Само във Флагман.бг! Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това не е държава, това е джунгла!


Само във Флагман.бг! Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това не е държава, това е джунгла!
Продавам всичките си имоти тук, искам да се махна, категоричен е Алфред Берг(вдясно)
04 Юли 2017, Вторник
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Алфред Берг проклина деня, в който е решил да стъпи в България


"Това не е страна - това е джунгла! Проклинам деня, в който реших да дойда тук!" Това са думи на датския бизнесмен Алфред Берг.

Скандинавският предприемач не е просто обикновен турист, а човек, който е докарал инвестиция за 17 млн.евро по българското Черноморие. Заложил е главата си и личния си авторитет в компанията, за да убеди съдружниците си, че България е подходящо място за бизнес. Днес обаче дълбоко съжалява.

Флагман.бг се срещна с Алфред Берг във ваканционния комплекс "Black sea paradise" в Созопол, откъдето започва и е на път да завърши цялата му българска авантюра. Алфред през 2008 година си купува апартамент на брега на най-желания морски бряг в Созопол.

Терасата му се намира на метри от морето, над култовия Bambo Beach в местността Буджака. За квадратен метър плаща по 2 хил.евро, а апартаментът му е в супер комплекс с басейн, паркинг, градинка. Всичко това обаче е само на картинка, а реалността се оказва съвсем различна. 

В първите години за Алфред и семейството му всичко е отлично. С нетърпение чака всяко лято, за да дойде на почивка в Созопол и да се радва на красотата и спокойствието. Същевременно, прибирайки се в Дания, той не спира да хвали българското Черноморие.

Алфред в този период явно смята, че България е подходящо място за инвестиция. Той представя пред съдружниците си амбициозен проект за 17 млн.евро за изграждането на модерен комплекс в Равда. Убеден е, че страната ни ще се развива и инвестицията ще се възвърне.

За проблемите, които се стоварват върху главата му заради този проект, ще разкажем в друг материал, защото там може да се напише книга. Темата на днешната ни публикация е личният му сблъсък с родната действителност заради желанието му да притежава ваканционен имот в България.

Главоболията за Алфред започват през 2011 година, когато целият комплекс вече е разпродаден. Т.е. - реклама вече не е нужна, няма свободни апартаменти и "златните кокошки" трябва да осигурят добър доход за инвеститора .

През 2011 година собственикът, с когото чужденците сключили договор за поддръжка на комплекса, започва да им иска по 3 хил.евро! Туристите са предимно скандинавци, а те са друга култура - за тях пазарлъкът е чужда дума, преглъщат го тежко, но за да има мир, решават да платят исканата такса.

Но...както се казва апетитът идва с яденето и тази сума за поддръжката на малката градинка с басейн явно се струва недостатъчна на инвеститора, заради което по твърдения на собствениците той изведнъж рязко вдига таксата - 10 хил.евро на година!

Това е космическа сума, подходяща за супер имот от стотици кв.м. на Френската Ривиера, например, но не и за малки ваканционни жилища в Созопол. Средната цена за поддръжка на общите части дори в претенциозните комплекси е 5-6 евро на кв.м. на година, а тук става въпрос за многократно по-голяма сума.


Предният вход на Black Sea Paradise

Разбираемо повечето от собствениците са шокирани и отказват да я плащат. Убедени са, че имат права и търсят подкрепа, която обаче така и не получават. В това време инвеститорът си търси парите.

По думите на собствениците, той им пращал яки български момчета, за да събира новите такси. Мускулестите балкански субекти буквално превърнали почивката им в кошмар. "Голяма част от датчаните не смееха да излязат от апартаментите си. Беше ужасно!", разказа известният бургаски лекар Мурад Махмуд, който също има жилище в комплекса. 


Задната част на комплекс била оградена със синджири и телена ограда, а няколко мутри вардели на всеки ъгъл

Мутрите бяха сложили телена ограда и синдрижи около сградата. Датчаните се страхува от вида на тези мъже. Заобикаляха през другите комплекси, за да стигнат до плажа, тъй като техният вход е само от страната към морето, а не към улицата”, обясни адвокат Румен Илиев, който представлява датчаните.

Алфред вижда, че няма да има решение на казуса и предлага на Банчев да закупи земята, върху която се намира апартамента, както и целия двор, за да няма напрежение. Стигнали до разбирателство и точна сума със собственика на фирмата, но когато отиват при нотариус, цената се оказва в пъти повече и „сделката” се разпада поради неточности от страната на Банчев.

Според адвокат Румен Илиев, фирмата, която продала апартаментите в комплекса, искала само процент от сумата да бъде преведена в българска банка, а останалите в сметка в турска банка. Пред нотариус сделките се изповядвали на данъчна оценка.  Защо - всеки сам може да си прави изводите. По случая са подадени сигнали в прокуратурата и ДАНС, но още няма резултат.

„От миналата година 4 собственици на апартаменти са ги продали на безценица, под 50 % от закупената цена, само и само да се махнат оттук. Съжалявам, че в тази държава нищо не може да се направи. Това не е Европа, това е джунгла! Мои приятели бяха готови да дойдат и те тук, защото е много красиво, но се насочиха към Испания. Ние не нарушаваме правата на никого, искаме и нашите да не се нарушават. Готов съм да заведа случая до Брюксел, защото искам някой да защитава моите права”, разказва притеснен датския гражданин Алфред Берг.

По думите на адвокат Илиев това е поредната схема, която ощетява туристите по българското Черноморие. Припомняме, че Флагман.бг писа за измамени собственици с уникален за България случай /ВИЖ ТУК/.

Флагман.бг не успя да открие представител на фирмата-инвеститор. Става въпрос за благоевградски предприемач, който развива мащабен бизнес. Готови сме да му представим право на отговор

В категории: Созопол


36
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
36.
двугоселец
06.07.2017 10:13:22
0
0
адвокат Румен Илиев - мдаааа- работата е повече от ясна....
35.
местен
05.07.2017 08:51:42
8
0
Ех тези крадливи комунисти ! Точно там имаше "Пионерски лагер" на децата от Благоевград. Затова и на хората от Созопол им бе отказано да им върнат земите там. Но един благоевградски "бизнесмен" по седесарска, приватизационна линия ПРИВАТИЗИРА дървените бунгала на децата. Естествено за без пари. И после построи тази сграда (напълно не отговаряща на условията за строителство на първа линия). Има ограничения за височиата на сгради първа линия. Не се допуска в морски имоти да има външни стълби и т.н. Т.е. в едно открадната място се издигна една незаконна сграда. Ами при това безаконие в този имот какво очаквате от там нататък ? Естествено още и още безаконния. И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ПРОСТО ДЪРЖАВА НЯ _ МА !
34.
gggereyt
05.07.2017 01:04:34
10
12
обикновен турист пък си купува жилище във ваканционно селище с басейнче масейнче ...с други думи искал едаживее като баровец в бедна държава защото там държавата им такива имоти са супер високи данъци тука за него ще е без пари . като иска да усети България да иде на село да купи някой къща да копа ама не той е искал да е господар в банановата република... не разбрал че тука мафията управлява а той ако иска лукс ше плаща двойно тройно и тн .не го съжалявам щом е имал пари значи не е беден
33.
Нацепена батка
05.07.2017 01:02:47
11
1
Ам че аз само това мога да къртя мивки и да праскам анаболчета.До 40 години съм тип топ след това ще стане потоп.Няма да съм нацепена батка а клюмнала патка.
32.
666 Lucifer 999
04.07.2017 23:38:48
7
6
Какъв е този палячо? Когато сключвам сделка за над 2 000 000Е винаги съм с 3 адвоката и всеки договор се проверява и изменя според сделката докато страните не са съгласни. Проблема си е негов, не в държавата. Явно случайно се е сдобил с пари, щом не знае какво да ги прави.
31.
блеика
04.07.2017 22:40:54
12
3
Прави са Бай Ганя и другите. Не ни трябват датчани дето не са свикнали на рекет и да дават рушвети. На нас ни трябват руснаци, украинци, турци и всякаква сволоч. Така мафията и корупцията ще благоденства, а и фитнесите ще са пълни. На кой ще се продава дрогата и проститутките, ако всички са семейни и читави. Въобще средната класа европейци не ни трябва. Ние сме си добре с мутрите. Апък и след време като стане някой сакатлък и някой пиян падне от тераса или предруса, ще можем да плюем, че всички са ни виновни за мизерното ни черноморие.
30.
Курвоазие
04.07.2017 22:26:04
2
3
Нали все пак педер*стка медия като вашата спомага това да не е държава жена-мишка
29.
Бай Ганя
04.07.2017 22:12:17
8
4
Не дейте рева за датчаните ония са стиснати тарикати продават метални стълбове и 1перки ветрогенератор Вестел за2милиона лева за желязо а реват за10хилки за подръжка.Датчаните са НАЙ добре заплатени в ЕС средната надница е 130 крони или30Е на ЧАС 300Е на ден е нормална надница .Пенсионери те им са окичени в злато бръмчат нон стоп по круизи и екзотични яхти хранят котките си сьс сьомга и хайвер а младежите им друсат НАЙ скъпите екстри а ве сиромаси хора
28.
Бай Ганя
04.07.2017 22:12:17
8
5
Не дейте рева за датчаните ония са стиснати тарикати продават метални стълбове и 1перки ветрогенератор Вестел за2милиона лева за желязо а реват за10хилки за подръжка.Датчаните са НАЙ добре заплатени в ЕС средната надница е 130 крони или30Е на ЧАС 300Е на ден е нормална надница .Пенсионери те им са окичени в злато бръмчат нон стоп по круизи и екзотични яхти хранят котките си сьс сьомга и хайвер а младежите им друсат НАЙ скъпите екстри а ве сиромаси хора
27.
Неа
04.07.2017 20:58:00
9
1
Лелеле подръжка от 5-6 евро стигнала до 3 хиляди а после и до 10 нямам думи .... Сериозно ли това е истина ?
26.
СССР
04.07.2017 20:55:44
6
4
Само Альошата може да ни избави от туркофили като бай Хуй!!!
25.
Абсурдистан
04.07.2017 20:43:29
14
1
Добре дошли в джунглата на беззаконието и простащината Абсурдистан! Това е държавата на най-малоумните селяндури които се имат за големи тарикати и бизнесмени ама 7а големи само в техните си малки смешни селяндурски главички! Няма оправия тая малоумна държава щото само чукундури и селяндурш живеят в нея, така наречения цар Сакскобурготски го каза навремето-чипа трябва да се смени на народа ама как да стане тая работа бе?! Обречено е всичко тука ...
24.
Ся
04.07.2017 19:16:21
6
13
Неприятно е и наистина не е хубаво да правят така нашите пишман бизнесмени. НО. Дошъл скандинавец тук да инвестира, още малко да го съжаляваме. Еми я пробвайте вие да отидете у тях да побачкате да видим как ще ви посрещнат. Така че ... да инвестират в Скандинавия, не съм ги канил.
23.
мафия
04.07.2017 18:00:11
14
2
Стани приятел на ТИМ и няма да имаш проблеми.Освен ако самите ТИМ не те рекетират.
22.
до Алфред
04.07.2017 17:35:27
12
4
Стани приятел на Б.Б ИЛИЦ.Ц. и няма да имаш проблеми
21.
наблюдател
04.07.2017 17:32:15
17
1
Датчанина е открил топлата вода по трудния начин.
20.
Баба Пена
04.07.2017 17:26:45
16
1
Общината наистина е най-голямата мутра рекетьор. Иска да рекетира всички от най - малкия бизнесмен, или инвеститор, до най - големия...
19.
ПАТРИОТ
04.07.2017 17:16:40
29
1
Флагман спрете да ръсите простотии и потърсете къде е заровено кучето в Созопол.Виновници са тези измами са граф Тумпалов и Царя Рейзи.Тук всичко минава през техния банкомат.Затова ако искате да сте независима медия спрете да си вземате лептата от Рейзи и разучете нещата докрай
18.
Бс батка
04.07.2017 17:12:09
21
4
Точно така нека да съди в Брюксел тея смешни селски мутри дето владеят цялото черноморие и тероризират чужденците. Простотията българска край няма. Затова хората се махнаха и се махат от България. Само руснаците не ги е страх от мутрите по морето щото кво ли не са преживели през 90те. Пред техните мафиоти смешните български селски борчета тарикатчеиа с ножки могат само да лапат и да се насират. Там руснаци май не пипат,а?
17.
Mafia GERB
04.07.2017 17:01:26
17
4
Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това е държава управлявана от МУТРИ.
16.
Гого
04.07.2017 16:59:34
13
5
Тоя е бахти и чурката.Да вложиш толкова пари и да наемеш външна фирма за подръжка а не ти да си я подържаш!?!?!?! Страхотна идея за всички измамници!
15.
Жунгла
04.07.2017 16:58:23
2
2
Nqkva drujinka prez policiata go obrali kara6ti jipove za 100 000 leva pak nqmali pAri za uniformi i kubinki
14.
Община Бургас до 8
04.07.2017 16:54:16
13
2
Не е така бе момче, ти нищо не знаеш. Виж как доган строи в най-хубавото място на Бургас и ние също не знаехме (хахаха) ама инвистира !!!
13.
Бай Х..
04.07.2017 16:53:31
15
29
Ивестирал той, х*я ми е инвестирал! Датчаните са по-мизерни от пияните англичани и руснаци! Марш от България ла*но, датско, мръсно! Отиди в Испания да видим дали ще ви минават гладните номера!
Флагман, очаквайте и други "измъчени" датчани в най-скоро време да изберат от други точки на Черноморец то ни!
12.
Крайно време
04.07.2017 16:52:40
16
3
е да потече река от жалби към Брюксел,за да се събуди тази държава!
11.
kenefa na europe
04.07.2017 16:52:02
18
6
датчанино, няма нужда да им го казваш. бугаропитеците много добре знаят, че живеят в джунгла, а на тях това им харесва. затова там са останали само скотове заели поза партер а зад тях са тъмните балкански субекти и ги джасат на къс пас... но пък им харесва
10.
да се маха
04.07.2017 16:49:26
9
24
Този да не се прави на ощипан, имотите поскъпнаха, а се очаква спад и се измъкват един по един. Те затова ги купуваха,нагли спекуланти.
9.
До 2.
04.07.2017 16:47:36
11
1
Инвестирал е в Равда до свинарника.
8.
Инвеститор
04.07.2017 16:41:44
28
3
Община Бургас е най големия враг на инвеститори.
7.
герб
04.07.2017 16:38:41
20
2
не е джунгла, всичко е хубаво и имаме напредък (назадък де). чудесно си партнираме и с дпс, та затова има и стабилность !вие в Дания нищо нямате! ние си имаме и свобода на словото, подпомагаме малкия и среден бизнес, всичко цъфти...
6.
Мутраленд
04.07.2017 16:37:41
27
5
Благодарете на Бойко!
5.
До инвеститори
04.07.2017 16:37:27
25
1
За съжаление и за българския инвеситор е същото. Администрация заспала държавата е събрана. Да му мислят гражданите. Наистина живеем в джунглата.
4.
*********
04.07.2017 16:32:03
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
04.07.2017 16:28:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
Хамлет
04.07.2017 16:23:24
28
1
Да бъдеш или не? Това е въпросът.
Няма вид някой да е инвестирал €17 мил. в тази кочина от снимката.
За жалост обаче човека е прав. "Това не е държава, това е джунгла."
1.
Balamurnik
04.07.2017 16:09:55
9
80
Ние тия инвестиции ги знаем,тука идват да инвестират само "най-големите"...Да оставя парите тука и да си тръгва пеш...НЕЩАСТНИК!!!
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците Жителите на Банево внесоха подписка в Общината, настояват за спешно асфалтиране на квартала На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник” Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я?
Леко набит мъж в Несебър вдигна на крак жандармерия и полиция, искал вътрешният министър лично да го разпитва Общинският съветник Шерафет Мехмед оглави ДПС Бургас Динко към скандална влогърка с пиперлив език: Да не съм педераст, да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Скриха „чадъра на Бойко Борисов” в доклада на комисията "Боршош" Неуспял вицепрезидент е новият лидер на ГЕРБ в Добрич Депутатът със суджука Живко Мартинов доброволно напуска парламента, Цветанов му благодари Държавата проверява фирмите, в които уж работели арестуваните за побоя в Созопол Златина Дукова поиска още един мандат в КЗД, но този път от квотата на парламента Проектант издънил Община Бургас за Подземния град, търсят ново финансиране за атракцията Нинова за Томислав Дончев: Умен, опитен и почтен професионалист, подлаган на натиск от Бойко Борисов
Нападението над журналиста от БНТ било от простотия Битият Иво Никодимов остава под наблюдение във ВМА Какво се случва? Бум на арестувани с дрога непълнолетни бургазлии по Черноморието Рочата и Джендов се изкараха жертви на системата, твърдят, че са натопени и дори не се познават Бургаски митничари иззеха 1 557 гр бижута от благородни метали през уикенда (СНИМКА) Бандата на Рочата и Джендов със засилена охрана в Съдебната палата на Бургас, прокуратурата ги иска за дълго зад решетките Румънски шарлатани подлудиха Бургас, търсят свидетели, за да ги арестуват Издирват извергите, които пребиха майка и дъщеря в Борисовата градина (ВИДЕО) Смъртоносен удар! 16-годишно момче се размаза в бетонна преграда с мотор Ромските безчинства нямат край! Стефан опита да наръга с нож в сърцето полицай, униформеният стреля при самозащита Битата в Борисовата градина е известeн нотариус! Маскираните нападатели я причакали с дъщеря й
Смелият магистрат Яна Атанасова остави ударната бригада от бар Бикини зад решетките
Смелият магистрат Яна Атанасова остави ударната бригада от бар Бикини зад решетките Ще ви изтрепем, ще ви изколим, крещели петимата, размахвайки различен набор от оръжия, твърди прокуратурата


Всичко в категорията
Вижте каква хитра схема използвал латвийският хакер, за да източи 80 бона от сметката на бургаското ОУ "Любен Каравелов" Георги Марков: Съдии, прокурори и следователи нямат право да получават други пари освен от бюджета Опитният магистрат Веселин Енчев поема "горещия картоф" - Административен съд Бургас Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Адвокатът на шведа Ралф, който преби зверски камериерка в Слънчев бряг, се оказа измамник Алоизмамник, отмъкнал 40 хил. лв. от старица, твърди, че е беден като църковна мишка Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Съдът глоби 3000 лв. циганката от Кумлука, която преби заради 250 лв. служителка на социалните След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Депутат от ГЕРБ рекетирал търговец от името на Бойко Борисов (допълнена) Разпитват Деница Златева и Вежди Рашидов за НДК
Петя Славова и Васил Божков поискаха да купят банка "Виктория"
Петя Славова и Васил Божков поискаха да купят банка "Виктория" Това е вторият опит Славова, след като първият път не беше допусната от синдиците на Корпоративна търговска банка и БНБ
Всичко в категорията
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
Тройка по милост, учене наизуст... 40% от учениците ни неграмотни
Тройка по милост, учене наизуст... 40% от учениците ни неграмотни Експерт: Абитуриенти напускат училище ненаучени да се справят в реалния живот
Всичко в категорията
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия Бургаска гордост! Най-популярната абитуриентка на Флагман за 2014 г. завърши с отличие в Дания Добрата новина! Търговската гимназия в Бургас сбъдва мечтата си (СНИМКИ) Хаос с приема след 7-ми клас в Бургас! Закриват 6 паралелки, ученици търсят пожарни варианти Български математици обраха медалите в Сингапур НАП напомня: Бъдещите студенти внасят сами здравните си вноски през лятото Кандидат-студентски бисери, от които свят ще ви се завие! Пишат с грешки, но пък "майсторят" нови думи Въпреки протестите на родители и ученици: Уволняват учителка от Математическа гимназия Вдигат с 50 лв. стипендиите на македонските студенти у нас Строителният е в топ 6 на най-желаните училища в Бургас, на второ място е сред професионалните гимназии Несебър събра математици от различни краища на света
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината Липса на информираност у пациентите води до катастрофално недоверие към здравеопазването в Бургас

Всичко в категорията
Важно за пациентите на „ЛИНА”: Нов апарат изследва 54 вида алергии на десет пъти по-ниска цена Безплатни кардиологични прегледи започват в УМБАЛ „Дева Мария“ Проф. Кантарджиев: Ентеровирусите причинят възпаление на нервната система, мийте си ръцете! (ВИДЕО) Бум на летни вируси по морето: Температура, повръщане и диария – заради лоша храна и хигиена В Спешното отделение на УМБАЛ Бургас помагат на 140 души на денонощие, отчитат ръст на пациентите с алергични реакции Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Счупена ръка на дете в Бургас показа парадокса на здравната система в България Рак на пикочния мехур мори стотици българи всяка година Доц. Николаева: Морето не ни е виновно за заразите, спрете вирусите с драконовска хигиена! (ВИДЕО) Д-р Каспарян към родителите: Прегряването може да отключи главоболие и гърчове, не водете децата на плажа в най-топлите часове Детският ортопед проф. д-р Владимиров от УМБАЛ "Дева Мария": Повиването води до тежки увреждания при бебето!
Сани Алекса с най-откровената си изповед! Шведът обиждал страшно българите, а нея наричал ку*ва, от ударите му пяна излизала от устата на певицата Бащата на българчето, самоубило се заради играта "син кит": Разбит съм, но ще продължа напред (ВИДЕО) Нана: Ракът ми ще умре преди мен (ВИДЕО) Феновете на Linkin Park скърбят! Страшна драма застигна вокалиста на метъл групата Почернени родители вече 8 години чакат справедливост за смъртта на 16-годишната Петя Нова жертва на морето навръх Илинден! Вълните погълнаха 18-годишно момче (СНИМКА) Зов за помощ! Поразена от тежка болест бургазлийка се бори живот, необходими са й 15 000 лв. на година Млада вдовица зове: Не карайте пияни или дрогирани, не се превръщайте в убийци! (ВИДЕО) Млад мъж се нуждае от 50 000 лева за операция в Турция (ВИДЕО) 24-годишен загина при нелеп инцидент в Германия, потопи в траур бургаското село Маринка Скръбна вест: Почина един от най-уважаваните специалисти по право в България
Астролог: Не планирайте нищо, ще им върви днес само на разкрепостените хора
Астролог: Не планирайте нищо, ще им върви днес само на разкрепостените хора Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Утре затварят част от магистрала „Тракия“, вижте къде точно
Утре затварят част от магистрала „Тракия“, вижте къде точно Движението  ще се осъществява през локалните платна вляво и дясно
Всичко в категорията
Тираджия и барман - елитните професии на соца
Тираджия и барман - елитните професии на соца За да станеш межуднароден шофьор и да обикаляш Европа, трябваха връзки


Всичко в категорията
Сребро за България от Световното в Лондон
Сребро за България от Световното в Лондон Радослав Златанов остана втори в скока на дължина


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Созопол
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината
Таксуваха с 60 лв. бургазлийка за преглед в МБАЛ „Бургасмед”, ето каква се оказа причината Липса на информираност у пациентите води до катастрофално недоверие към здравеопазването в Бургас

Всичко в категорията
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Трибют на Sade за първи път на бургаска сцена на 4-ти август Наглост! Вижте как се паркира по бургаски, в центъра на града (СНИМКИ) РИОСВ-Бургас предупреждава: Концесионерите на плажовете в Несебър и Равда да се погрижат и за мазута 7-годишният Ради от Бургас продължава битката с тумора, приеха детето по спешност в болница Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни Рочата и Джендов се изкараха жертви на системата, твърдят, че са натопени и дори не се познават Златина Дукова поиска още един мандат в КЗД, но този път от квотата на парламента Маестро Валентин Пейчинов с Гала концерти в Созопол и Бургас Скандау, Део, Лео, Дичо, Играта и Девора забъркват истински Карамбол по морето Остават броени дни до „Бургас и морето 2017“, купихте ли си билет
Пламна общинско жилище в бургаския ж.к. „Меден рудник”, дете е откарано в болница (СНИМКИ) Част от ж.к. "Меден рудник" остава без вода, вижте къде и кога Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник"
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос Шест противопожарни екипа гасиха огъня, движението се отклонява
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг: Стана ясно кой ще преобрази айтоския рай - парк "Славеева река" Районният съд в Айтос поиска бившето Детско отделение, ще го превърне в модерна Съдебна палата Осъдените за изнудване, побой и загуба на око Тихомир Петров и Златко Кънев обжалваха, но не се появиха на делото Съмнителни фургони в Айтос разпалиха страстите: Спокойно, не са за бежанци! На летището в Брюксел ни казаха, че не сме българи - в Европа сме разпознаваеми с циганите си Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА)
Подпалиха автомобила на 41-годишна карнобатлийка
Подпалиха автомобила на 41-годишна карнобатлийка Тапицерията на шофьорската седалка и тавана на автомобила са изгорели
Всичко в категорията
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър РИОСВ-Бургас предупреждава: Концесионерите на плажовете в Несебър и Равда да се погрижат и за мазута Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни По примера на Николета: И Мария рекламира дупарата си само че в Слънчев бряг Пълен кич в Слънчев бряг! Вижте как търговците маскираха импровизираните сергии в центъра (СНИМКИ) Черна неделя по Южното Черноморие! Такси се заби в лек автомобил в центъра на Слънчев бряг Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Разврат на Слънчака! Израелски турист натиска посред бял ден мъртвопияна холандка (УНИКАЛНО ВИДЕО) Несебърското с. Баня отбеляза празника си с откриване на библиотека и богата музикална програма Тита чукна 18 с Криско на Слънчака (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров влезе в руския парламент (СНИМКИ)
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър
Варненци и добричлии вече се прибират от София през Бургас и Несебър Това обяви депутатът от „Обединени патриоти“ Павел Шопов
Всичко в категорията
Калната война в Поморие застигна и невръстната дъщеря на кмета Иван Алексиев Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Военният санаториум ще отваря врати, но не за пациенти, а за клиенти Ако не предприемем мерки, до една година ще загубим Военния санаториум Само във Флагман.бг! Ето я схемата за кражбата на Военния санаториум в Поморие Историческа сесия! Поморие си връща Военния санаториум, за да го дари отново на държавата Поморие развали дарението за Военния санаториум Хибридна война в Поморие преди ключовата сесия за Военния санаториум утре Първа филмова прожекция в обновеното лятно кино „Яворов“ в Поморие! Входът е свободен Пиян евреин вдигна на крак полицията в Поморие, твърди, че видял терорист
Стефан Шарлопов: Заливът на Созополис е образуван не от Стефан Шарлопов, а от Нептун!
Стефан Шарлопов: Заливът на Созополис е образуван не от Стефан Шарлопов, а от Нептун! Нарушени са скалните образования, глобили сме го 30 хил.лева, каза директорът на РИОСВ Бургас Тонка Атанасова

Всичко в категорията
Рибари бракониерстват през нощта, настояват за промени в закона За първи път проговори гард от дискотеката "Бикини", пребит от бургаските мутри в Созопол Държавата проверява фирмите, в които уж работели арестуваните за побоя в Созопол Концесионери бият аларма: Намерете кой замърсява морето с мазут, саботира сезона ни Маестро Валентин Пейчинов с Гала концерти в Созопол и Бургас Ексклузивно: Вижте екшъна в бар "Бикини" в Созопол (ВИДЕО) Верижна катастрофа затапи движението от Созопол към Приморско Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Зелена светлина за остров „Свети Кирик” в Созопол – превръщат го в Черноморски културен център (ВИДЕО)
Караваната на музиканта Васил Гюров е върху дюните на плажа „Корал“? (ВИДЕО)
Караваната на музиканта Васил Гюров е върху дюните на плажа „Корал“? (ВИДЕО) Бас китаристът отрече това и пита къде са картите на дюните, за да се види върху какво са построени хотелите
Всичко в категорията
Кметът на Средец: Подменихме подземната инфраструктура в града, търсим около 15 млн. лв. за ремонт на улиците Поликлиниката в Средец пред фалит, лекарите без заплати от година Високо напрежение в Средец! Майката на Барсалата обвини кмета Жабов в корупция, той обмисля дали да я съди Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се
Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци” Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата”
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Бившият депутат може да получи задача да укрепи структурите в региона след конфликтите около парламентарните избори
Всичко в категорията
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско Осман Мехмед бе управник на руенското село Скалак цели 5 мандата

Всичко в категорията
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Руенско пред екокатастрофа: Мандра замърсява река Шиваровска Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща!
Ако възникне политическа формация около Румен Радев, ще е около Нова година - ще е с ляв, а не с центристки профил Интервю Всички интервюта Социологът Антоний Гълъбов пред „Флагман”: Ако възникне политическа формация около Румен Радев, ще е около Нова година - ще е с ляв, а не с центристки профил
Валери Симеонов не изглежда да съгласува задачите си като вицепремиер, но така или иначе получава подкрепа от ВМРО и „Атака”, а и от ГЕРБ, смята анализаторът
Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Кой изяде суджука на премиера или как се роди най-колоритната история в българската политика Дали не е търсил винпром, за да го изнудва за съответното пиене

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Вандали съсипаха нова площадка в ж.к.”Възраждане”, заляха пейките с машинно масло (СНИМКИ) Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 26.07.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият стремеж към материални придобивки превръща вашите колегите във ваши врагове. Бъдете сдържани в отношенията си с тях.  Начинанията са успешни. Предприемайте предпазливо промените, за да не си навредите сами. Ще ви се отрази добре пътуване, особено ако е свързано с вашия бизнес. Пригответе се да преодолеете незначителни трудности на работното място, които не пречат да стабилизирате финансовото си състояние. Не допускайте да ви измамят. Обрат във вашата кариера и ще ви помогне да постигнете поставената професионална цел Не играйте роля, за да завладеете някого или да ви допуснат до мястото, което ви привлича. Когато свалите маската може да се окажете отхвърлени от вашата среда. Бъдете самите себе си. Бъдете умерено щедри и благоразумни, за да избегнете последващи финансови загуби. Отложете деловите разговори. Избягвайте запознанствата. Завист заради успехите ви, бликнала във вашите неприятели няма да липсва и днес. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправи, от които нямате полза. Не рискувайте. Денят не е добър за обсъждане на нови назначения, дори и ако се налага да сте на работното си място. Сутринта сте натоварени с достатъчно отговорни задачи, които отхвърляте с лекота. В края на деня ще се почувствате уморени и отпаднали, заради напрежението на работното място. Имате възможност да стабилизирате отношенията си с нови делови партньори. Преговорите, които провеждате ще ви осигурят успех и отлични приходи. Вашите колеги завиждат на постиженията ви. Вместо да се притеснявате от коментарите им се заемете със задълженията си. Не отказвайте полезно делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора също е добре да не отказвате. Постоянно ще ви вменяват вина, за да приемете да помогнете на ваш роднина, който иска да започне бизнес, но видите ли, с вашите пари. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не обещавайте заеми, за да избегнете финансовите проблеми. Денят е изпълнен със срещи, затова  нямате време за губене. Завършете започнатите задачи и се включете в нов проект, който ви привлича с обещание за нови възможности за себеизява. На работното място колегите ви осигуряват нужното спокойствие. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Вашите планове може да се объркат заради некоректното отношение на ваш колега. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа. Деловите разговори са проблемни, ако непрекъснато прекъсвате събеседниците си или ако ви безпокоят ваши колеги, които нарочно търсят за какво да ви питат. Успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате трудности, които сте в състояние да преодолеете и да се справите със задълженията си. Не споделяйте с никого плановете си, ако развивате собствен бизнес. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате плановете си, защото така няма как да ви навредят. Досадно раздразнителни и капризни сте, въпреки че успехът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите колеги. Въпреки трудностите, имате възможност да реализирате всичките си планове. Дайте всичко от себе си, за да пожънете мечтания професионален успех и признание. Денят е благоприятен за всички, които се занимават със застрахователен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекота. Проведете планираните разговори. Ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип