×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Министерският съвет уволни зам.-областния управител на Бургас Владимир Крумов


Извънредно! Министерският съвет уволни зам.-областния управител на Бургас Владимир Крумов
Владимир Крумов (вляво) е кандидат за депутат от ГЕРБ в Бургас
20 Февруари 2017, Понеделник, 11:56 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Крумов потвърди новината за оттеглянето си пред наш репортер

Зам.-областният  управител на Бургас Владимир Крумов току-що е уволнен от поста си, научи Флагман.бг.  Преди минути той потвърди пред наш репортер, че решението на Министерския съвет е факт и все още не са му известни конкретните причини за него. "По-късно ще бъдат оповестени подробности около оттеглянето ми. То е факт", бе лаконичен Владимир Крумов.

По непотвърдена информация, една от причините е, че Крумов е кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в Бургас и лидер на партията в Карнобат. Той заема 14 място в списъка на кандидатите за депутати.

Не е ясно защо от поста си тръгва обаче само Крумов, тъй като и другият заместник на бургаския губернатор - Севдалина Турманова, е кандидат за народен представител, дори е с 4 позиции по-напред в листата от колегата си.

В категории: Бургас , Политика


22
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
22
Коментара по темата
22.
№8, ами да
21.02.2017 06:52:37
4
0
Съпругата на д-р Атанас Бошев – заместник на емблематичния бивш кмет на Бургас Йоан Костадинов – Кина Шереметова, е новият зам. областен управител. Тя ще заеме мястото на освободения от служебния премиер Огнян Герджиков Владимир Крумов,... ...Шеремотова дълги години е работела в „Информационно обслужване“, в момента е пенсионер. "
21.
Скоро
21.02.2017 03:26:58
2
3
Мръсните комунисти народа ще ги измете!
20.
Наргилето
20.02.2017 16:49:11
0
0
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1064506980246652&substory_index=1&id=100000620802201
19.
Това ни чака
20.02.2017 16:05:16
4
1
С какво ще запомним кабинета ''Орешарски''

Кабинетът „Орешарски“ не само не изпълни нито едно от гръмките си обещания, но и оставя след себе си огромно количество несвършена работа. Доверието в българските институции се е сринало почти до нулата, доказателство за което е сюжетът с банковата истерия. Това са част от заключенията на философа Калин Янакиев и политолога Антон Тодоров, които в интервю за Дойче Веле правят равносметка на 14-те месеца на кабинета „Орешарски“.

Професор Калин Янакиев от Софийския университет е категоричен, че през последната година България не е била управлявана от правителство: „По дефиниция управлението е в ръцете на правителството. Само че кабинетът „Орешарски“ може да се оприличи единствено с офис, в който постъпват най-разнообразни поръчки. В началото живеехме с илюзията, че тези поръчки идват от управляващите партии, но постепенно на всички стана ясно, че поръчителите са шепа олигарси. Случилото се през последните седмици недвусмислено потвърди това предположение. Защото след като олигарсите се скараха, „бюрото за изпълнение на поръчките” напълно блокира - поради невъзможността да обслужва едновременно и двете воюващи помежду си страни“, посочва професор Янакиев и допълва, че кабинетът „Орешарски“ ще се запомни и с това, че още преди да беше изтекъл първият месец от управлението му, доверието в него вече беше преживяло катастрофален срив. Този кабинет ще бъде запомнен и с още нещо: с безличието на министрите, отбелязва Калин Янакиев.

"Кабинет на олигархията"

Политологът Антон Тодоров заема сходна позиция и дори поставя оценка „двойка“ на свършеното от кабинета „Орешарски“: „Тази „двойка“ не е израз на някакъв субективен негативизъм, а плод на внимателен и безпристрастен анализ, особено що се отнася до кадровата политика на отиващото си правителство. То така и не прие програма и се осланяше единствено на спуснатите му „опорни точки“. Това правителство не само остави впечатлението, че е „кабинет на олигархията“, но дори показа, че е кабинет на точно определени олигарси“, казва Тодоров и уточнява, че поставената от него „двойка” не се дължи единствено на кадровата политика на правителството:
„Вижте как бяха сбъркани публичните финанси! Това е истинска бойна мина под поне две следващи управления. Дисбалансът в енергетиката достигна 3 милиарда лева. Абсолютен мит е, че правителството се било разплатило с бизнеса. Хиляди фирми са потърпевши от тази пропаганда, защото на практика общините бяха поделени на “наши” (БСП и ДПС) и “чужди”. Заради тази политика много от фирмите в „чуждите“ общини сега са пред фалит. Не казвам, че предишните управления не са вършили същото, но нали тъкмо правителството на Орешарски дойде с обещанието да сложи край на подобни практики и да подкрепи всячески малкия и средния бизнес“, припомня политологът.

Калин Янакиев е на мнение, че всички скандали от изминалата година бледнеят пред случилото се през последните дни: „Оказа се, че българското правителство е било заложник на отношенията между двама олигарси. Ясно е, че е бил направен опит за изграждане на „дяволски вертикал“ на властта, в чието „приземие“ са икономическите интереси на олигархията, а на „покрива“ е разположен нейният медиен монопол“, твърди професор Янакиев.

Той смята, че неуспешните “леви” управления на кабинетите „Виденов“ и „Орешарски“ ще възкръснат още поне веднъж, преди България да излезе от пътя за никъде. Изходът, според Янакиев, е в едно дясно реформистко управление с твърда парламентарна подкрепа и висока активност на гражданското общество. „Единствената положителна равносметка от случилото се през последната година е ясният извод, че олигархията може да купува партии и избиратели, но не може да удържа власт. Защото едно е да купуваш вот и политици, друго е да поддържаш правителство, което няма смислена програма“, заключава професор Янакиев.
18.
ЪРП
20.02.2017 16:04:05
0
6
ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ОТ ЛИНКА!!!

ЕТО ТАКИВА ПОЛИТИЦИ Е МЕЧТАЕЛ ЛЕВСКИ ДА ПОВЕДЪТ БЪЛГАРИЯ:

БРАВО ,БРАВО, БРАВОООО НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА!!!

http://epicenter.bg/article/Korneliya-Ninova-kam-Antonio-Lopes--Ne-mozhete-da-me-sprete-da-kazha-istinata--/120802/2/48

НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ШУШУМИГИ..., БОЙЧОВЦИ, МОЙЧОВЦИ И ОТБОР КРЕТЕНЯСАЛИ ПЕДЕРУГИ ДА ИЗРЪМЖИ ТАКА НА ОНЕЗИ ,КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ СМЕ ИМ РОБИ????????????
17.
Кой е на снимката вдясно
20.02.2017 16:00:06
1
8
Простоват изглежда, като барманче ?
16.
Доктора дето го плюха,нали се сещате?
20.02.2017 15:55:45
5
9
Много правилно решение.Тук ,не става въпрос дали Крумов е от ГЕРБ или не.Турманова и тя е от ГЕРБ.Но тя си вършеше работата без да се изтъква и да блести като звезда в медийте.А Крумов хем никаква не я вършеше,хем в Карнобат е напълно непознат,но блестеше във всички медий,изтъкваше се,и дори днес разбрахме от в.Карнобатски глас ,че ако не той. град Карнобат ще го закрият.Всичко се връща на тоя свят,да взема да стана и набожен ли?Днес се кефя яко.Амин.
15.
Игуменът
20.02.2017 15:16:35
14
9
Пенсионер комунист на мястото на един млад и амбициозен мъж! Това ни чака с комунистоте
14.
Кръговрат
20.02.2017 15:05:29
7
3
Крадци уволняват крадци. Само Народа и в двата случая духа супата
13.
Стамболов.
20.02.2017 15:00:58
4
12
Уважаеми дами и господа от Флагман. Съгласно Закона за администрацията- заместник областните управители се назначават и уволняват от министър-председателя а не от Министерски съвет. Министерски съвет освобождава и назначава само областните управители. Така, че бъдете откровенни. А как ще коментирате действията на служебното правителство на Георги Близнашки. Нима те не освобождаваха. Или ще действаме на принципа- обичаме политическите назначения, но не обичаме политическите уволнения.
12.
гледам и не вярвам на очите си
20.02.2017 14:41:02
15
23
отново уволнение на кадърни и работещи лица. То е ясно, че червените махат кадърните хора, защото избирателите като се обърнат и видят как се работи и може да се промени много в тази държава, отново ще гласуват за тях. А на комунистите това е в минус.
11.
Г-жа Лъжа
20.02.2017 14:39:22
7
21
Г-жа Лъжа няма сила да управлява собствената си партия, а иска да управлява държавата

Време е за истината за това кои са националните предатели, време е за истината за гласуването в Европейския парламент. За истината, г-жо Лъжа, е време. Това каза Десислава Атанасова от ГЕРБ по време на пресконференция за приетото днес Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между Канада и ЕС (СЕТА). Изявлението на Корнелия Нинова по темата бе определено от представителите на ПП ГЕРБ като „поредното биполярно разстройство“.
Официалната разпечатка на гласуването днес, с която и медиите разполагат, показва, че лидерът на ПЕС Сергей Станишев и голяма група от европейските социалисти подкрепят СЕТА. „Опитахте се да прикриете истината със странна пресконференция, на която заявихте, че Станишев много се е объркал в гласуването си в подкрепа на СЕТА. Може би се е объркал и Джани Питела - шеф на Групата на европейските социалисти в ЕП. Ред е да обяснявате, че ще ги мъмрите, ще ги наказвате до стената... но това не се случи по един друг повод - гласуването на резолюцията за наводняване на Европа с бежанци. Време е за истината, г-жо Лъжа“, подчерта Атанасова.
Според председателя на МГЕРБ Георг Георгиев лъжовните твърдения, изречени за СЕТА от Нинова, са няколко. По думите му, не е вярно, че пазарът ще се наводни с ГМО продукти. „СЕТА не отменя директивите на ниво Европейски съюз. Напротив, търговското споразумение залага два важни компонента - елиминиране на над 98% на тарифите и митата между Канада и ЕС, както и предвижда строга защита на интелектуалната собственост. Това е в услуга на европейските пазари“, обясни той. Георгиев припомни, че правителството на Бойко Борисов постави като условие за ратифицирането на СЕТА отпадането на визите за български граждани в Канада. „Това е едно от най-големите постижения, реализирани в последните 20 години. БСП не отчитат ли възможността, че България извлече най-доброто в случая, бяхме лидер на мнение във взимането на решението. БСП нямат ясна оценка какво е в национален интерес. Когато показват неразбиране на процесите в Европа, поне да не говорят - нееднократно са ни излагали. Как Станишев, опитен политик, ще се обърка така?“, коментира Георг Георгиев.
Лидерът на МГЕРБ бе категоричен, че Корнелия Нинова не е способна да упражни контрол върху процесите в собствената си партия. Георг Георгиев припомни, че евродепутатите от БСП гласуваха в подкрепа на резолюция, насърчаваща мигрантския поток в Европа. „Тогава Нинова привика за обяснение представителите на левицата в ЕП и никой не се отзова на поканата й. Очевидно тя не може да осъществи обратна връзка със собствените си евродепутати. Председателят на БСП твърди, че има капацитета да управлява България. Няма как да ни убеди, че може да управлява цялата държава, при положение, че не може да управлява собствената си партия“, категоричен бе Георг Георгиев.
Според Димитър Главчев разминаванията между Корнелия Нинова и Сергей Станишев датират от далечно време - още от времето, когато той е бил премиер. „Очевидно продължават да се разминават. По-интересно е как може да каже, че всички гласували за СЕТА са национали предатели. Г-жа Лъжа прекалява с етикетите“, подчерта Главчев.
„Малко смелост не достига на Нинова да обяви, че членството ни в ЕС е национално предателство - членство, което е постижение на десницата. Ако присъединяването ни към Европейския съюз е национално предателство, тогава и СЕТА е. Трябва да се каже кой се опитва да унищожи България. Гласувалите в подкрепа на споразумението Джани Питела и бившият председател на Европейския парламент Мартин Шулц- те ли искат да унищожат България, според Нинова?“, попита Тома Биков. Той призова БСП да не употребяват израза "национално предателство", защото именно те стоят зад редица национални предателства - поръчковите атенати отвън, взривяването на църквата „Света Неделя“, масовите убийства от т.нар. Народен съд, опитът за унищожаване на българската православна църква, предателството на Деветосептемврийския преврат. Според Биков безотговорните изказвания на председателя на БСП Корнелия Нинова застрашават икономическото развитие на България и рушат авторитета на страната ни в Европа. „Когато потенциален кандидат за премиер говори по подобен начин, никой няма да иска да инвестира у нас, защото няма да знае какво ще се случи в бъдеще. Да имаме граници в говоренето си и да се опитаме да съхраним постигнатия авторитет и резултати в развитието на България до момента“, призова Тома Биков.
10.
dara
20.02.2017 14:36:51
8
23
Естествено! БСП първо измитат, после се на*акват на метеното.
9.
koni
20.02.2017 14:14:29
8
5
Герб да свикват и да наместят комунисти...хахаха...ама ще е за кратко ми се струва..
8.
?????
20.02.2017 14:12:27
9
27
Флагманите, защо не пишете, че ще го замести една пенсионерка от червените кръгове, да стане ясно как уж служебното експертно правителство се кани да ни управлява с червените другари!
7.
Asega
20.02.2017 14:12:19
8
18
Колко канадски бръмбара има в главата на Нинова?
Или за фалшивите новини и алтернативните факти на лидерката на БСП
Нинова определи като национални предатели гласувалите "за" СЕТА (допълнена)
В истерично агресивен стил, непривичен дори за нея, лидерът на БСП Корнелия Нинова нарече във фейсбук българските евродепутати, гласували в сряда за търговското споразумение между ЕС и Канада (СЕТА), "предатели" и "продажници". И обяви четири опорни точки за тази анатема. Първо, според г-жа Нинова със СЕТА се отварял безконтролният достъп на генномодифицирани продукти до българския пазар. След това, България щяла да бъде залята с канадско месо - много повече, отколкото може да изяде. На трето място, лидерът на БСП провидя въвеждането на "извънреден" съд, в който корпорациите ще съдят държавите, за да си вдигат печалбите. И накрая, със СЕТА щели да се отворят за приватизация, либерализация и други страхотии образованието, здравеопазването, общественият транспорт и другите публични услуги.
Работата е там, че твърденията на г-жа Нинова или извират от елементарно непознаване на настоящото законодателство - българско и европейско, или са "алтернативни факти", или са, меко казано, нелогични и неразбираеми. Както коментира пред "Капитал" висш служител на Европейската комисия по повод на изявлението на лидера на БСП, "при демокрацията всеки е свободен да каже каквото иска, но ако този политик (Корнелия Нинова - бел. ред.) държи на думата си, то тя трябва да гласува за СЕТА, тъй като споразумението не предвижда приватизация на обществени услуги, достъп на генномодифицирани храни и не, няма да ни залее канадско месо".

Ще бъде ли залята България с ГМО?
Не естествено

В споразумението между ЕС и Канада няма изискване страните членки да променят законодателството си, така че да допуснат ГМО продукти.

В момента в 28-те държави могат да се разпространяват генномодифицирани семена или продукти само ако са изрично одобрени от Европейската агенция по безопасност на храните. Въпреки това страни като България са въвели забрана за разпространение дори на одобрени продукти - с мотива, че те могат да засегнат местния генофонд. Освен това за всеки продукт, който съдържа ГМО съставки, трябва изрично да се упоменава това. В ЕС е забранено и разпространението на месо или мляко от животни, които са третирани с хормони на растежа. СЕТА не променя с нищо тези изисквания. Канадското телешко ще продължи да бъде сертифицирано, както и всички продукти, които изискват сертификация, за да стъпят на европейския пазар.

От Европейската комисия обясниха, че досега има сключени дузина споразумения за свободна търговия между ЕС и държави извън съюза, които имат същите клаузи като СЕТА. Досега обаче в ЕС не се е появил нито килограм месо, третирано с хормони или неразрешени ГМО продукти, твърди ЕК.

Противниците на CETA често сочат т.нар. регулаторно сътрудничество като една от "задните вратички" за влизане на ГМО. В чл. 25.2 от СЕТА се казва, че двете страни ще обменят информация в областта на биотехнологиите.

"Сътрудничеството означава, че и двете страни трябва да се съгласят, обясняват от ЕК. Ако ние преценим, че нямаме интерес да си сътрудничим в областта на ГМО, няма да го правим." От комисията обясняват, че текстът по никакъв начин не отваря вратата за по-бързо признаване в ЕС на ГМО продукти, нито пък подменя европейския подход на научна предпазливост - т.е., че докато един продукт не е безспорно доказан за безопасен, той не може да се пусне в обръщение.

Ще ни залее ли канадско месо?
Не, но пък може да нахлуе кленов сироп

Според Корнелия Нинова след СЕТА българският пазар ще бъде залят от повече канадско месо, отколкото е цялото потребление на България. Това е типичен "алтернативен факт" в стил Доналд Тръмп, на когото лидерът на БСП може би се опитва да подражава.

Със СЕТА се отваря квота за 50 хил. тона канадско говеждо месо. За да се случи апокалиптичната прогноза на г-жа Нинова, цялото това месо, кой знае защо, трябва да се изсипе точно в България. Всъщност новата квота за внос на канадско месо представлява пренебрежимо малък процент от 7.5-те млн. тона говеждо месо, което се произвежда в ЕС. За да бъдем по-точни - 0.7%.

Най-интересното е, че дори и в момента Канада изпълнява едва 0.6% от досегашната си, много по-ниска квота в ЕС (т.е. внася около 60 тона, основно бизонско месо). Това се дължи на по-високите цени в Канада, както и на санитарните изисквания в ЕС - в Канада няма стада животни, за които има гаранция, че не са третирани със забранените в ЕС хормони на растежа. "Дори и канадците масово да решат да изнасят, това ще им отнеме години, преди да успеят да отгледат стада, които да могат да минат сертифициране", коментира служител на ЕК.

"Страните от ЕС произвеждат повече свинско, отколкото цяла Северна Америка, те са едни от най-конкурентните износители в света", е отговорът на служител на ЕК на заплахата България да бъде засипана с канадски свински пържоли. И само между другото - квотата на Канада за износ в ЕС се равнява на 0.3% от производството в страните членки.

Ще ни вземат БДЖ-то
За жалост - не

Трето обвинение на г-жа Нинова към евродепутатите, които са подкрепили CETA - че са гласували за митичното изискване за приватизация на публичните услуги. Такова в СЕТА естествено няма и не може да има. "Няма нищо в CЕТА или в което и да е друго споразумение, договаряно от ЕС, което ни задължава да променяме нашето законодателство в тази област", казват от ЕК.

Всъщност голяма част от публичните услуги, за които г-жа Ненова твърди, че се отварят за приватизация, отдавна не са изричен държавен ангажимент. Това е странна некомпетентност от страна на бивш зам.-министър на икономиката.

Вероятно от БСП имат нещо друго предвид. Споразуменията за защита на инвестициите (каквито България има много) забраняват експроприация. Тоест, ако държавата е дала възможност една дейност в областта на комуналните услуги да се извършва от частна компания, тя не може да отмени тази концесия или приватизацията само на една компания. Дейността може да стане изцяло държавна и всички частни компании в областта получават компенсация за направените от тях инвестиции (което в някои случаи може да е разумна политика), но не и избирателно да се късат отделни договори. Това е позиция и на ЕК (която няма нищо общо с международната търговия). В Европа неведнъж се е случвало правителства или местни власти да се откажат от концесии, когато са решили, че публичната собственост е по-добър вариант. Този подход доста се различава от идеите на БСП за отнемане на лицензи на компании, които да бъдат изкупени и след това отново приватизирани.

Вай, корпорации ще могат да ни съдят
Те и сега могат

Възможността държавата да бъде съдена от частни корпорации е стара опорна точка на противниците на международните търговски споразумения. Само че в случая със СЕТА става въпрос за елементарно повтaряне на чужди думи, без някой да си е направил труда да прочете споразумението.
"CETA въвежда нова система за разрешаване на спорове между инвеститори и приемащи държави, която цели подобрение на предсказуемостта и качеството на решенията спрямо досега действащия модел по двустранни и многостранни договори за насърчаване и защита на инвестициите. По модела на Световната търговска организация СЕТА въвежда постоянно действащ независим арбитражен съд, чиито решения ще подлежат на контрол както на тесните, предимно процесуални основания, коренящи се в правото на защита, преобладаващи по сега съществуващата система, така и за незаконосъобразност. Очакваният практически ефект е националните държави да придобият по-голяма свобода в избора на вътрешни политики и в административните методи за реализирането на тези политики, както и стесняването на възможностите на инвеститорите да упражняват натиск върху държавите със спекулативни искове."

Със СЕТА се въвежда универсална система за защита на инвестициите, която обхваща всички държави в ЕС, включително и Германия и Франция, които досега никога не са имали подобни споразумения с Канада. Именно оттам дойде съпротивата срещу тези клаузи. Но причината Берлин и Париж до момента да нямат такива международни споразумения с други големи страни е много простa - съдебните системи в тези страни се ползват с високо доверие. За тях тази част от СЕТА беше наистина новост и тя бе значително преработена.

Канада и ЕС се съгласиха да работят за двустранен инвестиционен трибунал. Как той ще работи все още не е ясно и именно затова чл. 29 от СЕТА няма да се прилага, докато не се изясни механизмът. Подобен трибунал би бил добра основа за промяна на другите споразумения за защита на инвестициите, които България вече има с други страни. Именно затова СЕТА всъщност е в български интерес.

Адвокат Първан Първанов, Нюйоркска кантора за международен арбитраж
България вече има 69 двустранни споразумения за взаимно насърчаване и защита на инвестициите. Именно те предвиждат при възникване на инвестиционни спорове да се прибягва към ad hoc инвестиционни трибунали. България е една от малкото страни в Източна Европа (заедно с трите прибалтийски държави и Македония), която няма такова споразумение с Канада, тъй като вероятно Отава не счита страната ни за значим търговски партньор. Тоест това не е някакъв показател за политически суверенитет, а по-скоро за незначителност.
6.
Да му мислят
20.02.2017 14:11:47
8
0
Листата на ПП „Воля“ се очаква със сериозен интерес в Бургас. При всички положения, ако повтори резултата си от президентския вот и спечели близък до 30-те хил.гласа резултат, Веселин Марешки ще вкара двама или дори трима депутати от Втори МИР в парламента.
5.
сеирджия
20.02.2017 13:55:19
23
21
Герб да свикват с уволненията.Метлата предстои.
4.
6 starbucks
20.02.2017 13:55:13
0
3
Как кой Жихади Жон
3.
фенчо
20.02.2017 13:54:42
13
19
кво ме интересува кой ще бъде на негово място? интересува ме защо под всички статии за другите партии може да се коментира, тея герберастите пак ги покриват, за да не може да си кажем мнението.
2.
Злобните
20.02.2017 13:49:00
6
12
Нали искате да коментирате под статиите на ГЕРБ........аре коментирайте сега!
Флагман, кажете кой ще бъде назначен на неговото място ДА СЕ ЗНАЕ!
1.
ZapoznAt
20.02.2017 13:44:54
9
12
ВИ АЙ АЙ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори