×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Вижте Божидар от Дупница, който воюва с групировката на Митьо Очите. Помните ли ЗИЛ-а с 5 тона камъни? (ВИДЕО)


Първо във Флагман.бг! Вижте Божидар от Дупница, който воюва с групировката на Митьо Очите. Помните ли ЗИЛ-а с 5 тона камъни? (ВИДЕО)
Божидар преди три години паркира ЗИЛ-а в центъра на Слънчев бряг. Тогава той воюваше с вдовицата на Бай Миле - Силвия Панагонова
Тема в развитие
виж още
скрий
09 Юни 2016, Четвъртък, 09:26 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимки и видео: Архив на Флагман.бг

Божидар Георгиев е човекът, който преди три лета пусна ЗИЛ-а с камъните в сърцето на Слънчев бряг като част от жестоката си битка с вдовицата на Бай Миле – Силвия Панагонова


Шефът на ресторант “4 you” Божидар Георгиев от Дупница, чията самоличност Флагман.бг пръв разкри, всъщност е стар наш познайник.

Още през лятото на 2013 година той предизвика най-големия екшън в центъра на Слънчев бряг – (вижте нашата тема в развитие).

Тогава Божидар Георгиев зае страната на бившия съдружник на Силвия Панагонова - помориеца Пламен Петков. Спорът между Панагонова и тандема Петков-Георгиев бе за златен терен от 10 дка в сърцето на Слънчев бряг, намиращ се в непосредствена близост до хотел "Кубан".

Екшънът тогава така загрубя, че близо месец двамата бивши съдружници Петков и Панагонова си правеха един на друг всевъзможни спънки. И двамата претендираха за по-голяма част от парцела, а не за равни по пет декара. Този парцел и това лято ще бъде зает от сергии и върху него не може да се строи, тъй като няма информация да е извършена подялба. Божидар Георгиев от Дупница не е сниман като част от екшъна със ЗИЛ-а, но той не криеше, че е идеолог на отмъщението. Тогава Флагман.бг единствен обстойно отразяваше двете гледни точки, докато РУП Слънчев бряг стоеше със скръстени ръце и не желаеше да вземе отношение в спора, продължило през целия сезон с грозни сцени - от спиране на тока в района до тотални изстъпления с туристите. Тогава ръководството на РУП-Слънчев бряг твърдеше, че по дялбата на 10-те златни декара по този начин си било гражданско-правен спор от частен характер и не се налага да вземат отношение.

Припомняме, че през 2013 г. формированията около Димитър Желязков-Очите все още не бяха така укрепнали и нямаха претенции да завоюват така демонстративно нови територии.

В кадъра, който ви публикуваме, човекът с качулката не е Божидар Георгиев. (ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В същото време стана ясно, че има обвинен за стрелбата срещу Димитър Желязков и гардовете му. Това е млад мъж, който е бил охрана на Божидар.



В категории: Крими


9
Коментара
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
9
Коментара по темата
9.
Софиянец
09.06.2016 12:45:30
9
49
По големи селяни от Поморийци и Несебърлии по черноморието няма.
Събрал 40 говеда и тръгнали със секири и сопи по главната алена на Слънчев Бряг баси чобаните.
После влязли в Ресторанта и почнали масов бой, това да не ви е комлука бе ейййй хамали.
Просто хората живеят още в 90те.
Никой няма да го търпи това.
8.
Каката
09.06.2016 12:35:04
7
30
Очите,че е боклук е ясно,че е разплакал мн хора също.Но не си мислите,че ако дойдат шопите по морето нещата ще се променят.Ще стане по-лошо и повече рекети ще се плащат
7.
Сикаджията
09.06.2016 12:18:50
0
30
От мой много доверени хора в ъндърграунда знам че Митьо вече е бита карта. Софиянци искат да вкарат ред по черноморието това Курви, Дрога, Таксита.
Митьо и останлите Несебърлии са големи селяни в стил мутри от 90те.
И това не се нрави на властта.
За тва го отсвириха.
6.
Гари
09.06.2016 11:58:23
1
20
Митьо е отмъстителен,но и Божо не му отстъпва.Беше при Сумиста ,а знаете за какво лежи Петър Сумиста в затвора.Така че и неговата бригада е бая сериозна и както може да е той,така може и Митьо да си отиде!
5.
Запознат
09.06.2016 11:56:58
9
29
Ако очите беше гледал Под Прикритие щеше да знае че Иво Андонов идва и обира парата на селяните от Влас, Несебър, Равда и Поморие.
Софиянци командват.
Дори да оцелее Очите вече няма да е фактор, а без него хората на очите са като стадо уплашени зайци.
Софиянци превземат черноморието.
4.
Батка с адидаска
09.06.2016 11:48:54
4
16
Значи макета са сдърпали с поморийци. Обаче както знаем що е маке все е айдук и макетата изпуцали местните.
3.
lelq vanq
09.06.2016 11:46:05
16
14
tiq selqci ot vutreshnosta na Bulgaria kude sa tugnali da okupirat slunchev brqg mnogo qsno che shte qdat sekrata ot nesebar, pomorie I burgas stave vupros za mnogo milioni!
2.
Петко
09.06.2016 11:43:38
10
23
Тоя Божидар беше дотук ,Очите е най-отмъстителният дали той или хора близки до него но божката ще бъде отстрелян когато затихнат нещата
1.
Странно
09.06.2016 11:35:37
2
55
Абе на тоя митьо очите са му толкова големи!Как може 5пъти да стрелят и един път на го цъфнат поне в едното от тях?!
Пикочният мехур му уцелили, пък тез очи като чинии не могли!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори