за наказания на болниците, окито не разкриват ковид отделение. "Само така може да се спре вълната заради неразумното поведение на обществото. Привърженик съм на по-строги мерки като в Германия, Франция и Австрия", категоричен е Симеонов.

Симеонов уточни, че политиката за него е временно занимание. "Има депутати куфари, които седят по 5 мандата в Народното събрание, без да са направили нещо. Ние вдигнахме пенсиите 5 пъти за мандата си", припомни Симеонов. Така според него обещанието за минимална пенсия от 300 лева е било изпълнено.

Народното събрание може да работи дистанционно, ако има още заразени депутати с коронавирус, добави още зам.-председателят на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Той призна, че и в групата на Обединени патриоти има заразен, а до часове се очаквал теста и на втори народен избраник. "Така е, когато столът на колегата е на по-малко от метър от теб. Дистанционният режим е по-добър. Ще има буферен период на напасване", каза Симеонов.

 


В категории: Пловдив


Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
13
Коментара по темата
13.
az
04.11.2020 06:32:34
0
1
еврокомисар подаде напролет оставка, заради неспазване на мерките, но ние сме над тези неща, нали?
12.
скат
04.11.2020 01:24:53
2
5
МАЧКАЙ
11.
*********
04.11.2020 00:38:59
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
...
03.11.2020 23:24:01
4
10
Не съм му фен на Симеонов, но тук напълно го подкрепям ще взема и да го харесам, ако помогне децата да минат на дистанционно обучение
9.
Ак 74
03.11.2020 22:22:17
1
4
И аз съм фен на твърдите мерки, като Чаушеску....
8.
Само висшисти
03.11.2020 22:21:52
4
4
Само добре образовани хора сме и знаем повече от другите. Цял ден във фейса и жълтите сайтове и вечерта вече знаеш всички проблеми, че имаш и мнение. Мнението на 90% от многознайковците без маски, показва личната хигиена, отношението към обществото и морала на човек. За онези, които все още се мислят за много просветени и всезнаещи по всички въпроси- г-н Симеонов е насреща. Браво.
7.
Само така
03.11.2020 21:49:28
7
18
Пров е Валери ! Затваряй всички зверилници и развъдници на зарази. Няма край олигофренията иначе
6.
Хаха
03.11.2020 21:22:53
14
14
Валери Симеонов, трябва да бъде затворен!
5.
*********
03.11.2020 21:18:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Bravo
03.11.2020 21:15:59
2
25
Не съм фен на Валери, ама ме кефи, че слага на мястото такива мухали, които са се взели на сериозно. Като зам кмет и шеф на помпена станция, например.
3.
Емо
03.11.2020 20:56:06
8
18
Затворете всичко. Гладните ще карат на фотосинтеза.Българските политици могат да изкарат с милионите си 100 години карантина.
2.
Do 1
03.11.2020 20:54:03
2
8
Егати неграмотника! Ко речи, Ко???
1.
Г-н Симеонов
03.11.2020 20:49:58
2
13
Недейте така все пак някои шефче от грип е празнувало затова се чувствал безнаказан
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори