×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Писмото, което разплака редакцията на „Флагман” в навечерието на церемонията „Личност на годината”


Писмото, което разплака редакцията на „Флагман” в навечерието на церемонията „Личност на годината”
Надя Йорданова в своята лодка „Албатрос” край бреговете на Царево
Тема в развитие
Вижте официалната церемония "Личност на годината 2018" в Бургас (ВИДЕО) Димитрина Тенева с високо отличие за цялостен принос към културата на Бургас Писмото, което разплака редакцията на „Флагман” в навечерието на церемонията „Личност на годината” Започна гласуването онлайн за Личност на годината 2018, вижте как да подкрепите своя фаворит Личност на годината 2018: Доц. д-р Димитър Минчев от БСУ, който открива и отглежда гении още от началното училище Личност на годината 2018: Поклон пред д-р Стоян Христов – за всичко, което дава на отделението по ортопедия в УМБАЛ-Бургас Личност на годината 2018: Фармацевтът Надя Йорданова, която извади на светло лъжите в козметичната индустрия Личност на годината 2018: Давид Сукнаров - ангелогласното дете-чудо на журналистиката, което събира пари за болните Личност на годината 2018: Родители на 20 деца ни пишат за криминалиста Павел Димитров от ОДМВР-Бургас Личност на годината 2018: Марионела Стоянова – за безкористната й подкрепа и любов към „различните“ Личност на годината 2018: адвокат Теньо Тенев, заради него вече 10 души с ампутации водят нормален живот Личност на годината 2018: Славина Тошева, която възроди детската градина в село Черни връх след потопа Личност на годината 2018: Михаил Заимов за спасяването на Южното Черноморие от екокатастрофа Личност на годината 2018! Флагман започва приема на номинации от своите читатели, вижте какви са условията
виж още
скрий
08 Януари 2019, Вторник, 15:00 ч.
Автор: Надя ЙОРДАНОВА

Публикуваме без редакторска намеса  и с уточнение, че оповестеното не променя броя на претендентите, които се състезават в онлайн анкетата

Скъпи журналисти от сайта Флагман, благодаря за това, че е издигната кандидатурата ми за  „Личност на годината 2018”.

Желая да кажа нещо по отношение на номинациите.
Искам да ме чуете, скъпи инфармацки, и да ме разберете, моля ви.
Аз не съм фалшив човек. Няма да чуете от мене "Ооо, не, не заслужавам тази номинацияяя!" с примигване на клепки и кокетно ухилване. Считам, че съм направила много за своя народ през тази и предните години и че заслужавам номинацията.

Положих много труд и дадох много от себе си. Това е факт.

Обидно и унизително би било да кажа на организаторите от Флагман, че не заслужавам да ме изберат, намеквайки,  че не са направили правилна преценка.
Заслужавам номинацията.
Но.
Не заслужавам да спечеля. Не и тази година. Ето защо:

Родена съм на Южното Черноморие. Отраснах в град Царево. Обичам морето - то беше прехрана на моето семейство, когато училището в село Лозенец бе затворено заради липса на деца и баща ми беше съкратен като начален учител.  Аз бях съвсем мъничка тогава. Тате стана рибар и ми даде любов и уважение към Черно море. Нашата рибарска лодка се казва „Албатрос”.  С нея плавам от дете и за мен беше невероятно удоволствие да гледам паламудните пасажи, присветващи в тъмното, от "алборото" ( високото столче на палубата на рибарската лодка).

Мой "конкурент" за Личност на годината 2018 е Михаил Заимов. Водолаз, който открива гигантски мазутен теч от горивото на потънал танкер и предотвратява екологична катастрофа с невиждани размери. Точно в Южното Черноморие. Спасил е моето Черно море, което хранеше семейството ми. Аз помня гадните лепкави петна мазут по плажа, които воняха на нефт и съсипваха природата. Помня мазните разноцветни кръгове от нафта и дизел по повърхността на водата и колко ме беше гнус да плувам там. И колко обичах да скачам от скалички и да се гмуркам в чисти черноморски води, да гледам шарени рибки и да гоня рачета из дупките, плувайки с маска и шнорхел.

В гимназията членувах в Българското дружество за защита на птиците, правех дарения и участвах в юношески кампании против замърсяването на Черно море. Раздавайки брошури по бургаския булевард „Богориди” и в Морската градина. Това беше моя борба.

За мен Михаил Заимов е направил много, неговото дело е по-достойно от моето и той заслужава приза повече.
Ако обичате и цените Надя Йорданова, моля, гласувайте за Михаил Заимов, спасил нейната любов - Черно море, като Личност на годината на Флагман.бг.

Пак казвам, това не е поза и лицемерна скромност. Ако получа статуетката, няма да правя драми и да унижавам гласувалите за мен с показни действия и хленч. Ще нося приза с гордост и ще бъда благодарна на всички гласували.

Но просто се чувствам длъжна да кажа честно как се чувствам.
Благодаря, Мишо, че си спасил моето море.


С уважение,
маг. фарм. Надя Йорданова


Уточнение от редакцията: Как реагираха приятелите на Надя на това писмо, вижте техните коментари тук


А ние, от Флагман, се гордеем с теб, Надя! Ти заслужаваш да бъдеш „Личност на годината 2018”, защото, дори и само заради това писмо,  вече се превърна в пример за доблест, чест и признание на чуждия успех. Имаш достатъчно почитатели сред нашите читатели, които са гласували в онлайн анкетата, но решаващо ще е оценяването в заседанието на журито, оглавявано от председателя на Районната избирателна комисия Елка Стоянова. То е с тежест 50 %.

Припомняме, че процедурата тече под патронажа на областния управител на Област Бургас Вълчо Чолаков. Официалната церемония по обявяването на крайният победител е на 18 януари.  Деветима са претендентите за бронзовата статуетка, символизираща устрема на Флагман. Между тях е и Надя Йорданова.


Защо е номинирано морското момиче от Царево, четете тук. 

Гласуването онлайн продължава до полунощ на 16 януари.



В категории: Бургас


България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори