×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Акция! Хванаха Калоян и Метин да шофират надрусани


Акция! Хванаха Калоян и Метин да шофират надрусани
25-годишният Метин Вардалиев от Поморие седнал зад волана след употреба на пико
25 Юни 2020, Четвъртък, 22:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Двамата изкараха 24 часа зад решетките

Двама младежи от Бургас и Поморие са задържани от полицията за шофиране след употреба на наркотици. 

Вчера около 13:15 ч. на ул. „Патриарх Евтимий“ 79 ченгета извършили проверка на лек автомобил Опел Астра. Зад волана е бил 24-годишният Калоян Калоянов от Бургас. След тестване констатирали, че водачът шофира след употреба на канабис. 

Взета му е кръв за химичен анализ и е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Малко по-късно и в Поморие е задържан шофоьор, употребил наркотици. Около 22:00 ч. на пл. „Св. св. Кирил и Методий“ полицаите спрели Фолксваген Пасат, зад чийто волан е бил 25-годишният Метин Вардалиев от морския град. Установено е, че той е шофирал след употреба на пико. Метин е отказал да даде кръв и урина за химичен анализ.

По случая е образувано бързо производство.
 


В категории: Крими


17
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
17
Коментара по темата
17.
Днес едно надрусано хлапе щеше да ме помете
28.06.2020 18:04:33
0
2
Прибирайте ги по клетките. Не е морално и отговорно пред останалите да оставяте на свобода всеки, който не се интересува от своя живот и застрашава другите. България се нуждае от млада, свежа и идейна кръв, а не от закоравяващи криминогени.
16.
въпрос
27.06.2020 21:10:36
2
11
Не разбирам, толкова ли им е скучен и тъп живота че взимат опиати за да си вдигнат настроението?
Настроение се вдига със секс, спорт, разходки, хумор, весела компания, вършене на нещо градивно, ползотворно,....
нищо приятно и вълнуващо няма в това да се дрогираш и да караш кола безцелно като олигофрен.
15.
*********
27.06.2020 09:48:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
14.
Константин
27.06.2020 08:45:07
0
6
До коментар номер 13.
НапаФкания мега точен пич ако убие твой близък на пътя, няма да мислиш по - този начин.
13.
Здр коментатори
26.06.2020 22:37:39
12
5
Ае маняци. Мн сте празни всичките. И двете момчета са мега точни пичове. Верно е глупост да се качат напафкан и надрусан, но ако тези две момчета са ви престъпниците... Леле. И да пафкат и да друсат, ако не се качват да карат и да са опасни за другите са мега безобидни. Всички, които ги познават знаят, че са мн точни и готини. Никой не е плакал от тези момчета. Даже са си патили един по един от да се даржат добре
с който не трябва. И двамата са отговорни за това, което праят. Направили са глупоста да се качат и да карат. Сега ще ги изядете за това ли? Да не са карали като луди? Ударили ли са някой? Те са пичове на място и ще си застанат зад стореното, а какво ще прайте вие? Коментарчета? Анонимни атаки? Не ги начесахте тея езици с мръсотия.
12.
Здр коментатори
26.06.2020 22:37:34
7
6
Ае маняци. Мн сте празни всичките. И двете момчета са мега точни пичове. Верно е глупост да се качат напафкан и надрусан, но ако тези две момчета са ви престъпниците... Леле. И да пафкат и да друсат, ако не се качват да карат и да са опасни за другите са мега безобидни. Всички, които ги познават знаят, че са мн точни и готини. Никой не е плакал от тези момчета. Даже са си патили един по един от да се даржат добре
с който не трябва. И двамата са отговорни за това, което праят. Направили са глупоста да се качат и да карат. Сега ще ги изядете за това ли? Да не са карали като луди? Ударили ли са някой? Те са пичове на място и ще си застанат зад стореното, а какво ще прайте вие? Коментарчета? Анонимни атаки? Не ги начесахте тея езици с мръсотия.
11.
Andreew D.
26.06.2020 15:40:52
7
8
Kaloqn e plasior i narkoman i vsi4kite mu priqtwli. Proverete gi. Nqma da sgre6ite.
10.
Badr Hari
26.06.2020 12:49:09
5
4
Basi drebnavite kopeleta za lek weed toa na pikό v aresta
9.
кобра
26.06.2020 08:47:28
3
16
А тези които шофират без книжки какво ги правите? Хващате и ги пускате да си джиткат с джипките десета употреба....
8.
THE JOKER
26.06.2020 08:30:36
23
25
Браво бе, страшна акция, хванахте най-опасните хора на южното черноморие. Момчетата решили да изпушат една трева преди 3 4 5 дена и заловихте най-големите престъпници. Браво, поздравления, заслужавате тиквен медал!
7.
Гост
26.06.2020 07:39:41
5
25
От няколко дена спират коли постоянно и накрая само двама надрусани. Да ви имам акциите измислени. Каквито са ни депутатите такива са и полицаите пародия.
6.
у
26.06.2020 06:27:28
1
1
пишете че ток!
5.
Чичо ви Врътко Арабаджиев
26.06.2020 02:37:03
0
20
Тулупи
4.
777
26.06.2020 00:02:21
6
29
Това новина ли е?!? Всеки втори правоспособен да шофира между 18 и 30 г. кара надрусан зад волана!
3.
Тони
25.06.2020 22:29:50
1
32
И к’во ? Само новини да има и до там.
Скоро пак ще са зад волана.
2.
Ходжа пандиз
25.06.2020 22:28:51
3
27
Теглихме им по ефин секиш и готово
Метинчо имаше газове след това ама му мина с ношпа ...
1.
Коментар 1
25.06.2020 22:21:43
4
41
Утайки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори