×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Голямото завръщане започна: Очакват се задръствания на входовете на София


Голямото завръщане започна: Очакват се задръствания на входовете на София
Лична карта, служебна бележка и декларация няма да са достатъчни за част от хората, които искат да влязат в столицата
20 Април 2020, Понеделник, 10:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Основните тапи ще са влизане в София

На втория ден от Великден - Светли понеделник, се очакват сериозни задръствания на входовете на големите градове у нас. Основните тапи обаче ще бъдат на влизане в София. 

Стотици жители на столицата я напуснаха масово в четвъртък и това предизвика затварянето на града до второ нареждане. Днес, в последния от четирите почивни дни, се очаква софиянци да опитат да се приберат.

С огромни опашки, нерви и скандали премина първият етап от голямото прибиране на контролно-пропускателните пунктове вчера, предава Нова тв. Лична карта, служебна бележка и декларация обаче се оказаха недостатъчни за голяма част от хората, които искаха да влязат в столицата.

 


В категории: Пътна обстановка


9
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
До фикуса
20.04.2020 15:10:32
0
1
Ей Фокус ходи си в Германията да връщаш шишета в лидл,алди,тип и други велики магазини.Остави ни да се оправяме сами.
8.
до 7
20.04.2020 13:44:25
0
3
стига с тоя глад
Борисов плаши с хладилни камиони
Радев плаши с глад
7.
Фикуса до 6
20.04.2020 13:22:54
5
5
Заради такива като теб, дето не търсят конфронтация с никой сме на това дередже! Ти не търсиш НЕЯ, но тя теб ще те потърси! И то съвсем скоро! Нарича се глад и настъпва със всяка минута! И незасегнати няма да има! Хубав ден!
6.
Фикус микус
20.04.2020 13:09:09
5
1
Като за начало НЕ сме приятели! Не искам и да сме. Мен лично не ме дразниш, смешен си ми точно на мен как си търсиш внимание тук от няколко дни. Не обиждай хората, уважвай тези с различно от твоето мнение, само така можеш да покажеш че си поне на тяхното ниво. Сега ти го казвам в прав текст : не търся конфронтация с теб, по принцип с никой не търся! Изказвам мнение като теб, уважвай го както аз твоето.
5.
Трол
20.04.2020 12:57:25
2
5
Да си направят изводите за следващата голяма екскурзия след 2 седмици!
4.
Фикуса до 3
20.04.2020 12:57:13
3
5
Хора, които са убедени че са прави никой не може да ги засегне и раздразни, приятелю! Говедата, заключени по къщите се дразнят знаеш ли защо?! Ще ти кажа- защото усещат, че са говеда, държат се с тях като говеда обаче ги е страх да променят нещо!! До вчера всеки правеше каквото си иска в тази държава, не се спазваха абсолютно никакви норми и закони, обаче сега като им казаха че всички ще умрат ако не слушат и говедата станаха най- примерните граждани!! Даже онези назобените с качулките, дето гледаха лошо и тях ги няма!! Щели да ви спасяват!! ТЕ, ДЕТО НИ НАВИРАТ ГЛАВАТА В КАЛТА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ!! Стой и чакай да те спасят!! Та затова те дразня! И теб и другите! Защото имам куража да живея нормално!! И ти ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!!
3.
До 2
20.04.2020 12:17:07
2
11
Шшшшшшшшшшшш ей отворко, дразниш от няколко дни хората нарочно, никой не го интересува къде си бил и къде отиваш, намери си другото занимание БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ти пожелавам, бъди малко повече човек а не цвете
2.
Фикуса
20.04.2020 10:49:55
42
5
Кой ще ги спре бе, стига циркове!! Колкото мен ме спряха да се прибера днес!! Всичко е един голям театър и имитация на дейност! За Гергьовден му знам цаката вече! И после газ за Германия!
1.
улица Тамара
20.04.2020 10:24:44
12
6
Еничарите ще ядат бой.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори