×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Кантарджиев: България е на трето място по ниска смъртност заради вируса и с най-малко случаи в Европа


Проф. Кантарджиев: България е на трето място по ниска смъртност заради вируса и с най-малко случаи в Европа
Да се надяваме, че настъпването на лятото ще помогне в борбата срещу коронавируса, разкри професорът на редовния брифинг днес
19 Април 2020, Неделя, 08:51 ч.
Автор: Флагман.БГ

Той нарече „спекулация” твърденията, че у нас се правят твърде малко тестове

Засега няма официални доказателства за това, че SARS-CoV-2 е манупулиран в лаборатория. Към момента повече са неизвестните по отношение на вируса, отколкото известните. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев след въпрос от медии за това, че откривателят на вирусът HIV – проф. Люк Монтание, твърди, че новият коронавирус е създаден в лаборатория.

„Оставям на научната общност да прецени неговите виждания и теории. Проф. Монтание в последните години изказа много и много интересни хипотези. Той е уважаван от нас и от света учен, но ще се въздържа да коментирам казаното от него вчера”, коментира проф. Кантарджиев.

Той разкри още, че засега не се знае как възниква имунният отговор на организма към вируса и дали той може да го предпази от заразяване. „Добрата новина е, че засега можем да твърдим, че със сигурност това е коронавирус – поведението му е като на останалите коронавируси. Надяваме се и климатичните промени да дадат резултат, така както правят те със сезонния грип”, обясни още професорът по време на редовния брифинг тази сутрин.

884 са случаите на коронавирус в България, 19 нови за денонощие

Според него има видими резултати от изолацията и мерките сработват. Професорът обясни, че „сме на трето място в Европа по ниска смъртност и сме държавата с най-малко случаи” и нарече „спекулация” твърденията, че се правят малко изследвания. Всяка седмица се извършват тестове на 1 промил от българското население – или около 6000 теста.

„За жалост очакваме повишаване на заболеваемостта заради това, че много хора напуснаха столицата и още повече не спазват физическото дистанциране. Опасенията ни, че църквите ще повлияят негативно на статистиката не се оправдаха, но пък сега пътуването определено ще има ефект”, каза на свой ред ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.
 


В категории: Здраве


41
Коментара
41
Коментара по темата
41.
морски
19.04.2020 22:20:49
0
1
до 38 и 39: За най-показателна се счита смъртността, при която се отчитат само починалите и оздравелите, а не общата бройка на заразените, тъй като не е ясно новозаразените какъв изход ще имат от болестта - оздравителен или летален и се получава една лъжлива ниска смъртност, която дава възможност на такива андрешковци като нашите да се пъчат с ниска смъртност. Това се получава особено при болести с дълъг период на лечение като тази. И се получава една ниска смъртност в началото и изведнъж нататък почва да се вдига и някой си викат "защо стана така". А тя винаги си е била висока, просто не е била пресмятана правилно.

до 40: Някои наистина не сме, но голямото мнозинство са.
40.
Стефан Бургаски
19.04.2020 22:08:26
0
1
Поредната лъжа ...
Доказателството: https://www.worldometers.info/coronavirus/
Тия продължават да си мислят, че сме някакви тъпанари о не можем да четем и други сайтове, освен "поръчковите" ...
39.
Как водят статистика без коректен анализ?
19.04.2020 20:33:29
0
2
894 заразени, 42 починали, т.е 4,7% смъртност...
Само че ако задълбаем малко в анализи ще видим, че данните не се анализират правилно
Колко хора са тествани? Някъде ми попадна числото 26500 или нещо подобно... Като цяло управляващите не ни споделят много данни.
Ако приемем, че има 894 заразени при направени 26000 теста и приемем, че толкова са хората които са тествали излиза че на всеки 29-ти тестван имаме по 1 заразен. При 7 млн население? С данните, които имаме не може да се води статистика, но от опита в Китай може да се предполага, че заразените са минимум 10-20 пъти повече от официалните данни
38.
до Морски
19.04.2020 19:27:29
0
4
Дали ще се напише "отношението на починалите към сумата от починалите и излекуваните" или "отношение на починали към общо заразени" е все едно и също.
37.
морски
19.04.2020 18:05:40
0
3
Да обаче в много западни страни при масовите тестове вече всеки трети тест е положителен, което ще рече че те се приближават до "стадния имунитет" след който ще могат да свалят ограниченията и да заживеят отново нормално, а ние като много умни и на другия Великден ще сме с КПП-та и ще сме пример от Сингапур до Великобритания за олигофрения. Епидемията е невъзможно да бъде спряна. Тя трябва да се управлява умно. Ама горе като са само кухи манерки как да стане.
36.
отговор
19.04.2020 17:04:06
0
1
до 26 въпрос.Относно милиардите,сценарият ти "няма как държавата да загуби десетки милиарди, за да вземе 10 млрд от Европа" пак издиша.Твойте десетки милиарди не са под формата на чист кеш,част от БВП.Тоест това са пари,които се ВЪРТЯТ в държавата,но не са на държавата.Тук загубите са основно за ЗАТВОРЕНИТЕ И НЕРАБОТЕЩИ БИЗНЕСИ .ДЕСЕТТЕ МИЛИАРДА ЗАЕМ от друга страна си е чист кеш,който държавата може да си харчи.В условията на извънредно положение(без парламентарен контрол) ,ВЪПРОСЪТ Е КАК ???Дали няма пак да има едни "75 милиона за фирма с 2000лв годишен оборот",сценарий КТБ втори път???И отново възникват въпросите от отговора на първия абзац плюс един допълнителен :защо след като си се изтъпанил в национален ефир и си заявил,че държавата има финансови ресурси за 3-4 месеца след няма и седмица,казваш "налага се да теглим кредит"???това беше по втория абзац,драги ми смехурко....
35.
до 30
19.04.2020 16:49:22
1
0
Колега нещо ти е доста старичка информацията. Швеция от 29-о място станаха на 7-о място по смъртност по съотношение брой починали / население.
Те са малко повече от нас по население, а територията им е 2 пъти по-голяма от тази на Италия и заемат 7-о място в момента по брой починали. А ако се гледа показателя на база малобройното им население с толкова голяма обширна територия...дефакто са водачи в Европа по смъртност.
Беларус бяха зад нас преди 2-3 седмици, сега имат 5-6 пъти повече заразени от нас и повече починали. А Иран пък са много зле, вече изпревариха Китай.
34.
морски
19.04.2020 16:43:28
1
3
до 20: Геле, тези от щаба се хвалят със някаква измислена смъртност която са си изсмукали от пръстите, обаче си има стандарти, които опредeлят как се пресмята смъртността при болести и това е отношението на починалите към сумата от починалите и излекуваните. По този показател сме на едно от последните места в Европа, колкото и дебелия хвалипръцко да твърди обратното. Дъвка за герберасти. Никой извън нашите граници не си и помисля да ни дава за пример.
33.
отговор
19.04.2020 16:31:58
0
1
до 26 въпрос.Всъщност задаваш няколко въпроса и ще получиш няколко поредни отговора.1-след като ги пуснат да работят и се изпозаразят масово ,процедурата е следната - ИЗЛИЗАТ В БОЛНИЧНИ ,тоест ДЪРЖАВАТА поема своята част от СОЦИАЛНАТА ДОГОВОРКА (затова всеки месец на тези заразени са им удържали пари от заплатите години наред).2- вследствие на 1,никои работодател няма да прибегне до твойте два варианта и няма да освобождава никого от работа, понеже според КТ не може да се прави,докато работникът е в БОЛНИЧНИ.3-резултатът тогава ще е =всички по къщите ,но не без работа(без доходи),а в отпуск по болест ,който е платен(с доходи).В БОЛНИЧНИ служителят е ,докато оздравее(след ТРЕТИЯ МЕСЕЦ се отива на ТЕЛК)...........КОНТРА ВЪПРОСИ на твоите вариации на тема:1-ЗАЩО ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА от ЗАКОНОВИТЕ си ЗАДЪЛЖЕНИЯ в СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА???ИМА ЛИ ИЗОБЩО СРЕДСТВА В ЗДРАВНИТЕ и ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ???това е по първия абзац
32.
Народа на Бг.
19.04.2020 14:13:22
23
8
Христос Возкресе! Честит празник на всички Българи! Бъдете Благословени! Нека заедно с Вас да Възкресим България! А на шибаняците от Шайката ГЕрП, които през тези Светли празници ни манипулират постоянно с хладилни камиони, чували с трупове и морги... им желая да намерят това, което търсят!
31.
Кантар гиби
19.04.2020 14:06:19
0
8
На 29 януари тоа същия специалист обясняваше, че вируса нямало да стигне до България! Ама така с иронията на големец, който се чуди защо простолюдието му задава толкова тъпи въпроси.
30.
До 26 въпрос
19.04.2020 13:30:45
0
7
Какво ще се случи, го имаш нагледно!! Беларус, Швеция и Иран. Ще кажеш ами Италия, Испания и Франция! Да, наистина положението там не е леко, но там убива предимно ПАНИКАТА, която вкара всички в болниците и реално точно там в тия болници и многото старчески домове стана наистина страшно! Не съм нито тесен специалист, нито някакъв експерт, но съпоставяйки данните от двете зони, явно някъде нещо сериозно объркаха!! Съгласен съм да има мерки, но детайлно обмислени и разумни! При нас разчитат главно на СТРАХА! Но страхът ДОКАЗАНО СЪЩО УБИВА! Не можеш да облъчваш хората от сутрин до вечер със СТРАХ! Това не е позиция, а ОТВРАТИТЕЛНО СРЕДСТВО и ще се върне като бумеранг! Не можеш да им забраняваш разходка на чист въздух в парка, а да ги пускаш на тумби в хранителните магазини и в банките! Хората губят ориентация и мисъл така. Почват да мислят само кое е разрешено и кое забранено, а то не винаги съвпада с това което е наистина полезно или не! С този вирус ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ ВСЕКИ, ТОВА Е НЕОСПОРИМАТА ИСТИНА!! Само, че след тази СТРАХОВА ПСИХОЗА, много ще си заминат само при мисълта че са заразени! И това не е фейк, това е реално! Вмениха ни, че това е ЧУМА, а някой мисли ли как ще ни изкарат после от къщи?!! Наистина се оляха!! Това е разбира се мое мнение! Весели празници!
29.
Хасан-Атакиста
19.04.2020 13:14:58
0
2
Днеска нашия лидер Сидеров, навърши 64 години.Защо не го отразявате, а ? АТАКА-ПОБЕДА !
28.
Последно?
19.04.2020 13:12:44
1
4
Проф. Кантарджиев: България е на трето място по ниска смъртност
(Флагман)
-----------------------------------------
ген. Мутафчийски: В сравнение с другите страни, единствено в Словакия има по-ниска смъртност от България (Вести)
-----------------------------------------
Очаквам да се появи Борисов по новините и да каже че сме на първо място
27.
До Nostradamus
19.04.2020 13:10:02
5
21
Хващайте се с фатмака льоттчик и МАРШ в Северна Корея. Измекяри мръсни!
26.
Въпрос
19.04.2020 12:48:15
5
6
Дайте да разсъждаваме по-трезво като разумни хора, а не само да пишем каквото ни дойде на ум. Искам да попитам тези които са противници на мерките, според тях какво ще се случи ако сега пуснат всички да си работят, да се събират?
Ясно е че хората изнемогват без работа.
А като ги пуснат да работят всички, и се изпозразят, много ми е чудно тогава как ще работят и вадят пари? Питам кой работодател ще държи заразени и болни на работа? Акта към работодателя за един негоден и болен служител, който извършва трудова дейност, е от 10 хил. нагоре, при второ нарушение 50 хиляди, при трето нарушение затваряне на обекта и дейността. Какъв е смисъла 1 месец още да се работи, като при навалица от хора, всички ще се изпозаразят и пак всички ще се приберат по къщите? Работодателя има два варианта - единия е да плаща безумни глоби, като дори след месец ще бъде закрит и всички служители освободени от работа, или втори вариант за да избегне глобите и закриването си да следи зорко служителите си като изиксва постоянно медицински удостоверения от служителите, като тогава почти всички ще дадат положителни резултати и ще ги освободи от работа/ И какъв ще е резултата тогава? Пак всички по къщите без работа!
Всеки говори за някакви милиарди, които България ще вземе от Европа, а някой изобщо дава ли си сметка в момента държавата какви загуби търпи? Само от градския и извънградския транспорт - загубите за един месец възлизат на над 100 милиона. Самия факт че стотици бизнес сектори са блокирани и затворени, говори че те няма да генерират печалба, т.н. няма да внасят данъци в бюджета. Само от блокирания туризъм България ще загуби 10 милиарда за тази година. А освен туризма има още десетки сектори, от който няма да влизат приходи в бюджета.
Нали разбирате няма как държавата да загуби десетки милиарди, за да вземе 10 млрд от Европа.
25.
Статистика
19.04.2020 12:42:48
1
2
Като гледам сайта worldometers, Европа като цяло ги напляскаха доста смъртни случаи, къде проверени, къде не, къде заради застраховки, които не се изплащат по време на пандемия....ама пък сравнени със света, не се справяме добре изобщо! И само да попитам, на вируса, нали му трябва поне седмица, за да се развият симптоми?!?! Доколкото се сещам, миналата неделя беше Цветница, как направихте вече тея изводи за църквите, че нищо не било станало, а видяхте огромна заплаха в пазарите?
24.
Nostradamus
19.04.2020 12:36:26
44
10
Христос Возкресе! Честит празник г н Президент! Бъдете Благословен! Нека заедно с Вас да Възкресим България! А на шибаняците от Шайката ГЕрП, които през тези Светли празници ни манипулират постоянно с хладилни камиони, чували с трупове и морги... им желая да намерят това, което търсят!
23.
Филия без мас
19.04.2020 12:11:22
2
2
Познавам повечето сезонни грипове,щамове,вируси и атипичните.Поне от 30 години ги посрещам и изпращам.И в аптеката ме познават.
Тоя чичко с мустаците не го познавам.
Защо се натрапва.
22.
Филия без мас
19.04.2020 12:11:18
2
2
Познавам повечето сезонни грипове,щамове,вируси и атипичните.Поне от 30 години ги посрещам и изпращам.И в аптеката ме познават.
Тоя чичко с мустаците не го познавам.
Защо се натрапва.
21.
До Геле
19.04.2020 12:03:06
3
7
В задачата се пита кой се справя най- добре в тази ситуация!! Ама от телевизорчето ви казаха, че най-важно е да броим заразени и починали от коронката?? А дали броим жертвите от малоумните мерки против вируса?? Ти как мислиш?? Нали знаеш, че пилците се броят наесен?!!
20.
Геле
19.04.2020 11:36:18
2
5
До No.4
Морски ти видял ли си в Швеция с 10млн население колко умрели има? Ами ще ти кажа - 1511. А ти си говори, че смъртността при нас била най-висока.
19.
зурла
19.04.2020 11:33:59
3
2
В Гана дори има по малко смъртни случаи при същия брой заболели.
18.
Бай Спиро
19.04.2020 10:30:20
3
13
Те нашите бръзи тестове са като бръзите ни изтребители- купихме ги, ма не са ги произвели още
17.
Поправка
19.04.2020 10:01:40
1
19
Нарочно ли пуснахте софиянци????? Ако нямаше КПП-та, айде гражданите са безотговорни, ама при положение че на изхода от София и на входа и изхода на Бургас има КПП то туристите са минали най-малко през три. Защо са ги пуснали като законът беше променен и не нотариалния акт и работата, а само особено важни причини бяха основание за пътуване???? Компетентните органи или са имали указания да ги пускат или направиха сериозни кинти този Великден.
16.
морски
19.04.2020 09:59:56
3
11
до 12: Ето някои подробности за публикацията в Шпигел:

Методологията по изготвяне на рейтингите на DKG, чиито класации публикуват световни медийни гиганти като "Der Spiegel" и "Forbes", е много сложна и обхваща практически всички аспекти. Изследват се:
- ефикасност на карантината (мащабност, хронология, нарушения на карантината, икономическа подкрепа за карантинираните, свиването на икономическите и търговски връзки, рестрикции за пътувания);
- наблюдение и откриване (обхват на диагностичните методи, широко тестване на населението спрямо болничното тестване, ефикасност на тестването (време за излизане на резултата), диагностика и прогнозиране, държавно контролирана технология за мониторинг, надеждност и прозрачност на данните);
- ефективност на държавното управление (наблюдаващи системи и управление при бедствия, ниво на сигурност и защита, ниво на правителствените технологии, бърза мобилизация по спешност)
- готовност за спешно лечение (брой на обдишващите апарати, брой на болничните легла, брой на медицинските служители, прогресивност на нивото на здравеопазването, инфраструктура за бързо производство на екипировка, мобилизация на нови ресурси в здравеопазването). С общо 526.45 точки, страната ни заема едва 27-о място от 33 наблюдавани страни в Европа, като след нея са само Румъния, Андора, Великобритания, Сан Марино, Италия и Испания. Тук №1 е Германия с 631.07 т., следвана от Швейцария (619.24), Австрия (616.61), Унгария (613.90) и Дания (609.17).
Затова и няма как България да е напред и на световната класация по сигурност. В нея сме извън 40-те челно класирани държави, като лидер е Израел (632.32), следван от Германия, Южна Корея (628.17), Австралия (626.78) и Китай (626.22).
15.
Трол
19.04.2020 09:55:31
7
14
Хах, на този брой заболели колко да е смъртността? Не ми се ще да разберем, като се заразят хиляди... На какво отгоре се хвалят? Изтърваха половин София да плъзне из страната. Един месец спазваме мерки, за да може ония селяци хубаво да разнесът заразата. София трябваше да е под пълна карантина. Това масово пътуване е*а мамата на мерките.
14.
До 12 хаха
19.04.2020 09:53:54
2
10
Не е толкова страшно, че си ДЕБИЛ!! По- страшното е, че има такива и дето ти се радват!!
13.
Аз съм в къщи
19.04.2020 09:49:31
2
14
Аз си стоя в къщи но гледам и социалните мрежи от скука. И опа работещ ресторант това е Port Burgas. Снимките са от вчера и могат да се видят ...... на профила на д-р Веселин Димитров. Значи епидемията е наистина измислица. Щом докторите са по ресторантите, какво правим ние стоящите в къщи будали. За едни може а за други стой в къщи
12.
хаха
19.04.2020 09:41:14
10
5
и още по-смешното на Шпигел е,че Германия,в която всеки ден умират стотици и хиляди се заразяват била номер 1 света по справяне с вируса хахахахахахахахаха
само за 4 дни починалите там са се учвеличили с 60 % - цял живот така се справят :)))
11.
Годжи
19.04.2020 09:32:44
3
4
Бай Шише-в Москва съм,в Москва съм..
10.
:-)
19.04.2020 09:29:52
3
13
И с най малко тестове!
9.
морски
19.04.2020 09:25:28
5
20
Топ 40 на страните, които най-добре се справят с пандемията COVID-19. Класацията е публикувана в небезизвестните списания Шпигел и Форбст. Който намери България там печели 1 000 000$.

https://www.dkv.global/safety-ranking

Наслука!
8.
КороноТъпак
19.04.2020 09:24:14
4
25
Глупаво самохвалство ! Нищо "уникално" няма в това ! Така е в цяла Източна Европа ! Като изтърваните от имунизация групи, циганската у нас и албанската в Македония води до различни флуктоации на резултатите ! Русия, Словакия, България са с ншска смъртност. Щом разликата между Източна и Западна Германия има съществена разлика това от деъствията на българският НОЩ и Б.Б. ли ще да е ? Манипулатори !
7.
С нетърпение чакаме
19.04.2020 09:23:03
5
18
Днеска да пишете поименно колко са умрели от Китай през Италия дооо... САЩ.. Забравихте да похвалите банана и двете фурми на Бойко..
6.
Смях в залата
19.04.2020 09:22:59
4
32
В България умират по 300 души на ден-най-високата смъртност в Европа,резултат от 11 годишното управление на комунистите от ГЕРБ
5.
морски
19.04.2020 09:19:54
11
19
Бат Бойко и този щаб лъжат като дърти цигани. България е с една от най-високите смъртности в света от коронавируса 25,5%. Само 6 страни в Европа от 40 общо са с по-висока смъртност от нас. Само за сравнение България - 25,5%, Германия 4,8%, Израел 5,0%
4.
Анести Савов
19.04.2020 09:14:35
5
35
А по заплата наа кое място сме?
3.
Koko
19.04.2020 09:09:57
3
16
А сега френският учен нефелен а като трябваше да изкара сестрите от либия беше най великия ,пълно с карикатури в тоя щаб
2.
улица Тамара
19.04.2020 09:04:07
3
15
Бате, ти хвалиш ли се, или се оплакваш?
1.
Фиона
19.04.2020 09:02:44
57
17
Той сега като дойде Шрек, ще видиш една ниска смъртност!! А с хладилните камиони ко прайм?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков" Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? B Πpимopcĸo и Coзoпoл cpeднитe цeни зa нaeм нa ĸвapтиpa тoвa лятo дocтигaт $62 (112 лeвa) Откриха останки в село Дебелт Откриха останки в село Дебелт Вероятно приживе човекът е страдал от гигантизъм или друго рядко заболяване Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро На същия този ден се видя, че старата аязма се е напълнила с лековита вода, след като повече от 20 години беше пресъхнала Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори