×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман: Вижте пълната метаморфоза на британеца Дани – от любящ син до чудовище (ВИДЕО)


Само във Флагман: Вижте пълната метаморфоза на британеца Дани – от любящ син до чудовище (ВИДЕО)
Дани идва в България заедно с майка си, изглежда скромен човек и няма друго обяснение за агресията му освен употребата на странна дрога
Тема в развитие
Само във Флагман: Вижте пълната метаморфоза на британеца Дани – от любящ син до чудовище (ВИДЕО) Англичанинът Дани се напил до безпаметност с майка си на Слънчака, защото алкохолът бил евтин Британецът Дани дава 10 000 лв., за да излезе на свобода, съдът в Несебър решава до 30 минути Неизвестен наркотик превърнал в звяр скромния мениджър от Донкастър Дани Първо във Флагман.бг! Ето го англичанина Дани Джеймс вилнял в хотел в Слънчев бряг, смазал от бой инвалид (СНИМКА) Прокуратурата за англичанина, пребил инвалид в Слънчев бряг: Няма да се размине с глоба, ще искаме ефективна присъда! Откриха спринцовка в хотелската стая на англичанина, който преби 68-годишен шотландец в Слънчев бряг (ВИДЕО) Само във Флагман! Пребитият от англичанин инвалид: Не познавах младия мъж, който така жестоко се нахвърли върху мен Потресаващо видео! Англичанин преби жестоко инвалид в хотел на Слънчев бряг
виж още
скрий
08 Септември 2018, Събота, 09:20 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

27-годишният мъж в началото на вечерта целува майка си, а накрая се спуска гол по тръбата от 5-ия етаж на хотела

Британецът Дани Джеймс Нот, който нападна инвалид в луксозен хотел в Слънчев бряг, е претърпял пълна метаморфоза за по-малко от 4 часа, увери се репортер на Флагман.бг.

Както единствени съобщихме Дани на 5-и септември, е празнувал рождения ден на майка си Бевърли. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Репортер на Флагман.бг се сдоби с два видеозаписа, които е заснел самият Дани с мобилния си телефон в сряда вечерта. Около 21 часа той и майка му са в известно кабаре в Слънчев бряг.  От кадрите се вижда, че употребяват алкохол – предимно бира.

Днес Дани призна, че е обърнал и няколко уискита. Към 21 часа си личи, че е леко подпийнал, но се забавлява и не изглежда никак агресивен. Дори напротив – хрисим човек, който обяснява колко много обича майка си.

Около 22:30 часа Дани подготвя и голяма изненада за Бевърли – вади я на сцената и кара цялото заведения да я поздрави за празника й. Вече си личи, че е пиян, но е безкрайно спокоен и дори забавен.

Неизвестен наркотик превърнал в звяр скромния мениджър от Донкастър Дани

Два часа по-късно той е неузнаваем. С невиждана агресия се нахвърля с юмруци върху 60-годишен инвалид – турист от Шотландия, който също като него е отседнал в хотела му. 27-годишният британец го събаря с юмруци на земята, а след това продължава да налага, сякаш иска да го убие. Майка му едва го отскубва от беззащитния човек. Малко преди това Дани се сбива и с охраната на хотела, а после се качва в стаята си, но виждайки, че идва полиция да го арестува, съблечен по боксерски прави почти самоубийствен скок – премята се и се спуска по водосточната тръба от 5-ия етаж на хотела. Ченгетата реагират адекватно, арестуват го въпреки оказаната съпротива. Британецът е набутан зад решетките, където близо два дни бе само по бельо. Едва днес, час преди мярката му за неотклонение му закараха дрехи в ареста.



Пред съда днес британецът, който работи като мениджър във фирма за ВиК инфраструктура в родния си Донкастър твърдеше, че е употребявал само алкохол, но експерти са категорични, че състоянието му не съответства на каквото и да е алкохолно опиянение.

Англичанинът Дани се напил до безпаметност с майка си на Слънчака, защото алкохолът бил евтин

Вероятно Дани не иска да признае, че е нарушил още веднъж българското законодателство, закупувайки си дрога с неясен произход. Дали е вилнял под въздействието на нарткотици, ще стане ясно до няколко дни, когато ще е готова назначената от съда експертиза.

ВИЖТЕ ИЗПОВЕДТА МУ СЛЕД ДНЕШНОТО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ:


В същото време днес стана ясно, че срещу него е образувано бързо досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура Несебър. Обвиненията са две – за причиняване на лека телесна повреда и хулигански прояви. Грозят го до три години затвор, а държавното обвинение го иска зад решетките. Дани признава вината си и изглежда ще поддържа подобно процесуално поведение, за да умилостиви българския съд.

Прокуратурата за англичанина, пребил инвалид в Слънчев бряг: Няма да се размине с глоба, ще искаме ефективна присъда!

Процесът срещу него може и да се гледа съвсем скоро, ако остане като бързо досъдебно производство, но може и да премине по общия ред, което ще отнеме поне 2 месеца, а в този период Дани ще остане в ареста. 

В категории: Крими


8
Коментара
Русия връща корекомите
Русия връща корекомите 20/05/2024, Понеделник 18:01 2
8
Коментара по темата
8.
Жоро
09.09.2018 02:43:41
0
4
Абе къв бой бе това си е опит за убийство. Не гледате ли на видеото ясно се вижда че го души
7.
Несрин Узун от ДПС
08.09.2018 23:39:27
0
1
Ние не сме виновни
6.
Viidger
08.09.2018 21:55:37
0
0
Mother fucker
5.
Izgrev
08.09.2018 18:29:27
3
12
Въъъ какви глупости има като новини,първото тоя убит англичанин се съвкупява с майка си(идвал е в нашият хотел няма да коментирам какво става в тяхната стая);второ това че пребил някъв дърт,миризлив шотландец(идеалнпо,да не се връща повече) Като цяло какво си правят туристите в Слънчака никой не го е.е и така трябва да е,това е мега гнусен и долнопробен курорт!Нормални българи,а и по заможни туристи не ходят!Само трябва да му опънат мрежа с ток да не могат да избягат от там утайките...
4.
Димитър
08.09.2018 17:35:28
0
10
Ония Карчовци и Марчовци,потрошиха цяло заведение и ще ги пуснат,тоя набил един от техните и ще лежи. Топки трябва да имат тия дето определят кой ще лежи кой не,обаче нашите нямат нищо,путки путки путки
3.
Анонимен
08.09.2018 17:12:57
1
9
Сутринта пуснаха снимките му, включително тези с майка му. Смятах, че са намерили Фейсбука му, но сега виждаме наглостта им, която ги издаде. Това да платиш на ченге да ги извади записи и снимки от иззет като доказателство телефон е върховна наглост и престъпление.
2.
Питащ
08.09.2018 17:09:40
2
13
Интересно как Флагман се сдобиват със записите от мобилния телефон на този човек. Кое корумпирано ченге им ги даде? Това е международен скандал и трябва да има оставки
1.
Иван
08.09.2018 17:03:49
4
7
5 години затвор, 100 000 евро обещетение за жертвата и да изчезва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Тя е ангел за мечтаещите за рожба, целуната от Бог многодетна майка и жена, открила любов от приказките Ваня Христова е на 53 години,  с две висши образования и по професия е социален педагог, отдала е себе си на децата чрез подкрепата на млади семейства с репродуктивни проблеми, но и работейки ежедневно с момчета и момичета със специални образователни потребности Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас След смъртта на 17-годишен тийнейджър, разбиха лаборатория за дизайнерска дрога в Бургас В двуетажния палат на Садулата в кв.Победа ченгетата намериха голямо количество обработен и необработен друсан чай, предназначен за пазара РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас РУ на МОН разпореди проверка заради техническия проблем на матурата по английски език в Бургас Уведомено е и Министерството на образованието и науката Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Апелативният прокурор на София подаде оставка - свързван е с групата на Мартин Божанов-Нотариуса Той ще напусне не само поста си, но и съдебната система Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Ценни находки излязоха от разкопките за бъдещата автогара в Созопол Разкрит е цял манастирски комплекс от 11-и век  Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Равен ли е един детски живот на 45 000 евро? За 15-годишната Нати уравнението е вярно Малката Нати има нужда от спешна операция, за да живее Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди Детската театрална студия при НЧ “Яна Лъскова” – Несебър спечели най-големите награди  Театралните постановки се оценяваха от компетентно жури
Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик 
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори