×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спецполицаи местят от болница в болница директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев, близките му не знаят къде е


Спецполицаи местят от болница в болница директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев, близките му не знаят къде е
Според адвокат на една от служителките в дирекцията д-р Георги Митев към момента се намира в кабинета си и дава показания без белезници
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Август 2019, Сряда, 11:45 ч.
Автор: Флагман.бг

Той бил изведен от двама цивилни служители на МВР, докато му правели изследвания в частна болница и откаран в държавната УМБАЛ Бургас

Адвокат на служителка от Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Бургас току-що напусна сградата на ул.“Хан Аспарух“34, където и в този момент продължава претърсване и изземване на документация, свързана с корупция. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Юристът заяви пред репортер на Флагман.бг, че е бил повикан, тъй като жената е изпаднала в шок и предпочела да има защитник до себе си.

„Понеже се оказа, че няма основание да бъде повдигано обвинение на моята клиентка, аз смятам да се оттегля. Това, което видях горе е, че д-р Георги Митев се намира вътре и съдейства на компетентните органи в проверката на документите. Няма белезници!“, каза адвокатът.

Това е първата достоверна информация за местонахождението на директора на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

До този момент – близо 4 часа - близките му не знаеха дали е в ареста и какво е здравословното му състояние.

По информация от ръководството на близка до дома на д-р Георги Митев болница той е бил изведен от двама цивилни полицаи, докато са му извършвали изследвания в Спешния център на здравното заведение.

Д-р Митев е постъпил с оплакване за проблеми със сърцето, не можел да диша и бил много изпотен.

Още преди да му бъде премерено кръвното налягане агентите нахлули и казали, че ще го изведат – щом се нуждаел от бърза лекарска намеса, такава щяла да бъде осъществена на територията на държавна болница.

Отвели го с обяснение, че ще отидат в УМБАЛ Бургас. Изпълнителният директор на УМБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски заяви пред Флагман.бг, че д-р Георги Митев е докаран в Спешния център между 7:00 и 7:30 часа с искане да бъде освидетелстван, че не е в тежко състояние, което да не му позволява напускане на болничното заведение.

След това полицаите го откарали в дирекцията на ул.“Хан Аспарух“ 34.

Д-р Братов напуска сградата преследван от журналисти. „Нямам право да говоря. Казал съм, каквото трябва“, каза той и се шмугна в първата пресечка

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 2
16
Коментара по темата
16.
Анонимна
29.08.2019 10:03:40
1
2
Ай,спрете да пишете глупости.
Д-р Митев е невинен.Потърсете "онеправданите' крадци и убийци,педофилите,децата по пешеходните пътеки,които намират смъртта си.,,Гладните" от парламента и т.н.
Ай,спрете сe
15.
Zvezda
29.08.2019 09:55:44
3
2
Поредни простотии,неверни данни и спекулации с името на един от най-добрите лекари в Бургас!
Недостижимостта е плашеща...в днешна България
14.
Кервана си върви
28.08.2019 17:54:37
1
3
Десислава Танева го нарочи тоя още от първият си ден като я направиха министър на земеделието. Надали е била неинформирана. Тук явно има голяма игра и Митев би трябвало да е очаквал тази развръзка. Ако не е очаквал, значи не е добре. Понякога истината е много по-проста от конспирациите които ни предлагат медиите. Аз лично мисля, че надали ще го изгърмят ако нямат доказателства за него. Личното ми мнение е че в БОС е пълно с парашутисти и хора без компетенции и интелект за позициите на които са.
13.
Иван
28.08.2019 17:49:19
0
2
Та..ци на търкалаци!
12.
*********
28.08.2019 17:29:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Ааа, сериозно ли!?Що тъй ся..!?
28.08.2019 15:26:13
0
2
Местим!!! И аз го местя! От левия крачол в десния!
10.
Zdravko
28.08.2019 14:03:11
0
1
Убийството
9.
Живко сервитьора
28.08.2019 13:26:56
0
8
Ай честито....
8.
БЕН ДЖОНСЪН
28.08.2019 13:03:30
0
32
ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЧЕ ПРЕЗ 2000 СЪЩИЯ ТОЯ ГО УВОЛНИХА ДИСЦИПЛИНАРНО ЗА ПОДКУПИ И РУШВЕТИ ОТ НЕСЕБЪР
7.
Емма
28.08.2019 12:54:25
8
5
Това са пълни глупост, не е вярно нищо от написаното тук! Вие дори не сте запознати със случая и дори не Ви пускат в сградата, за да знаете какво става там. Пишете си глупостите и се надяват да познаете нещо, но уви! Какви болници медтенки вие сте откачени хахха
6.
Констант
28.08.2019 12:44:57
1
13
За да можеш да разбереш репортажите на " Флагман " ти е необходим преводач. Грешки се правят, но вашето е непрофесионалност...
5.
Браво!
28.08.2019 12:38:15
0
24
Разкатайте го, щото тоя е толкова прост, че на толкова хора е взел парите и се е оплел като пате в калчища!
4.
Запознат
28.08.2019 12:25:18
2
51
Като опъва рушвети и комисионни не му прескача сърцето, дойде ГДБОП и като се започне... прескача сърце, инфаркти, потене, реване .... да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли...
3.
крадлива сган ненаядена
28.08.2019 12:11:10
2
46
като вземаше кеша , пак ли се припотяваше и вдигаше кръвно ?
2.
Следващата мишена....
28.08.2019 12:10:35
0
35
Далавера: Лични лекари в схема с фармацевтични фирми цакат НЗОК (СКАНДАЛЕН ДОКУМЕНТ) Джипита изписват ударно лекарства, пращат ги на екзотични екскурзии .
Джипита изписват ударно лекарства на конкретни фармацевтични фирми, за да пътуват безплатно на екзотични екскурзии. За всяка дестинация е необходимо те да съберат определен брой изписани опаковки от даден медикамент. Това са предимно лекарства за сърдечносъдови заболявания, като хипертония, и диабет, които се отпускат безплатно или частично от Националната здравноосигурителна каса. Предоставени са конкретни оферти, предложени на общопрактикуващ лекар от Варна, като уточнението, че те важат и за други градове в страната. Обикновено става въпрос за по-скъпи медикаменти, за които НЗОК трябва да плати повече, а в някои случаи има и разлика, която е за сметка на пациента. Пред фирмата отчитането е с копието от рецептата за изписаното реимбурсирано лекарство или от компютъра на доктора, където това също се нанася.
Ето тези са за затвора.... "Арсеник Доларестова"( разбирай-Долорес Арсенова) и мафиотската й фармацевтична фирма-НЕОБАЛКАНИКА.
1.
Агент 007
28.08.2019 11:58:38
2
70
Получил е съобщение по вайбър рано сутринта, че го готвят. Затова е тръгнал по болници (частна такава), за да плати и вземе болничен и свидетелство, че не може да лежи в ареста. Браво на полицията, че е осуетила този сценарий.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг"
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори