×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ексклузивно за Флагман! Ето каква ще е Годината на петела според прогнозата на Алена


Ексклузивно за Флагман! Ето каква ще е Годината на петела според прогнозата на Алена
Топастрологът изготви източния хороскоп за различните знаци - вижте какво ви очаква
28 Януари 2017, Събота, 15:07 ч.

Тя започна от днес, вижте как ще се отрази на знаците от източния зодиак 


Топастрологът на България Светлана Тилкова – Алена изготви ексклузивен източен хороскоп за настъпването на годината на червения огнен петел.

2017 е Годината на Огнения петел. Започва на 28 януари 2017 г. в 02.07 ч. българско време и продължава до 15 февруари 2018 година. Петелът управлява часовете от 05.00 ч. – часа на изгрева до 19.00 ч. – часа на залеза. Отговаря на есента и на месец септември. Елемент – метал.
Съответства на зодиакален знак Дева.

Ето какво очаква знаците от източния зодиак през 2017 година:


ПЕТЕЛЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957,
1969, 1981, 1993, 2005, 2017.
След отминалата проблемна за Петела година на Маймуната е дошло времето за спокойствие, здраве и просперитет. В началото на годината ще го тормозят сякаш непреодолими наболели проблеми, които ще съумее да разреши с неочаквана лекота след март. Разчитайки на изградения в годините авторитет, с доверието, което, макар и трудно, е успял да спечели, ще успява да постига целите си и чрез не малкото си познанства с влиятелни или богати личности. Както винаги ще ги омае, за да получи подкрепа и да осъществи идеите си. Няма да липсват и трудни моменти в професионалния му живот, защото може да се окаже, че в услуга на получената помощ ще бъде въвлечен в спорове, в които се налага да взима страна, а това никак не му е приятно. Въпреки това ще успява да се измъква сух от дълбоката вода и най-вече със съхранен авторитет и достойнство. Здравето му е стабилно. В личния му живот цари хармония, ако не се изкушава да изневерява, за да докаже и неустоимата си сексуална мощ.

КУЧЕТО
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958,
1970, 1982, 1994, 2006, 2018.
Кучето ще изживее годината на Петела така, както то самото си я подреди. Няма да му липсват терзания и притеснения, затова и ще преминава през кризи и възходи, които в по-голямата си част са породени от неговите неуверени действия. Вместо да върви уверено по пътя си, ще е склонно да се лута и да търси нови пролуки, през които да се промъкне, уж за да скъси разстоянията, но вместо това ще ги удължи. Добре е да слуша гласа на интуицията си, за да избегне трудно лечими здравословни проблеми. Ще се влюби, но при семейните тази нова любов може да доведе до раздяла, а при необвързаните да е разочароваща, ако не преценят правилно новото си завоевание и побързат да създадат семейство. Възможни са проблеми с държавната администрация, ако се налагат имотни делби или ликвидиране на губещ бизнес. Кучето, въпреки че се раздава за околните, през тази година трудно ще намира общ език и подкрепа и сред близките и приятелите си. Съветът ми е да не дава заеми, защото няма да си върне парите и ще се наложи да се примири със загуба на обществена позиция или на нечие доверие.

ГЛИГАНЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959,
1971, 1983, 1995, 2007, 2019.
Глиганът да очаква раздвижване през тази година след застоя, който му наложи Маймуната. Ако е мързелувал, ако в началото се е оплаквал, че няма работа, а след това се е почувствал добре и е пропилял в бездействие много дни, през годината на Петела се налага да е деен и да се примири с много задачи и липса на време. Разговорите, особено деловите, изискват търпение и предпазливост. Ще е толкова зает с професионалните си задължения, че трудно ще намира време за себе си и за близките си, което може да обтегне отношенията му, особено ако не е създал семейство и има намерение да го стори, но пуста заетост не му позволява да избере дата за сватба. Да се сърди на себе си за приключените отношения, ако го допусне. Ако е семеен, отношенията му ще са спокойни и хармонични. Здравето му е стабилно, ако си дава почивка и избягва преумората.

ПЛЪХЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960,
1972, 1984, 1996, 2008, 2020.
Ако Плъхът е преминал и оцелял без жертви в личен и делови план през изминалата година на Маймуната, ако не е съсипал отношенията си с хората, които го подкрепят, ако е избегнал конфликтите, годината на Петела ще премине за него под знака на приятни изживявания и непрекъснати поводи да празнува. Нека не забравя, че развлеченията искат пари, а парите изискват усилна работа. В негова полза е да бъде отговорен, да не пропилее времето си само в удоволствия и с безгрижието си да предизвика професионални проблеми и най-вече финансови драми заради желанието да прахосва и да блести с възможности, които не са неговите. Животът му ще е активен, свързан с много делови срещи и запознанства, но и с не малко разочарования, породени от липсата на предпазливост и прозорливост. Може да създаде семейство, а ако има деца, да ги ожени. Податлив е на травми, болести и преумора, която също вреди на здравето му. От него зависи да съхрани добрата си форма и да жъне признание.

ВОЛЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961,
1973, 1985, 1997, 2009, 2021.
Годината на Вола зависи от изминалата, дала му шанс за възход и успехи. Ако ги е пропуснал, има нови предизвикателства, които ще му помогнат да гони върхове, но не толкова високи. И през годината на Петела ще продължава да работи упорито, да надгражда вече съграденото, да твори и да буди възхитата на околните. Прибързаността му е забранена. Той и без това е склонен да обмисля добре, дори бавно действията си, но в моменти на гняв може да вземе импулсивно решение в своя вреда, а след това да вини околните и да излива гнева си върху тях. Съветвам родените в този знак да не взимат кредити и да не дават заеми, защото може да се окажат измамени и да претърпят сериозни финансови загуби, без да ги очакват, само заради проява на доверчивост. Съветвам ги да не ипотекират имущество заради опасността да го загубят. Здравето на родения в годината на Вола е стабилно в годината на Петела. Да се предпазва от травми. В личен план всичко е спокойно. Радва се на хармония в брака и на семеен уют. Необвързаните може да се влюбят, но да не бързат с годежа и сватбата.

ТИГЪРЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962,
1974, 1986, 1998, 2010, 2022.
След изпълнената с напрежение година на Маймуната в годината на Петела за Тигъра ще настъпят по-спокойни времена. Годината го радва с успехи, но и с проблеми. Нужно е само търпение и да не се опитва да изпреварва времето,  за да ги избегне. Ще е склонен да спори без причина, когато му противоречат, а така си печели врагове. Ако е търпелив и тактичен, може да разчита на помощта на околните, дори и да е дошла в последния момент. Така ще преодолее и най-неразрешимите на пръв поглед проблеми. Здравето му е стабилно, ако се предпазва от травми и преумора в забързаното си ежедневие. От него зависи да съхрани добрата си физическа форма, да е борбен, но с мярка. В личните отношения ще има спадове и възходи, защото не на място проявява ревността си. Ако е семеен, да не забравя задълженията си у дома.

ЗАЕКЪТ (котката)
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963,
1975, 1987, 1999, 2011, 2023.
Заекът имаше задачата да постигне напредък и финансова стабилност в годината на Маймуната. Ако е съумял да се възползва от своите добри възможности, годината на Петела за него ще е спокойна. Ако парите не са му достатъчни, сам ще си твори проблемите, защото Петелът го подтиква да харчи, а разходите трудно се наваксват. Затова и трудностите, породени от невъзможността да живее, без да пилее парите си, ще са най-големият му проблем. Време е да осъзнае, че не всичко в живота е пари, лукс и блясък, особено когато не са по неговите възможности, а и пестеливостта не е сред качествата му. Съветът ми е да е по-въздържан, да не спори и да не отказва гордо и инатливо работа в съдружие, ако му носи приходи. Не са изключени бързо отминаващи болести. В семейството му цари хармония. Ще се радва на внимание от роднини, които не е виждал дълго време.

ДРАКОНЪТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964,
1976, 1988, 2000, 2012, 2024.
Годината на Петела за Дракона е следствие от постигнатото през годината на Маймуната. Ако не е хлътнал в проблеми с дългосрочни последици, ако е надмогнал материализма си и не е прекалил с имотните си стремежи, дори и незаслужени, в годината на Петела има възможност да гради успешна кариера, да печели добре и да се радва на уважението на околните. В негова полза е да цени качествата на другите хора, особено на по-знаещите, за да е сигурен в помощта им при нужда. Не бива да проявява алчността си, за да не се окаже без пари точно когато планира да инвестира в ново начинание. От неговите разумни действия зависи дали ще си върне давани преди години заеми, които вече е отписал. Ще спечели нови, влиятелни приятели. Здравето му е стабилно. В личния му живот цари хармония и разбирателство.

ЗМИЯТА
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965,
1977, 1989, 2001, 2013, 2025.
На Змията й предстои една особено успешна година на Петела, продължение на отминаващата. Ще има впечатляващи професионални и лични постижения и ще се добере до мечтаното признание, основано на труда, знанията и интелекта й. Да не разчита на късмета си, да бъде дейна и да се доказва непрекъснато пред хората, от които зависи нейното професионално бъдеще. Търпението и упоритостта й най-сетне ще бъдат подобаващо възнаградени. Не е изключено да получи заслужено повишение или да смени работата си с по-високо платена. Може да помисли и за работа зад граница, ако има благословията на Съдбата. Задължително е постоянното обогатяване с нови знания. Здравето й е стабилно, но на моменти ще иска да се скрие от тълпите, които я изнервят. Личните й отношения са хармонични. В дома й е спокойно, а ако не е създала семейство, е време да се огледа, защото заради своята заетост може да пропусне срещата с голямата любов. След това ще страда самотна и нещастна. От нея зависи да избегне тези лични драми и самотата в годината на Петела.

КОНЯТ
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966,
1978, 1990, 2002, 2014, 2026.
За Коня годината на Петела е особено приятна и спокойна след не малкото изпитания, на които беше подложен в годината на Маймуната. Въпреки това не бива да се оставя на течението, защото изненадващо за него неприятности могат да се появят на работното му място заради проява на инат или желание да се втурне към нови начинания, без да е завършил вече започнатите и срочни задачи. Поиска ли, ще се справи с тях бързо и ще ги забрави, но новото е мамещо и му се иска да се заеме с него. Съветът ми е да не го прави, защото ще пропилее годината в лутане. Единствените поводи за гняв от негова страна са следствие от странични фактори, забавящи постигането на набелязаните цели. Повод за притеснение няма, въпреки че Конят има навика да се тормози за незначителни препъникамъни, които може да прескочи без проблем. Друго си е малко да похленчи и да спечели съчувствие и помощ. Здравето му е стабилно, защото дните му са изпълнени с добри новини.

ОВЦАТА (козата)
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967,
1979, 1991, 2003, 2015, 2027.
Овцата имаше нелеката задача през годината на Маймуната да заличи от живота си всички предатели и да отвори нова страница. Ако го е сторила, няма причини за притеснение, защото годината на Петела ще я възнагради, ще завиши авторитета й и ще я върне на позициите, от които някой се опита да я измести. Ще е често обект на злоба и завист заради невъзможност да бъде достигнато нивото й, но това не бива да я притеснява. Годината на Петела ще изненада Овцата с множество шансове да печели отлично, да постигне мечтаната финансова независимост и да изживее много приятни мигове. От друга страна, е склонна да харчи повече от спечеленото, защото е съжалила някого, но никога за задоволяване на своите капризи и по този начин ще си създаде проблеми в семейството. В нейна полза е да осъзнае, че прави непоискано добро, което винаги се възнаграждава със зло. Пестеливостта й по отношение на околните не бива да се превръща в стиснатост, когато има потребност да харчи за себе си и за близките си. Здравето й е стабилно. Личните й отношения са хармонични, но чистката в обкръжението на приятели и познати продължава и в годината на Петела.

МАЙМУНАТА
В ГОДИНАТА НА ПЕТЕЛА

Години: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968,
1980, 1992, 2004, 2016, 2028.
Маймуната имаше една сравнително успешна година в нейна власт, но и не малко препятствия по пътя си. Ако е била почтена – нещо, което не й се удава лесно, ако е постигала целите си по честен начин и никога за сметка на нечий провал, в годината на Петела ще се радва на относително спокойствие в професионално отношение, а проблемите й ще са тези, които потискат всички ни заради състоянието на държавата. Ще има достатъчно стабилна финансова основа, за да живее така, както иска, но постигната с много труд и допълнителна работа. С помощта на влиятелни познати и приятели има възможност да осъществи плановете си. Не бива да подценява отношенията си както на работното място, така и в приятелското си обкръжение, защото не знае кой от хората, които е отдалечила, ще й е най-полезен в близко бъдеще. Да се предпазва от удари от страна на неприятели. Макар да мисли, че са я оставили на спокойствие, те изобщо не са престанали да я дебнат. Здравето й е стабилно, но преумората й вреди. Залисана в служебните си задачи, не бива да забравя семейните си задължения, а ако е необвързана, е време да се огледа за подходящо партньорство, защото в един момент самотата ще започне да й натежава.

В категории: Хороскоп


5
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
5
Коментара по темата
5.
КАТ
28.01.2017 22:26:49
0
0
РА 0249 АХ - СОБСТВЕНИК: ДОМ ЗА ВСЕКИ - ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

РА 0249 АХ - СОБСТВЕНИК: РРТС ВРЪХ ВИДЕН, ВРЪХ ВИДЕН, КОНЯВСКА ПЛАНИНА, ОБЛАСТ КЮСТЕНДИЛ
4.
Маратонът на Гришо вкара 200
28.01.2017 21:44:39
0
0
000 зрители
Вчера Григор Димитров загуби от Рафел Надал и така не стигна до финала на Аустрелиън Оупън. Рейтингови агенции съобщиха, че "Евроспорт 1" направи чудовищен рейтинг вчера от 10:45 до 15:45, когато е цялата среща. Световния спортен канал привлече много зрители у нас, като на обяд е гледан от близо 190 000 зрители, или 9% дял от зрителите. В първите минути на мача БТВ и Нова са лидери, като Нова има 20% дял, а bTV - 16%. Така влизането на новия служебен кабинет у нас бе най-гледаното събитие вчера.
3.
Еххх
28.01.2017 20:55:18
0
1
Едно време исках А....а/АЛеМА/ да ми яде бухуя, ама вече знам че булките от Търговище го правят без пари
2.
ффф
28.01.2017 19:34:43
3
2
Тази жена на какви наркотици е?
1.
АБЕ ФЛАГМАН
28.01.2017 19:21:33
2
6
Разкарайте я тази измамница. Защо разпространявате глупостите и?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори