×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето къде са гей-бордовете в Бургас, колко време ще се задържат? (СНИМКИ)


12 Декември 2018, Сряда, 20:44 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Шофьори Бургас

Съвсем възможно е по пример на жителите на Варна някой от тях да осъмне боядисан в зелено или друг цвят от ЛГБТ дъгата


Стана ясно къде са гей билбордовете в Бургас, които в последните дни буквално скандализираха целия град. До момента са известни 3 такива и те се намират в бургаския жк „Изгрев“ – по пътя между мол „Бургас-Плаза“ и хотел „Мираж“.

Както Флагман.БГ писа по-рано днес, на тях има изобразени прегърнати гей двойки с пропагандни надписи „Няма страшно, това е просто ЛЮБОВ“ и „Различни хора, равни права“. Меко казано неприемливите за Бургас и България послания обаче се приеха изключително негативно сред населението.





Такива билбордове има поставени още във Варна и Пловдив.

Колко обаче ще се задържат тези постери в града е друг въпрос. Съвсем възможно е по пример на жителите на Варна някой от тях да осъмне боядисан в зелено или друг цвят от ЛГБТ дъгата, засвидетелствайки окончателно, че подобни инициативи не са добре дошли в България.

Междувременно будни бургазлии зоват:

Ако попаднете и на други такива от същата серия, ще съм благодарна да ми пратите снимка с местоположението на лични съобщения, за да ги добавя към жалбата, която пратих до Общината.

Ако пък желаете лично да изразите позицията си относно такава хомосексуална пропаганда по главни булеварди и търговски центрове, можете да пишете на [email protected], да звъннете на горещи телефони: 056 841 560; 0885 009670; 056 843 891 или да ползвате мобилното приложение за подаване на сигнали, което може да се свали от сайта на Общината.

В категории: Бургас


14
Коментара по темата
14.
1232
13.12.2018 11:12:02
1
3
Тва се води за "прогресивно" и "модерно". А тези които не са съгласни били неандерталци. Мамичката ви прогресивна! По-нагли и дразнещи от вас няма инфантили подмолни. Само наливате масло в огъня и някой ден наистина ще разберете какво е дискриминация. Сега никой не ви закача нито дискриминира, но ако продължавате с тази пропаганда, ще си патите наистина. Сами си го правите, но предполагам това е защото сте си педераси.
13.
Frrrr
13.12.2018 09:54:03
11
4
Защо отделяте време да пишете статии за такава простотия?? Защо ги рекламирате и им давате поле за изява?
Това в нормална държава не би се случило- билборт показващ третия пол, какъв трети пол бе хора...ква е тая нечувана простащина. ... всички тея педерастчета и производните им, не са нищо друго освен една сбирщина от малтретирани и подтиснати човечета , тормозени в училище и в последствие отхвърлени от обществото.
12.
бургазлия
13.12.2018 09:20:52
2
10
Същия билборд го има на бул. Тодор Александров, преди светофара с ул. Спортна. Грозна гледка, ако започнем да рекламиране за приемане на джендърите/третия пол/
11.
До 10
13.12.2018 00:25:28
1
10
По-добре е да пишеш с граматически грешки, отколкото да телесно или психически сбъркан, да си мъж в същото е да се изживяваш, като жена и да ти вдигат краката, като на нанизано пиле на грил.
10.
До 9
12.12.2018 22:42:33
23
7
Тъпанар, не се пише "пумия", а помия. Виж, колко си тъп, а говориш за възпитание на деца... И как точно ги възпитаваш - в неграмотност или в малоумие? Даваш ли им да пушат, да пият и да се татуират? Евала, ти си "мъж"! Учиш ли ги да се бият? Върха си, бате! Каквото искат да правят, само да не са обратни! В затвора може, на другия бряг - не! Ей това е възпитание по български!
9.
1029652998
12.12.2018 21:00:04
3
26
Педераси или там... ЛГБТ или там както се наричате, това че ми навирате вашата пумия, не означава, че аз трябва да я гледам или детето ми. Аз също имам права и част от тях са да не развращавате детето ми. Това е противоестествено и колкото и да се опитвате да го направите нормално, не означава че е. Черното бяло не става. Дълбоко във вас и вие знаете, че не е нормало, затова сте и нещастни и злобни. Всеки от вас може да се измъкне от тази изродщина, стига да поиска.
8.
Картун.
12.12.2018 20:59:45
2
21
Добре дошли в държавата на Бойко!
7.
Съвет до човеците
12.12.2018 19:06:02
3
10
Не се отнася за дебилите те просто няма да я разберат .ПРОЧЕТЕТЕ ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА–ООН.
6.
Петър
12.12.2018 18:38:31
23
18
До номер 5, вие дето плямпате тези простотии осъзнавате ли, че по педераско място от казармата няма. Та там спят 300 мъже в един хангар и мислят мизерии и извращения. Нищо продуктивно в простата казарма няма, само за най-простото и ниско съсловие, военната служба е възможност да се отлепят от дъното.
5.
Върнете казармата
12.12.2018 18:26:22
13
29
.. страшна педерастия .. няколко дена им давам на тия билбордове.. на къде отива тоя свят
4.
baihui до№3
12.12.2018 18:06:46
8
24
Просто БгПедал!
3.
bgman
12.12.2018 18:01:21
34
17
Айде, сега е ред на адидас-батките от М. Рудник да се направят на мъже...
И довечера, докато си броят стотинките, дали ще има за една бира, да се хвалят колко са велики, че са унищижили билборда...
Айде "мъже", вие сте!
2.
baihui
12.12.2018 17:57:22
11
43
Незабавно общината и кмета да се намесят за премахването на тези педерастии! Кой е отговорен за цензурата на съдържанието на такива "реклами"?! Кретени!
1.
Мирчо
12.12.2018 17:53:03
29
22
Приятно задръстените жители на България. Вярно е, че много цигани избягаха в чужбина, но и почти всички модерни, кадърни и мислещи хора също. Малцината останали прогресивни хора, които се борят в България, все още, ги съжалявам и им съчувствам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори