×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съпругата на Боби Дебелия с трогателна изповед пред Флагман.бг: Той обожаваше сестра си (СНИМКИ)


Съпругата на Боби Дебелия с трогателна изповед пред Флагман.бг: Той обожаваше сестра си (СНИМКИ)
Не съм видяла Борислав да посяга на Десислава, само й направи забележка, че е недопустимо да е пияна в 9 ч. сутринта, каза Йоана
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Юни 2018, Четвъртък, 07:25 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Въпреки това обаче двамата често се карали, твърдят съседи

Смея да твърдя, че имам най-добрия мъж на света и най-добрия баща. Той обожаваше сестра си и цялото ни семейство, правеше всичко за нас. Това каза през сълзи Йоана - съпругата на 55-годишния Борислав, обвинен в бруталното убийство на собствената си сестра - Десислава. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Припомняме, че кървавата драма се разигра в Созопол. Боби Дебелия или Хлебаря, както е известен в морския град, преби до смърт 49-годишната си сестра.  

Жена му Йоана, която е 28 години по-млада от него, твърди, че не е виждала съпругът й да бие сестра си.

В деня на трагедията тя беше много пияна. Дойде в магазина и Борислав й каза да се качи горе в къщата и че е недопустимо в 09:00 часа сутринта да е употребила толкова много алкохол. Оттам нататък не знам какво се случило“, каза още Йоана.

Убитата Десислава редовно била пияна, но въпреки това била много добра и усмихната жена, твърдят съседи на семейството.


Това е къщата на ужасите, където стана бруталното убийство.
Борислав и жена му въртят хранителен магазин на същия адрес


Борислав и жена му живеят от 5 години в къща на ул. „Мусала“ № 35 в Созопол  и въртят малък семеен бизнес – хранителен магазин на същия адрес. Борислав е от София, но от около 20 години живее в морския град. Преди години имал хлебопекарна, оттам идва и прякорът му Боби Хлебаря. Двамата имат и 3-годишна дъщеричка, която все още не осъзнавала какво се е случило, но постоянно плачела за баща си.

Трагедията ни е огромна. Сама трябва да се справям с всичко - с бизнеса и с отглеждането на детето. Най-тежко обаче е за майката на Борислав и Десислава, която погреба дъщеря си, а за смъртта й е обвинен синът й“, изплака още Йоана.

Въпреки твърденията й, че Борислав обожавал сестра си, близки на семейството разказаха пред Флагман.бг, че е имало често скандали между двамата. Десислава била пенсионирана по болест. Страдала от цироза в следствие на редовна употреба на алкохол.

В категории: Созопол


Почина известен нотариус
Почина известен нотариус 14/05/2024, Вторник 07:53 0
10
Коментара по темата
10.
Йоанна
23.06.2018 22:43:25
0
2
Госпожице Махмуд,аз Ви казах пет думи,Вие цял ферман с измишльотини написахте.
9.
Созопол
22.06.2018 12:54:23
0
1
Това е къщата на Миташкина, който е влязъл там читав не е излязъл...
8.
До Мирчо
22.06.2018 00:33:45
0
0
А бе Мирчо ти на колко шамара живот си а ?
7.
Митко
21.06.2018 16:41:44
4
10
Здавейте.Аз съм техен комшия в Созопол.Борислав биеше сестра си всяка година като идваше да му помага през лятото в магазина,дори и нейният приятел Милчо,който също е от София (таксиметров шофьор)просто този побой вече беше фаталният.Причината за побоите е прекомерното употребяване на алкохол от сестра му Десислава.Миналото лято посегна също и на неговият работник (вече пенсионер) Оги (така му викат ,но не се казва така),на свой комшия Коце също.Така,че няма как да кажете ,че този човек е невинен.НЕКА МУ ДАДАТ МАКСИМАЛНАТА ПРИСЪДА НА ТОЗИ БОКЛУК!!!
6.
Тео
21.06.2018 16:00:33
3
8
Много добър човек ,нищо че е убил собствената си сестра.
5.
Мирчо
21.06.2018 15:58:51
4
5
Каква трансплантация, кви пет лева е Митко, тя има цироза и продължава да кърка, няма прошка за нея, тя се е прежалила. Грешката на този е, че я е ошамарил. Тия тапаци тука, кой знае как преувеличават. Най-вероятно и е шибнал 2 шамара, той ако е 150 кила, а тя е алкохоличка 40 кила с болести, къде ще я бие 1 час. Тя е на макс. 2 шамара живот.
4.
Дааааа
21.06.2018 15:24:39
0
4
И Нуртен , дето се покрихте и нищо не пишете, и тя от любов и ревност наръга мъжа си....А какво стана с него, а с нея? Ех любов любов ли бе да я опишеш!
3.
Стан
21.06.2018 15:17:35
1
17
Ай стига вече,ония от Айтос обичал много жена си тоя пък обожавал сестра си хахахахахахахах
2.
Митко
21.06.2018 15:08:28
4
2
Ако е имала цироза така или иначе е била пътник. Само трансплантация я спасява ама си трябват пари и връзки за да те огрее.
1.
БАРБА ЯНИ
21.06.2018 14:32:59
5
18
АЙДЕ...АЙДЕ...ВСЕ ТАКА СТАВА...ДОБЪР БИЛ...НЕ ЗНАМ КАКЪВ СИ...ПЪК УБИЛ СЕСТРА СИ....
НЕ ГИ ОПРАВДАВАМ...НИТО УБИЕЦА НИТО СЕСТРА МУ...
ЯВНО БИЛА Е АЛКОХОЛИЧКА...АМА И ТОЯ БОБИ СИ Е ИЗПУСНАЛ НЕРВИТЕ ИЛИ Е ПСИХО...
МИ ШАМАРОСАЙ Я ПА Я ПРАТИ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО ДА СИ ХОДИ У СОФЕТО...ОТКЪДЕТО Е ДОШЛА.....
АМА ЦЯЛ ЧАС ДА Я НАЛАГАШ КАТО ПЪЛЕН ПСИХОПАТ..ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ....
Е СЕГА ДА МУ ДРУСНАТ ДОЖИВОТНА ИЛИ 25 -30 ГОДИНКИ НА ТОПЛО ,ЧЕ ДА МУ ДОЙДЕ АКЪЛА...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всеки втори недоволен от пенсията Всеки втори недоволен от пенсията Най-недоволни от пенсията си са жените, пенсионерите, които живеят в столицата и в селата, представителите на етническите малцинства, както и пенсионираните със средно и по-ниско образование Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Експертиза ще установи дали шофьорът е бил пиян или дрогиран Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара  Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Мислите си, че в България имотите поскъпват бързо? Вижте това място - 48 % за година Огромен интерес към лускозни имоти в Дубай Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те 
Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори