×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Обединени патриоти” отпразнуваха 3 март с шествие, благодариха на Русия и разкритикуваха Европа (СНИМКИ)


„Обединени патриоти” отпразнуваха 3 март с шествие, благодариха на Русия и разкритикуваха Европа (СНИМКИ)
В шествието се включиха представители на НФСБ, "Атака" и ВМРО
03 Март 2017, Петък, 11:45 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимки: Авторът)

Приоритети са борбата срещу мигрантите, увеличението на пенсиите и окончателното изваждане от властта на протурските партии


„Националният фронт за спасение на България”, ВМРО-БНД и „Атака” отпразнуваха с общо шествие националния празник 3 март. Привърженици на коалицията „Обединени патриоти” се събраха пред НДК и преминаха в шествие в центъра на София, като завършиха с митинг пред храм-паметника „Александър Невски”.

На събитието имаше много руски знамена. От митинга се чуха спорадични скандирания „Русия”, както и хули срещу Европейския съюз при преминаването покрай Дома на Европа по ул. Раковски”.
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов подчерта ключовата роля на Русия за освобождението на България. Той обяви, че основната опасност в момента за България отново идва от Турция.

Каракачанов, водачът на „Атака” Волен Сидеров и зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев поискаха България да има независима политика.

По думите на Сидеров те са направили нещо невиждано – събрали се, вместо да се делят като левите и десните. Той бе необичайно мек и каза, че няма да говори против никого, защото всички са български политици.

По думите му вече всеки българин чувства промяната, която става по света и която тръгнала от САЩ, преминавала през Европа и отивала в Азия. Капитализмът се сменял от либерален към консервативен. И това означавало не вражда срещу другите държави, а защита на националния интерес.

Красимир Каракачанов бе доста по-остър, като се обяви против политкоректните речи. Според него трябва да спре да се говори как в освободителната война участвали всякакви народи – руси, финландци, румънци и т.н.
Истината е ясна. Войната я водеше руската империя и всички тези народи бяха нейни поданици, отсече лидерът на ВМРО-БНД. Той каза, че България е била под 500 години „гнусно” турско робство и сега – 140 години по-късно, заплахата отново идвала оттам в лицето на новия „турски султан” Ердоган.
Според Каракачанов 26 години българските политици от ляво и от дясно са обслужвали Турция и други чужди интереси. Затова сега България трябвало да защитава суверенитета си и да не слуша нито Брюксел, нито Анкара, нито Москва.
„Обединени патриоти” ще се борят за 300 лева минимална пенсия и за увеличение на всички пенсии, обеща лидерът на ВМРО.

Зам.-председателят на НФСБ Данчо Хаджиев каза, че лидерът на партията Валери Симеонов отсъства, защото е поел щафетата да бъде в Украйна, при бесарабските българи на 3 март.
Българите са навсякъде по света, подчерта Хаджиев.

По думите му, „Обединени патриоти” са заедно, за да се борят за здрава, силна и богата нация, която е и независима и суверенна.
Според Данчо Хаджиев, коалицията има три приоритета – спиране на „нашествениците”; окончателно изчистване от властта на протурските партии ДПС и ДОСТ; както и „оправяне на мизерните пенсии”, което сега било реалистично и подкрепено с числа.

Митингът завърши с химна на България.
На шествието бяха и децата на някои от водещите политици от „Обединени патриоти”. Приятелката на Волен Сидеров Деница Гаджева доведе техния син – Волен младши, който вече е проходил.
Зам.-председателят на „Атака” Десислав Чуколов бе със сина си Волен Чуколов.
Мария Цветкова от НФСБ пък бе придружена от порасналата си дъщеря.












Деница Гаджева и Волен младши




До Волен Сидеров е Волен Чуколов


Мария Цветкова с дъщеря си















Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
ненормални
05.03.2017 11:11:48
5
2
обединени идиоти
37.
Али
04.03.2017 06:30:58
5
6
До вчера се гонехте с фесове, а сега обединени патриоти, а ? Какви патриоти, какви пет лева ? Следващите златни пръстове !!!
36.
morukutu
03.03.2017 23:44:55
1
3
Ядеш ли американски парички, значи си безсъвестен национален предател!
35.
до 5
03.03.2017 22:58:16
0
2
Слушай ма, патко! Атанасов за когото говориш не е писал за този или онзи, а за точно определен човек - директор на училище. Чети и се просвещавай и си задай въпроса, защо този човек вече не е директор:

burgasinfo.com

"Дългогодишният директор на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” в Приморско – Стоян Налбантов, сдаде поста си. Той се е оттеглил сам от длъжността. На негово място е назначена Марияна Казларова – досегашен преподавател в училището. Налбантов остава на работа като учител по история, научи BurgasINFO от свои отлично информирани източници. Името на Налбантов през последните години се свързваше както със серия скандали, така и с постижения в дейността си. По неофициална информация, той трудно се е разделил с поста си, въпреки че е почувствал умора от дългогодишната си работа като директор. „Въпреки, че вече не е на този пост, той продължава почти всеки ден да бъде в сградата”, казаха местни жители. В Приморско се носят легенди около личността на Налбантов, говори се, че е станал толкова самолюбив, че дори имал икона с изографисан собствения му лик."
34.
?????
03.03.2017 22:51:48
5
1
КЪДЕ Е ВАЛЕРКАТА , КУХАТА ЛЕЙКА И КАСАБОВ...В УКРАЙНА!!! ХАХАХАХ
33.
до няква овца - 31
03.03.2017 21:52:26
4
6
Някой трябвало да ни обедини и поведе... Защо трябва други да те водят? Ти овца ли си? Безмозъчно ли си?...
Време разделно било, че глупости...!
Тръгвал след Обединените патриоти, щял да следва пътя към братска Русия...
Ами тръгвай за натам, кой ти пречеше досега!
32.
До 31
03.03.2017 20:39:54
3
3
Сега съм ненормален но след 10 години теб ще те видя пръв преди мен да вееш байряка на мегдана щото такива ги е имало и преди девети те станаха най върлите последователи историята и това помни
31.
до 30
03.03.2017 20:14:45
4
4
ненормален!
30.
dss
03.03.2017 19:38:32
7
7
и все пак някой трябва да ни обедини и поведе само тия дето искат да тръгнат след него а останалите в другата посока така, че ако е дошло време разделно . аз твърдо заставам и тръгвам след Обединени патриоти и ще следвам пътя към братска Русия
29.
Да попитам
03.03.2017 19:03:05
1
7
Всички коментари за Гроб са невъзможни ,дали флегман изгуби идентичността си? ХИИИИИИИ ХИИИИИИИИИ!
28.
Честит 3 Март българи!
03.03.2017 18:51:53
2
2
Трети март обединява тези, които са тръгнали към един друг връх-към Кулата. 200 000 коли. Сега видяхме какво е положението с качеството на храната. Туристи, храна... Празникът за нас това представлява. За това възниква въпросът какъв е този празник?! Това попита риторично бившият премиер Ренета Инджова по телевизия „България Он Еър “.

За мен този празник не е никак важен какъв е, защото аз съм от изключените в тази национална общност. Но бих казала, че празникът е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да смята, че се е освободил. А той всъщност е един робски народ. Днес ще отиде, ще се поклони на Шипка. Ще хапне нещо, ще се върне. И така продължава вече 139 години. Нещата са пред крах. Ние си търсим господаря.

И понеже много, много не ни обръщат внимание, ние от това ставаме нервни и търсим кой господар ще се съгласи да ни вземе такива, каквито сме. Защото един народ, който е съгласен да бъде подлаган на унищожение и нищо, което се случва не може да го накара, дори и на Трети март, да каже: До кога? Мисля, че той харесва тази си съдба-да празнува. Ще се вика: Честит национален празник. Знаците, по които една нация се формира са такива, че малко е късно на световната арена да се създават нови нации. Но това не ни пречи на Трети март и на още два празника, от някаква си своя гледна точка, да изповядваме частични национални ценности.

Отдавна нямам какво да кажа на българските правителства. Но понеже се срамувам като българка, в момента България се намира в един невиждан международен дипломатически скандал, за който професор Герджиков би трябвало да направи изявление. Да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище и да се опита да почисти имиджа на една държава. Два дни наши медии се опитват да оневинят един наш кариерен дипломат, който на летището в Полша сложи голямо петно на България. За Елена Поптодорова става дума.

Тя заличи имиджа на държавата. Малко ни беше Кристалина Георгиева, малко ни бяха предишните неща, с които се прочухме по света. Малко се краде за саниране . Сега се краде за соаниране . Нещата са извън всякаква мярка. Задължително правителството трябваше да осъди този акт. А не да гледаме по медиите от какво медицинско заболяване страда нашият кариерен дипломат, още от времето на Тодор Живков, когато е била невръстна или още непълнолетна. Значи всичко това се е знаело. Знаело се е кой ни представлява в Америка десетина години. А сега се правим, че празнуваме Трети март. И питате българите дали са свободни. Сигурно ще ви кажат, че искат на този ден са спомнят. Но те на този ден търсят само търсят повод и начин да получат индулгенции, че празнуват Освобождение.

Сега ще има молебен. Ние с това се отдължаваме към историческата необходимост. Питайте ги същите тези властници какво са направили за църквата „Св . Стефан“, която е съвсем близо до Сан Стефано , където е подписан акта, който днес се празнува. Като се празнува нещо, трябва да се отдаде чест на свързаните с него неща. Истината е, че българският политически елит се рекрутира от най-престъпната част на българската политическа класа. И това се прави нагло, съзнателно и демонстративно пред целия свят.

За каква чистка, какъв реваншизъм, се говори в момента?! Тече един съвместен танц, който е с предварителна режисура и предначертан край. Само, че няма да е хубав краят. Два клана в българската олигархия си играят на „Аз отгоре, ти отдолу“. Временно. Сменят си местата. Българският народ в това време патриотично вдига знамена и ги прибира. Защо аз ще ги назовавам тези кланове ? Те са направили каквото е трябвало за мен. Всички са си от един отбор. Просто от два тима-кога резервен, кога на полето. Ще бъде чистка, ако се направи операция „Чисти ръце“ и всички сигнали в прокуратурата бяха решени. Защото един месец е достатъчно време за това.

Стига сме казвали, че сме на кръстопът. Нас ни заобикалят. Ние не сме на никакъв кръстопът. Ние сме на празно място. И бежанците не ни искат. Изборите няма да решат нито един проблем. Ще създадат една конфигурация между двата клана, което пък ще породи ново противоречие между тях. Тази широка коалиция им се привижда на постановчиците. Ние слушаме какво ни говорят ли?! За какъв политически дебат се говори сега ? Какво ще дебатират?! Те нямат политически платформи. Имат само онова, което са привили през последните 28 години. Това е едно безогледно разграбване на националния ресурс и крадене на европейските фондове, уточни тя.

На въпрос, за новите лица в политиката, Инджова обясни: Това са подставени лица, които трябва да имитират пред хората, че има смяна във властта. Концесията ГЕРБ-БСП е изначална, по рождение. Тук става дума за разпределяне на роли на една номенклатура. Бъдете сигурни ,че лидерите им не искат да застанат един срещу друг, но не от страх, че ще се открият несъществуващи цели и платформи, а страх от това да не си извадят някоя кирлива риза. Това е страхът. И двете страни имат от какво да се притесняват.

Формата избори е най-доброто нещо за демократичните държани. То е и най-коварното нещо у нас. Народът ще отиде по ОФ маниер и ще направи онова, което предварително знаят сценаристите като резултата. Ако не се получи , ще се нагласи с броенето.

Политиците опорочиха идеите на популизма с незачитане интересите на един народ. Те демонстративно отричат да изразяват интересите на хората. А те пък са съгласни на това. Тези, които смятат, че сме се осободили , нека вместо почивен ден пред телевизора, да си направят справка за това какъв статут получава България на Трети март. Той е васален статут на трибутарно княжество, което лаща данъци на Турция, има руска армия за две години, след което броя й се намалява. А офицерството й остава руско. България няма възможност да е независима държава, каквато три други държави на Балканите получава. Така че малко по-спокойно с лозунгите и индулгенцията на свободата. Защото ние още не сме свободни.
27.
Ф
03.03.2017 18:51:06
2
1
И да ти стане президент Каракачанката или Сидеровия.
26.
Честит 3 Март българи!
03.03.2017 18:50:31
1
2
Трети март обединява тези, които са тръгнали към един друг връх-към Кулата. 200 000 коли. Сега видяхме какво е положението с качеството на храната. Туристи, храна... Празникът за нас това представлява. За това възниква въпросът какъв е този празник?! Това попита риторично бившият премиер Ренета Инджова по телевизия „България Он Еър “.

За мен този празник не е никак важен какъв е, защото аз съм от изключените в тази национална общност. Но бих казала, че празникът е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да смята, че се е освободил. А той всъщност е един робски народ. Днес ще отиде, ще се поклони на Шипка. Ще хапне нещо, ще се върне. И така продължава вече 139 години. Нещата са пред крах. Ние си търсим господаря.

И понеже много, много не ни обръщат внимание, ние от това ставаме нервни и търсим кой господар ще се съгласи да ни вземе такива, каквито сме. Защото един народ, който е съгласен да бъде подлаган на унищожение и нищо, което се случва не може да го накара, дори и на Трети март, да каже: До кога? Мисля, че той харесва тази си съдба-да празнува. Ще се вика: Честит национален празник. Знаците, по които една нация се формира са такива, че малко е късно на световната арена да се създават нови нации. Но това не ни пречи на Трети март и на още два празника, от някаква си своя гледна точка, да изповядваме частични национални ценности.

Отдавна нямам какво да кажа на българските правителства. Но понеже се срамувам като българка, в момента България се намира в един невиждан международен дипломатически скандал, за който професор Герджиков би трябвало да направи изявление. Да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище и да се опита да почисти имиджа на една държава. Два дни наши медии се опитват да оневинят един наш кариерен дипломат, който на летището в Полша сложи голямо петно на България. За Елена Поптодорова става дума.

Тя заличи имиджа на държавата. Малко ни беше Кристалина Георгиева, малко ни бяха предишните неща, с които се прочухме по света. Малко се краде за саниране . Сега се краде за соаниране . Нещата са извън всякаква мярка. Задължително правителството трябваше да осъди този акт. А не да гледаме по медиите от какво медицинско заболяване страда нашият кариерен дипломат, още от времето на Тодор Живков, когато е била невръстна или още непълнолетна. Значи всичко това се е знаело. Знаело се е кой ни представлява в Америка десетина години. А сега се правим, че празнуваме Трети март. И питате българите дали са свободни. Сигурно ще ви кажат, че искат на този ден са спомнят. Но те на този ден търсят само търсят повод и начин да получат индулгенции, че празнуват Освобождение.

Сега ще има молебен. Ние с това се отдължаваме към историческата необходимост. Питайте ги същите тези властници какво са направили за църквата „Св . Стефан“, която е съвсем близо до Сан Стефано , където е подписан акта, който днес се празнува. Като се празнува нещо, трябва да се отдаде чест на свързаните с него неща. Истината е, че българският политически елит се рекрутира от най-престъпната част на българската политическа класа. И това се прави нагло, съзнателно и демонстративно пред целия свят.

За каква чистка, какъв реваншизъм, се говори в момента?! Тече един съвместен танц, който е с предварителна режисура и предначертан край. Само, че няма да е хубав краят. Два клана в българската олигархия си играят на „Аз отгоре, ти отдолу“. Временно. Сменят си местата. Българският народ в това време патриотично вдига знамена и ги прибира. Защо аз ще ги назовавам тези кланове ? Те са направили каквото е трябвало за мен. Всички са си от един отбор. Просто от два тима-кога резервен, кога на полето. Ще бъде чистка, ако се направи операция „Чисти ръце“ и всички сигнали в прокуратурата бяха решени. Защото един месец е достатъчно време за това.

Стига сме казвали, че сме на кръстопът. Нас ни заобикалят. Ние не сме на никакъв кръстопът. Ние сме на празно място. И бежанците не ни искат. Изборите няма да решат нито един проблем. Ще създадат една конфигурация между двата клана, което пък ще породи ново противоречие между тях. Тази широка коалиция им се привижда на постановчиците. Ние слушаме какво ни говорят ли?! За какъв политически дебат се говори сега ? Какво ще дебатират?! Те нямат политически платформи. Имат само онова, което са привили през последните 28 години. Това е едно безогледно разграбване на националния ресурс и крадене на европейските фондове, уточни тя.

На въпрос, за новите лица в политиката, Инджова обясни: Това са подставени лица, които трябва да имитират пред хората, че има смяна във властта. Концесията ГЕРБ-БСП е изначална, по рождение. Тук става дума за разпределяне на роли на една номенклатура. Бъдете сигурни ,че лидерите им не искат да застанат един срещу друг, но не от страх, че ще се открият несъществуващи цели и платформи, а страх от това да не си извадят някоя кирлива риза. Това е страхът. И двете страни имат от какво да се притесняват.

Формата избори е най-доброто нещо за демократичните държани. То е и най-коварното нещо у нас. Народът ще отиде по ОФ маниер и ще направи онова, което предварително знаят сценаристите като резултата. Ако не се получи , ще се нагласи с броенето.

Политиците опорочиха идеите на популизма с незачитане интересите на един народ. Те демонстративно отричат да изразяват интересите на хората. А те пък са съгласни на това. Тези, които смятат, че сме се осободили , нека вместо почивен ден пред телевизора, да си направят справка за това какъв статут получава България на Трети март. Той е васален статут на трибутарно княжество, което лаща данъци на Турция, има руска армия за две години, след което броя й се намалява. А офицерството й остава руско. България няма възможност да е независима държава, каквато три други държави на Балканите получава. Така че малко по-спокойно с лозунгите и индулгенцията на свободата. Защото ние още не сме свободни.
25.
7777
03.03.2017 18:44:22
5
0
Единственото решение е президенска република
Иначе тежко ни и горко
Краино време е народа да сложи краи на това безредие
24.
Аптикадир
03.03.2017 18:40:44
4
9
Абе до вчера журналистите от тв скат гонехте Волен Сидеров с фес за да му го сложите на главата за подкрепата му със златния пръст за правителството на ДПС, а сега обидинени патриоти, а ? Да не би и на вас да ви харесва феса, а ?
23.
Митьо лайното
03.03.2017 18:38:36
0
1
Магарешки, вазелинчо, да те еба в гъзарете!
22.
e
03.03.2017 18:25:08
5
7
единият управлява с дпс (сидеров), а другият (каракачанов) молеше доган за партия през 90-те
21.
Патриот
03.03.2017 18:00:57
2
3
Патриот е този който се бори за независимост-а не за американци руснаци или турци.Няма безплатно и безкорисно освобождение --колко са избити по лагерите и затворите след 1944 г.Още има живи да разказват.Но пък тази демокрация никой не я иска защото не е демокрация а колонизация.
20.
aphex
03.03.2017 17:51:04
8
10
Грозни безродници! Руски лакеи като срамни въшки
19.
morukutu
03.03.2017 17:32:33
7
5
Това са патриотите! Натовците и евронадупените не са!
18.
леле
03.03.2017 17:31:32
3
8
на патриотичен митинг - руски знамена, а най-големият русофоб валери симеонов е в украйна.
17.
Tonq
03.03.2017 17:30:03
2
5
Ako Simeonov e v Ukraina pri nashi besarabski bratq i sestri towa naistina e hubawo.Te sa zabraweni tam nadalech a nie i te imame wzaimna nujda da sme zaedno.
16.
аз съм интернационала
03.03.2017 17:11:28
4
5
тракийци в евразия.... дарко, дарко, акъла ти й в гъза ти
15.
darko
03.03.2017 16:59:24
6
9
ДА ВИЖДАТЕ НА СНИМКИТЕ ЦИГАНИ НЯМА И ДА ВИДИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ СИ ПИШЕТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ЗАПОЧНА ОБЕДИНЕНИЕТО НА СЛАВЯНИТЕ И ТРАКИЙЦИТЕ В ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОАЗИЯ САМО ЧЕ, ВИЕ НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ
14.
ВЪН
03.03.2017 16:53:14
2
4
СТРАНИЦА ЗА БЪЛГАРИТЕ ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ
13.
божке божкееее
03.03.2017 16:52:45
1
5
слез и си прибери вересиите ,че ни писна от едни и същи идиоти да ламтят да управляват
12.
ЩИПКА
03.03.2017 16:50:27
2
4
ДНЕС НА ШИПКА ЗАПОЧНА ПРЕБРОЯВАНЕТО И ГРУПИРАНЕТО НА БЪЛГАРИНА
11.
stoqn
03.03.2017 16:49:03
1
6
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И НАЙ ВЕЧЕ БЪЛГАРИНА ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА И СЛЕД 500 ГОДИНИ НО БЪЛГАРИНА ЩЕ ГО НЯМА САМО БЕГЪЛ СПОМЕН В АРХЕОЛОГИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ
10.
Рублата Радев
03.03.2017 16:47:44
6
10
Обединени поклонници на Поткин
9.
До някаква патка - 5
03.03.2017 16:44:56
3
10
Толя ли си, каква си, слушай! На тебе чавка ти е изпила мозъка, щом се кланяш на НФСБ. Днес казваш, че да се кланяш е било нормално и в името на компромиса, а утре може да решиш и пишки да лапаш пак в името на компромиса! Лапай ги колкото искаш, ама това си е твой избор. Защо трябва да занимаваш и хората тук с твоите проблеми?
8.
Марешки
03.03.2017 16:40:20
5
4
Отворих колинка и във Бургас честито.
7.
V
03.03.2017 16:10:34
3
5
Шибам всички политици популисти и измамници в ануса
6.
ттт
03.03.2017 16:05:29
1
8
Да живее България приятели!!!!!!!!
5.
Толя
03.03.2017 16:03:24
10
6
Незнам кой на кой се кланя но пък трябва да им се признае че когато трябва се кланят и бачкат за България.То е ясно че има компромиси между тях.То и между мъж и жена има постоянно :-)
Флагман,този болен мозък Атанасов ми прави впечатление че винаги пише някви щуротии за този и онзи.Та той клевети който му падне.Ясно че много от нас изтрещяха ама хайде зачеркнете го тоя!
4.
o==)====>
03.03.2017 15:51:45
4
11
Направи ми впечатление,google излиза с нашия трикольор. Браво. За обединените идиоти, единия се кланя на Русия, другия на САЩ, а третия на Европа, а май всички се кланят на финикийски знаци.
3.
Да
03.03.2017 15:48:23
0
3
Фрогнюз<br>
И. Василев: Единственият път е протестът, масов и активен. С тояги.<br>
<br>
Не виждам никакъв смисъл от каквито да е избори, от каквато и да е предизборна кампания като гледам какво се случи с първия брой на Прас-Прес и ТОТАЛНАТА абдикация на политиците - тези които ги избираме за защита на основни свободи - като тази да се изразяваме свободно наша обща. 9<br>
Оставете, че Пеевски контролира разспространението и половината медиен пазар, а това във всяка нормална държава би активирало анти-монополния орган, но би накарало и всеки политик, комуто е близка и скъпа демокрацията и нашите права да бъдем информирани от всички страни, тутакси да вземе отношение. А те мълчат.<br>
<br>
КЗК също мълчи като &quot;пън&quot;, точно както мълчи по всяка друга тема, която засяга правата на потребители и данъкоплатци.<br>
Пеевски си прави какво си иска и никакви избори няма да го премахнат като явление и осъдят. Прокуратурата - надзорникът за изпълнение на законите - от нея дори вече никой нищо не очаква. Не си представям нито Борисов, нито Нинова, нито Доган да вземат отношение. С избори нищо не се постига. Нито с емиграция, тя само Ги улеснява. Единственият път е протестът, масов и активен. С тояги.<br>
<br>
Никакви избори не ме интересуват, битката е за правото на тримата карикатуристи да рисуват и разпространяват. Целият смисъл на демокрацията и държавата е в това да могат тези хора да издадат и разстпространят своя вестник. Те са много по-чувствителни към болките на нацията отколкото &quot;политиците&quot;.<br>
<br>
И медиите вкупом /с малки, твърде малки изключения/ мълчат - деградацията е пълна и на този етап окончателна. Този който иска да си избира между Нинова-Борисов и Доган и техните дубликати от ПатрЕоти, Марешки и сие.<br>
Аз няма да участвам в тези избори без избор. На мястото на Нова Република и всеки, комуто е скъпа демокрацията и свободите - незабавно бих обявил бойкот на изборите. То не беше машинно гласуване. Не бяха ограничения на медиини изяви /безплатно за едни платено за други/, не бяха смени на областни управители и шефове на МВР за да могат и едните и другите да подменят секционните протоколи, а сега спират и Прас-Прес. Както казах : по техните правила при тяхната игра няма как да ги победим.<br>
<br>
2.
Bingo
03.03.2017 15:30:52
5
11
"Обединени идиоти" Днес Истинските Българи могат единствено да честват 3.3.2018 г. Капитулацията на Русия, която ни напада в ПСВ.
1.
Атанас Атанасов от гр. Ямбол
03.03.2017 14:58:51
2
13
Тези от Атака и ВМРО не ги знам що за хора са, но в НФСБ са абсолютни лъжци, популисти и манипулатори! 15 години водих борба срещу един директор на училище в Приморско - човек със съмнителен морал, който имаше проблеми с алкохола и правеше доста странни изказвания на тема секс и какви сексуални преживявания имал с учителките. Най-накрая през м. юли миналата година след многото изпратени от мен сигнали, този човек беше свален. През това време Валентин Касабов и Катя Касабова го защитаваха в техните медии, а мене ме оплюваха всячески. Бил съм си измислял и фантазирал, а директорът бил много почтен... Накрая видяха, че няма да ме спрат и Валентин Касабов ми измисли едно обвинение как уж съм го заплашвал с убийство. За целта извика 4 души от телевизия СКАТ да лъжесвидетелстват срещу мен. И тези хора се изправиха в съда пред лицето на българския герб и най-нагло лъжеха как щял съм да убивам Валентин Касабов. Т. нар. патриоти лъжеха в български държавен съд и пред лицето на българския държавен герб... Накарах ги да се закълнат в децата си, че говорят истината - отказаха. Вадете си заключение колко им е чувството за чест и достойнство! Тези "патриоти" такива думи не са чували през живота си. И всичко това, цялата тази енергия - с многобройните му телевизионни репортажи и телевизионно време - беше употребена, за да защитят един морално пропаднал директор в Приморско, когото и самите приморци не искат...
В тази връзка имам въпрос към Валери Симеонов: Това ли ви е патриотизма, г-н Симеонов? Това ли ви е великата национална кауза, която проповядвате по телевизия СКАТ? - Лъжи, лъжи и пак лъжи. И разчистване на лични сметки с враговете на семейство Касабови. Когато ви е удобен, вадите "патриотизма" от пазарските си чанти и залъгвате простите и неориентирани хора да гласуват за вас, а иначе най-нагло лъжисвидетелствате пред лицето на българския държавен герб... Наистина, много странен патриотизъм!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори