×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наркобосът Георги Илиев е на свобода, изкара едва 10-ина дни в ареста


Наркобосът Георги Илиев е на свобода, изкара едва 10-ина дни в ареста
Георги Илиев бе арестуван на 8 юли във връзка с мащабно разследване на ОД на МВР в Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Август 2020, Четвъртък, 11:20 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Съдия Захарин Захариев от Окръжния съд в Бургас го е освободил срещу парична гаранция от 3 хил.лева

Легендарната ъндърграунд фигура Георги Илиев, който преди месец бе арестуван по обвинение за лихварство и принуда, е на свобода, съобщават отлично информирани източници.

Илиев е изкарал едва 10-ина дни в ареста, показа проверка на Флагман.бг.  След зрелищното му закопчаване на 8 юли, за което Флагман.бг пръв съобщи, той е с наложена постоянна мярка „задържане под стража“ от Районен съд Средец. Заседанието се е провело на 10-ти юли. Седмица по-късно обаче Илиев е обжалвал наложената мярка пред Окръжен съд-Бургас. Съдия Захарин Захариев е преценил, че оставането в ареста е прекомерно и го е освободил срещу 3 хил.лева гаранция. В съдебното заседание не са се приели доводите на прокуратурата, че той е осъждан, може да окаже натиск върху свидетелите и да саботира цялото досъдебно производство.

Припомняме, че Георги Илиев бе задържан по обвинение, че фирма, с която е свързана, е отпускала бързи кредити, предимно на циганки от Средец. Тъй като те били неплатежоспособни, оставяли залог при дебитните си карти, с които получавали издръжка за майчинство. Така обезпечавали кредита. Обикновено Илиев им отпускал от 400 до 600 лв., но веднъж „арестувайки“ картите им, начислявал всевъзможни такси – теглене от банкомат, такса за забавено плащане и др., при които един кредит набъбвал от 400 лв. до 3500 лв. Има множество показания, че ги е заплашвал с физическа саморазправа и нанасяне на много тежки телесни повреди на членове на семейства им.

В списъка, който полицаи откриха в офиса му, фигурират имената на над 120 жени. В колата бяха намерени 5000 лв., бухалка, бокс, белезници и газово оръжие. Илиев бе осъден за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици а допреди няколко години се считаше за „бос на коката“, по оперативни данни на ОД на МВР в Бургас. Той е основен свидетел срещу Димитър Желязков, а малко преди ареста му бе подал молба в специализирания съд, с която искаше да даде нови показания по случая.

Илиев бе подчертал, че „желаел да каже истината“, което бе изтълкувано, че ще се отметне от първоначалните си твърдения, които заковаваха Митьо Очите. Самият Желязков твърдеше, че познава бегло Георги Илиев, шамарил го преди 10-ина години, защото закачал дъщеря му и изрази съмнения, че той е изтъргувал леката си присъда по наркоделото, за да го натопи.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)


В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
Burgas
07.08.2020 03:21:05
3
12
Чудете се после защо хората са на улицата , да протестират а ние в Бургас спим ПУТКИ !
15.
до 13
06.08.2020 18:41:41
7
15
Цялата ситуация е в следствие на това, че си имаме мафиотско правителство, затова трябва да се протестира срещу целия този държавен бандитизъм, както на централно, така и на местни нива!
О С Т А В К А ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
14.
журналя
06.08.2020 18:34:20
2
14
Това как да го разбираме:
"оставяли залог при дебитните си карти"?!
Иване, казва се : оставяли дебитните си карти в залог.
13.
Мод
06.08.2020 17:17:07
11
8
Срещу това протестирайте,а не пияниците от зелен младост да затварят орлов мост.
12.
Юсуф
06.08.2020 15:56:32
2
28
Щом Захарин гледа делото, значи убиеца, наркодилъра или крадеца ще е на свобода.Всеки знае това.Същият Захарин пуска ч попчето няколко пъти след убийство и опити за убийство.
11.
Само да кажа:
06.08.2020 15:01:31
4
17
не че защитавам Митьо въпреки че преди беше човек, но само да кажа че тоя Георги Илиев никога не е имал никаква допирна точка със Митьо , какъв свидетел може да е на какво. Можеби и двамата си заслужават ситуацията в която се намират , ама това със свидетеля супер скалъпена полицейска история.Поне да го направят по приемлив варянт със всичко е така в Бг
10.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
06.08.2020 14:20:54
4
22
Босове у нас няма, всички поставени Бесни кучета са на синя каишка, синята каишка се държи от агенти в сиви костюми ... костюмите пък са собственост на мъжете в черно - мъже без имена адреси и репутация. Ако има някакви босове те ще са рашъни ...вор в законе. Стига с тея буфери ала Кръстника 3.
9.
Илиев
06.08.2020 13:49:03
3
17
Аз съм новата Лили иванова
8.
Лауреат
06.08.2020 12:24:13
2
37
Тоя ако е наркобос аз съм носител на нобелова награда
7.
To
06.08.2020 12:24:10
2
62
Да 1-ви.Защото и бебетата в бургас знаят, че от 30 год този съдия е корумпиран. И не само босове. Той си има ценораспис, като проститутка е, разбираш ли? Който има пари може да се възползва от услугите му. И 30 год. няма кой да го хване и вкара в затвора. Смятай за каква държава говорим.
6.
Захариев
06.08.2020 12:08:19
2
58
Защо когато се появи новина за освободен от такъв калибър съдията винаги се казва Захарин?
5.
Рочата
06.08.2020 11:57:01
4
29
Тоя го видях в хуманата да мери тениски по 50 стинки. После на бегом се изнесе към зиг заг, че си харесал маратонки адибас за 2.20
4.
......
06.08.2020 11:46:11
2
38
В този град само Уши и Шпиони
3.
Ккк
06.08.2020 11:42:41
2
33
Пак е пропял
2.
Захарин Захариев
06.08.2020 11:38:37
1
43
Не бях пиян по време на мярката,вече не пия алкохол по време на работа.
1.
Малее
06.08.2020 11:29:03
5
39
Бахти наркобоса облечен отгоре до долу с дрехи на обща стойност 100лв повече ми прилича на клошар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори