×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев


Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев
Ще търся символично обезщетение, за да докажа на България, че не го съдя за пари, каза бащата на Радостина – Христо Христов
Тема в развитие
Извънредно за педофилския скандал в с. Ново Паничарево: Обвиненият в блудство директор е на свобода срещу 3 хил.лв. Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) Директорът на училището в Ново Паничарево го закъса! Преквалифицират обвинението, грозят го до 20 години затвор (ВИДЕО) И учителки свидетелствали срещу директора, съдът го остави под домашен арест (ВИДЕО) Прекалиха! Четвърта циганка твърди, че директорът на училището в Ново Паничарево я е насилвал сексуално (ВИДЕО) Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Съдът категоричен: Няма достатъчно доказателства, директорът от с. Ново Паничарево се прибира у дома Първо във Флагман.бг: Чуйте от съда версията на директора за педофилския скандал в с. Ново Паничарево (ВИДЕО) Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство Директорът, обвинен в блудство: Искам истината да излезе наяве! (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Директорът на училището в с. Ново Паничарево: Не съм блудствал с ученичката, клопка е! Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево? Извънредно! Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия (ОБНОВЕНА) Огромен скандал! Обвиниха директора на училището в Ново Паничарево в педофилия
виж още
скрий
28 Септември 2017, Петък, 00:10 ч.

Христо Радев обяви в съдебната зала, че обвиненията са вендета от страна на 3 цигански клана в селото



Бащата на Радостина, която обвини директора на училището в Ново Паничарево Христо Радев за блудство, ще го съди, но само за един лев.

„Ще търся символично обезщетение, за да докажа на България, че не го съдя за пари. Имам си достатъчно“, каза Христо Христов пред камерата на Нова телевизия.

Съпругата му Анка пък сподели, че дъщеря им се оплаквала от посегателствата на школския шеф още през миналата година.

„Ние обаче не й повярвахме. Тя казваше, че я е пипал по дупето. Детето отива до тоалетната, а той я вика да вземе бележка за социалните, макар че не съм я пращала. Не подадохме сигнал преди, защото нямахме доказателства“, добавя майката на седмокласничката.

Пасторът на евангелската църква Христо Александров каза, че посегателствата на Радев не са от вчера.

„Той се е занимавал с това отдавна. Племенницата ми е споделя, че още преди 10 години тя и нейни съученички са пострадали от него Трябва да имаш доказателства, а и ние сме роми. Затова не сме подавали сигнали“, добавя Александров.

Припомняме, че вчера Бургаският районен съд пусна Радев под домашен арест. Съдия Яна Атанасова мотивира решението с липсата на категорични доказателства, че директорът е извършил блудствени действия с ромката. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Самият Радев обяви в съдебната зала, че обвиненията са вендета от страна на 3 цигански клана в селото. Бащата на Радостина - Христо пък е уволнен от училището, малко преди да дойдат обвиненията срещу директора. 

Освен 14-годишната девойка срещу Радев са дали показания още 3 момичета - всички от ромски произход. Те са приятелки на Радостина, а едното от тях е нейна братовчедка. 

По време на мярката за неотклонение стана беше разкрито, че няма никакъв видеозапис на случката. Момичето записало само аудио, на което се чувал основно нейният глас. 

В категории: Приморско


Флагман.БГ Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек 20/05/2024, Понеделник 15:20 1
Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
12
Коментара по темата
12.
Така трябва!
29.09.2017 21:23:44
1
5
Познават ли се директора Радев и Налбантов? Единият трябва да черпи опит от другия.
11.
Д
29.09.2017 11:10:48
1
14
Нали уж имали пари тогава защо ползват социални ?
10.
gxgmsmgxhdjdjffj
29.09.2017 11:00:39
0
8
БАЩАТА РОМ НОСИ 1КГ ЛАНЦИ НА ВРАТЪ. ....ПИТА СЕ В ЗАДАЧАТА КОЛКО ТЕЖИ ЛАНЕЦА НА РОМСКИЯ ОТЕЦЪТ ЕВАНГЕЛИСТ ОТ ТЕХНОТО СЕЛО. ...
9.
азз
29.09.2017 10:43:49
0
14
къде са ви неоспоримите доказателства?
НЕ ТРЯБВА ЛИ ГОВОРИТЕЛКАТА ДА НИ КАЖЕ, ЧЕ Е НЕКОМПЕТЕНТНА И ВЪВЕДЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ ВСИЧКИ, А НАЙ-ВЕЧЕ - ДИРЕКТОРА!!!
8.
аз от приморско
29.09.2017 10:27:08
0
2
Някой трябва да утешава "зайчетата"- ще взема да се нагърбя с тази тежка работа,само на мене да ми е хубаво,я!
7.
Възмутен
29.09.2017 10:26:12
0
18
Защо отначало се изправиха по ТВ и казаха,че има доказателства, които са прегледани и доказващи вината. Отново безхаберие и унижение достойнството на един учител. Българският учител може да бъде обвиняван във всичко, бит и унижаван, когато става въпрос за братята роми. А сега, за лъжесвидетелство...., какво правим?
6.
с
29.09.2017 10:12:40
0
21
Айде сега директора да завежда дело за лъжесвидетелстване и клевета, дело за 1 лев, дело което ще спечели срещу гнусните мангали нямащи доказателства за лъжите си. Те нормални ли са - ако е имало такова нещо, защо не са казали дрислите на съпругата му, която е учителка в същото училище? И то още преди 10 години. Отговора е ясен - защото всичко е инсценирано с цел отмъщение. И в дъното е гнусния мангал - бащата. Свидетелки имало - братовчедки и приятелки циганя. Запис имало, ама не видео а аудио и на него гласа на директора го нямало.
Аз се чудя прокуратурата, как е издала заповед за арест, при положение, че нямат доказателства? Защо е съсипала живота на един български учител, само с клеветата на гнусни мангали. Прокурора и издалия заповед за арест също са за съд!

За да прекратим циганските издевателства върху нас трябва да сме единни. Флагмани - следете и кажете кога ще е делото. Да излезем и защитим един български учител. Стига само мангалите да ходят на тумба и прокурори и съдии да решават в тяхна полза от страх!
5.
АЛО ПРОКУРАТУРАТА
29.09.2017 10:01:44
0
18
И нво прайм сега ,съсипахте човека заради клеветите на едни мангали ,прецакахте му кариерата и пито платено .Страхотна съдебна система няма що ,в нормалните държави ще ги задържат за лъжесвидетелстване тия малки дрисли да ги осъдят за назидание на всички ,а пък на бащата манго щеше да му отнемат родителските права за склоняване на малолетни към престъпление.Хубав ден
4.
m
29.09.2017 09:35:21
1
16
нищо няма да намажат наглите манговци.освен на сапун,друг изход не виждам
3.
АНТОН
29.09.2017 09:31:19
1
21
Ало измамниците ряпа да ядат!Тепърва се почва!Човекът явно им отказва дипломи срещу заплащане и сега си отмъщават!
2.
стария Хю
29.09.2017 09:18:05
1
24
Събитията около подобни цигански изгъзици и клевети не би трябвало въобще да се отразяват, особено пък в медия, която се има за сериозна, а не за жалка жълта низост.
1.
David
29.09.2017 08:56:25
1
26
Tova sa ciganski kurvenski nomera
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №1 Виктор попари Алек Ерген №3 отнася невиждан хейт заради постъпката си на финала Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Огромен гаф с матурите по английски език в Бургас Зрелостниците са ощетени заради лошата организация, която днес бе въведена в бургаските училища  Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Картината на бизнеса в България - между перфектната буря и реалността Ето какво показват различните данни за бизнес климата у нас Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Голям интерес към кампанията "Кръводаряването - символ на доброто" Инициативата е на сдружението на младите лекари  Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори