×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пияният, който отрови неделята на стотици хиляди южно от Бургас, пред Флагман: Даже не съм виновен!


Пияният, който отрови неделята на стотици хиляди южно от Бургас, пред Флагман: Даже не съм виновен!
62-годишният Димитър Стаматов от Бургас излъга репортера ни, че току-що претърпял тежка операция и че сива кола го засякла
29 Юли 2019, Понеделник, 19:55 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимки: Авторът

Вчера твърдял пред полицаите, че бил четвърти човек в хюндая и не е шофирал

„Даже аз не съм виновен за това, дето стана вчера. И да ме разпитвате и да не не ме разпитвате, повече няма какво аз да казвам, защото пред мене имаше една сива кола. А и аз изобщо не карах колата си. Друг я караше.  Не видях БМВ ли беше пред мене, какво беше сивото, ама тая кола изведъж ми излезе точно отпред, май спука гума. Толкова ви казвам и заспивам, защото съм тежко ранен от тая кола и сега излизам от операционната. Направиха ми операция. Сложиха ми много железа вътре, боли ме и виждате колко много ми е зле”

Това са думи на 62-годишния Димитър Стаматов от Бургас, пред репортер на Флагман, който го посети около 18 часа тая вечер в ортопедичното отделение на УМБАЛ-Бургас. 

Това е пияният, с отчетени на място с дрегер 2,2 промила изпит алкохол, потвърдени 10-15 минути по-късно при приемането му в спешното отделение на болницата след инцидента по главния път Созопол-Бургас, който затапи движението преди пътния възел „Юг” от 14,40 часа до 18,30 часа вчера. Катастрофата предизвика блокада на стотици автомобили, идващи от Южното Черноморие към самия град Бургас, към АМ „Тракия”, към Варна, както и в посока на юг към Ямболска област.

Пиян бургазлия причинил катастрофата на пътя Созопол-Бургас, блокирала Южното Черноморие

Опашката от заседнали коли бе километрична и достигна почти до кръстовището на Атия  около 16,30 часа - при външна температура 32 градуса и жарко слънце. В затапените поне 500 автомобила в посока Бургас имаше  стотици семейства с малки деца. Поради наложилото се отбиване на автомобилния трафик  при отсечката на Отманлий по маршрут с.Ясна поляна-Маринка-Твърдица-жк Меден рудик, към 17 часа се стигна и до блокада на главния път от ГКПП-Малко Търново за Бургас. Причината да се парализира и този трафик бе в това, че колоната от заобикалящи катастофата коли се включваше именно между селата Крушевец и Маринка. Така една огромна територия от важни пътни артерии остана под блокада около 3 часа и бе истинско чудо, че в това време не се наложи да бъде овладявано друго форсмажорно обстоятелство, костващо човешки животи. 

Жълтият Хюндай е изгорял след удара, тъй като е бил с газова уредба

Шофьор, който гледа горящото такси край Крайморие, катастрофира, има ново задръстване

От удара на жълтия Хюндай Гец в движещото се пред него сиво БМВ 316, сериозно е пострадал 39-годишен бургазлия.  БМВ-то отскача  и се блъска в ремарке на движещ се пред него "Митцубиши Паджеро", с бургаска регистрация. При това меле между три коли в двете ленти, ограденият с двойна мантинела главен път за Бургас, край кв.Крайморие се оказва тотално блокиран. Секунди по-късно Хюндая, който е с газова уредба се замозапалва и картината става апокалиптична. 

Вижда се къде е ударено БМВ-то. Не се вижда спукана гума

Линейки откарват в спешното 62-годишният Димитър, който е поне на 4 твърди питиета – с контузия на дясното бедро. 39-годишният мъж от БМВ-то обаче е със сериозна рана на главата и мозъчно сътресение – настанен в отделението по неврохирургия. 

Транспортен ад блокира нацяло Южното Черноморие, не тръгвайте на път!

С нотки на непукизъм или просто понеже все още не е изтрезнял напълно, бургазлията Димитър каза пред репортера ни най-нагло, че изобщо не бил пил. Бил на Отманлий и се прибирал към къщи. След което той затвори очи и предупреди, че заспива.

По наша информация пияният заявил при първия разпит вчера пред полицията, че бил четвърти човек в колата и че не той е бил зад волана.

Всъщност истината е, че той и останалите, които са били с него в колата, са участвали в алкохолен купон на Отманлий, който започнал доста отрано в неделя. Към момента няма друг от компанията му, който да е поел отговорност. 

В дежурната на ортопедично отделение останаха изумени от въпроса ни за сложността на операцията, която току-що е била направена на Стаматов. "Няма такова нещо, не се налага да е прави операция", казаха медиците.

"Това е безобразие. Аз карах внимателно, защото се съобразявах с натовареността и на двете ленти. Този човек ме връхлетя поне със 100 км/ч, завъртях се, изтика ме вдясно. Самият той, според мен, изобщо не е ползвал спирачка – успя да спре пред мен, след удара. Гума не съм пукала, шофирах по всички правила на закона. Вижте неговата кола и вижте БМВ-то къде е ударено", каза водачката на сивата кола БМВ пред нашия репотрер, който след посещението при пияния в Oртопедия, влезе и при пострадалия в неврохирургия млад мъж. Жената бе негова близка. Пациентът в неврохирургия, който се е возел в БМВ-то определено бе с тежко главоболие и общият му вид бе доста по-окаян от виновния за ПТП-то, който обаче по всякакъв начин опитва да се излезе сух от ситуацията, която отрови неделята на хиляди туристи – наши и чужди, на полиция и нормални граждани.
 


В категории: Животът


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
15
Коментара по темата
15.
наско
30.07.2019 22:35:24
0
0
Затвор за тъпия алкохолик-убиец
14.
V
30.07.2019 12:57:38
0
0
Ако се прилагат законите, ще се намали броя на пилите алкохол и хванали волана, но т.к. всички сме овце, всичко по старому ще си продължи и такива опашки няма да намаляват скоро, Ами ще се увеличават. Хората се самозабравиха
13.
Не за кириза, а за тиквата
30.07.2019 00:38:42
0
3
Тиква си долна
12.
До кириза
30.07.2019 00:37:11
2
3
Що не го духаш долна отрепко мишко анонимна!!! Тоя е за обесване!!!
11.
Nqkoj
30.07.2019 00:00:10
2
6
Abe Flegman i policiq, kwo znachi "nqma drug ot negowata kompaniq, kojto da e poel winata"??? Toq pedal naj naglo lyje i was i wlastite i wmesto teq pionki da se shlqqt, da wzemat da razsledwat, da puskat ekspertizi i wednaga shte dokajat koj kade e stoql. Toq ne stiga Che e prichinil ptp piqn i s nesaobrazena skorost, ami i lyje w pokazaniqta si i iska da natopi nqkoj newinen chowek,naprawo si e za zatwora!
10.
Аз
29.07.2019 23:39:04
0
17
Какво ще съди тва куче умряло!? Той е за съд и затвор, докато мърда! Тоя е абсолютно луд, манипулативен боклук! На всички давам абсолютна гаранция, че той е шофьора, но иска да се измъкне отново с чисти ръце! Съветвам пострадалия човек в другата кола да заведе едно хубаво дело, сигурен съм, че има и други провинения и няма да успее да се измъкне сух от водата.
9.
Тикви
29.07.2019 23:33:18
14
12
Ей сега тоя(виновен или не)може спокойно да осъди:1.Болницата,за нарушаване тайната на заболяването и нерегламентиран достъп до болничнатата стая. И 2.”Флагман” за снимане и разпространение на снимката без разрешение.
8.
кириз
29.07.2019 23:27:33
1
11
Стотици хиляди... Даже милион сакандидат почиващи и юрнали ли се към Отманлий и брат му Созополий
7.
до 1
29.07.2019 22:57:11
3
8
И що да мяза на меденруднишко "фрикасе", като мяза на типичен гъз от низите какъвто си и ти.
6.
Славчо
29.07.2019 22:04:18
0
25
Голяма част от населението мисли основно за пукница доста жалка картина
5.
Курортист
29.07.2019 21:42:43
0
13
Ей синьо блатска изгоряхме вчера заради тебе майка ти..........
4.
Бай Курти до 3
29.07.2019 21:31:46
0
21
Ами нещо като Брус Лий ве Цеко, ама с ОТМАН отпред.
3.
Цеко
29.07.2019 21:15:14
16
11
Абе флегман кой туй Отманлий, яде ли се, пие ли се??
2.
Цоню
29.07.2019 20:50:47
0
23
Ааааа той бил на Отманли, ми там е пияндурското селище. Там са оригинални пиянки в теа бараки.
1.
Сърфош Ванчо
29.07.2019 20:45:49
28
37
Тоз мяза на меденруднишко фрикасе дет пука пред блока на бесетката с комшиите
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур
САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори