×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Недялко Йорданов, ССД: Да работим заедно за развитието на Обзор


Недялко Йорданов, ССД: Да работим заедно за развитието на Обзор
Недялко Йорданов е човек, който се е доказал в бизнеса. Влиза в политиката, защото има ясна визия за развитието на родния си град Обзор
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Октомври 2019, Петък, 09:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Нашият град може да стане модерен, подреден и много по-красив, категоричен е кандидатът за общински съветник от гражданската листа на Местна коалиция "Съюз на свободните демократи"

Днес ви представяме още един кандидат-съветник от гражданската листа на МК ССД за Община Несебър (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Това е Недялко Йорданов, който е лицето на местната коалиция за Обзор. Той е достатъчно популярна личност в родния си град - уважаван местен човек. Недялко е щастливо женен, с едно дете. Завършил е Висшия технически университет в Габрово, направление общо инженерство, специалност "Индустриален мениджмънт". От 2008 година управлява успешен собствен бизнес. 

-Г-н Йорданов, вие сте представител на МК "Съюз на свободните демократи" за Обзор. Какви ще са вашите цели, ако станете част от следващия Общински съвет в Несебър?

-Географското разположение и природните дадености са безспорна предпоставка Обзор да е предпочитано място, както за планински туризъм в Стара планина, така и за летен туризъм, защото имаме прекрасна природа и чисто море със златист пясък и обширен плаж. Благодарение на този дар от природата, хилядолетната история и не на последно място гостоприемните и трудолюбиви  жители, градът ни е предпочитана дестинация за чуждестранни и български туристи. Наш дълг е да го съхраним по най-добрия начин. Това, което притежаваме трябва така да го развиваме, че да стане по-добро място за живеене за нас, местните жители, а и да привлича все повече туристи.

 -Какво ви мотивира да влезете в местната политика, като кандидат за общински съветник, и какво ще обещаете на съгражданите си?

-Никога не съм се стремял и не съм постигал целите в живота си по лесния начин. Изграждах сам житейският си път без помощ и връзки. Животът ме научи да не вярвам на обещания, а да разчитам на себе си. За това не искам да давам неизпълними обещания, за да спечеля това изборно състезание, но ще се стремя да отстоявам това, което искаме всички: законност и сигурност, открито управление, ефективно използване на отпуснати ресурси, гарантиране на общественият интерес при разходване на бюджетните средства – максимално качество при реализиране на проекти. За да имаме модерен европейски град в управлението му е важно да се прави всичко с ясна цел.

 -Кои са порочните практики срещу които искате да се борите?

-Общата визия на Обзор, а и не само, зависи от модерно и качествено изпълнение на проектите, когато се работи с публични средства. А дали е така? Ще дам само един пример за осъществения последен проект с цел промяна на визията на централния площад. Изказвам не само лично мнение, но и на много мои съграждани и туристи, че качеството на изпълнение е меко казано незадоволително. Мнението ми е критично, но не трябва да се приема негативно. Нашите реакции много точно ни посочват, къде е слабото ни място върху което трябва да работим.

-Ако бъдете избран, как виждате работата си в бъдещият Общински съвет?

-С открит диалог и ясна посока ще постигнем целите за развитието на града ни и общината. Надявам се в Общинският съвет да бъдем съмишленици с общи идеи, желания и съвместни решения. За мен лично, това ще означава много. Със всички, които са ме подкрепили, а и не само, ще работим заедно с голяма енергия за развитието на Обзор.

-За финал, обърнете се към хората, които ще ви подкрепят.

Благодаря на всички, които ще застанат до мен, и ще ми се доверят. Заедно ще работим за подобряване условията на живот, да променяме и развиваме града ни така, че да стане модерен, подреден, любимо място на нас жителите и на нашите гости - нашият прекрасен град Обзор.

 




Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
3
Коментара по темата
3.
Обзорски
25.10.2019 21:01:28
0
2
Успех, Недялко !!!!!!
2.
Морски
18.10.2019 19:31:58
0
11
Успех бай Недялко!
1.
Стоян
18.10.2019 15:06:49
5
10
Абе в тоя Обзор на предните избори имаше най-много външни регистрирани хора. Всички знаят на кой са. Сега пак ли е така?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори