×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестът не уплаши рецидивиста от Маринка Христо Боба - сега той топи местни жители на тел. 112


Арестът не уплаши рецидивиста от Маринка Христо Боба - сега той топи местни жители на тел. 112
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Октомври 2019, Петък, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

В селото са вдигнали ръце от него, Христо Попов буквално не ги оставя да спят

Опасният престъпник Христо Попов - Боба опита да измами репортер на Флагман.бг, като на няколко пъти подава фалшиви сигнали срещу жители на село Маринка, които уж нерегламентирано отглеждали прасета. Арестът явно не уплаши бандита и се оказва, че той е започнал с нови сили да отмъщава на хората, които са подали жалби срещу него. 

"7 прасета, отглеждани в импровизирано стопанство в бургаското село Маринка, не са евтанизирани, а ОДБХ отказва да ги умъртви, твърдеше Христо Попов, който се представи по телефона като читателя Петър Стоев и ни изпрати снимки на стопанството.

Той обяви, че в селото имало и други прасета, които са умъртвени заради мерките срещу чумата, но само тези  били подминати. "Не може правилата да важат за едни, а за други властите да си затварят очите", хвърли бомбата уж читателят на Флагман.бг.

Проверка на Флагман.бг установи, че е имало и подаден сигнал на тел. 112 вчера. Оказва се, че Христо Попов е започнал личната си вендета срещу човека, който миналата седмица подаде жалба и Боба бе задържан за 24 часа. Реално е имало сигнал за неумъртвени прасета и след предписание от служители на ОДБХ те са евтаназирани, а собственикът им е платил глоба. Това обаче се е случило преди цял месец, а Боба е решил да разпространява снимките сега.






Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
14
Коментара по темата
14.
Krasio Cherniq
21.12.2019 02:58:51
0
0
Stiga s toq bob leshta elda i tem podobn nqkoq statia za men ve ei marshii Only pIko and Sarafovo kapanite lqto aromat na purjena caca biri miri ai zapovqdaite v na chopito rabotilnicata da sa nachatkame kat horata
13.
Гробаря
24.10.2019 19:33:56
4
10
Тя тая тъпа изгубена овца дето е снимала е на китука
12.
XYZ
05.10.2019 09:34:32
0
33
Ха-ха, Боба усети, че чадъра бавно, но сигурно започна да се отваря и предприе отчаяни мерки за отвличане на вниманието от себе си. Но този път полиция и прокуратура няма да се вържат на евтините му пандизчийски трикове. Особено щом като има влязла в сила присъда пробация.
11.
Млякото
05.10.2019 08:52:10
0
35
пак ли тоз тьпия Христо Боба или както е по изведтен Селския.Тва тьпо копеле Гробаря го еба в пангото.Тоз лайнар беше ухо на куките.Умри ве Боб майка ти да еба.
10.
Jivko
04.10.2019 17:53:40
32
4
И са Ко Веско биз луканки устна те са уляха с тоз Тихомир хахаха те Тихомир с една каруца греди го фанаха и Весо го оправи и му стана ортак на далгия хааа много нагли цяло село закла прасетата те нашти заградили поляната кои кат тях нали са от власта ама тоя пат СА оляхти уууу ни ва исрам дано се раздуха случая
9.
...
04.10.2019 17:42:32
31
3
Имаше прасета флагман кажете както винаги БАБХ зашто малчи да кажат
8.
Ииитттт
04.10.2019 17:12:41
31
3
Флагман топи Христо зашто няма автор статията
7.
ZZ
04.10.2019 16:10:37
5
41
Крайно време е БАБХ да се самосезира и да разпореди евтаназия на бясното куче Христо Попов - Боба с цел ограничаване на заразата.
6.
XXX
04.10.2019 15:54:37
1
4
TO SAMO PENSII IMA TAM NA SELOTO ZA TOVA GI PLASI
5.
646 - До 4
04.10.2019 15:07:43
0
8
Съгласен съм с теб и аз влизам тук повече заради коментарите :)
4.
До 646
04.10.2019 15:06:11
0
18
Аз все си мисля,че никой реално не чете статиите в този сайт, а влиза само заради коментарите. Поне аз за това съм тук. Нивото на журналистика е потресаващо, но поне трафик има.
3.
646
04.10.2019 15:00:45
2
9
И вие като аматьори жърналя без да проверите веднага пуснахте статията за останалите прасета! Фльогмани за пореден път се дъните с непроверена информация! Лятото убихте сина на Диневи...и т.н. Проверявайте си информациите преди да пускате статийки само и само да имате импресии на сайтчето ви!
2.
faktite na petraki
04.10.2019 13:15:25
8
2
шефа на Бабх нали го наиграха Гербавите защото е от СДС и сега няма кой да вземе решение по въпроса.
1.
ХХ
04.10.2019 12:21:46
5
8
читателят трябва да свиква, че в демокрацията всичко може - стига да си платиш... те тва е същността на пазарната икономика.
ценности де.
пп. заради подобно комунистическо мислене не можем да се изравним с развитите европейски демокрации!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори