×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ДПС започна кампанията си, даде заявка за 4 депутатски мандата от Бургас


ДПС започна кампанията си, даде заявка за 4 депутатски мандата от Бургас
За мен е гордост, че съм начело на тази силна листа, каза водачът Севим Али
13 Май 2024, Понеделник, 15:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Време е да влезем в управлението, защото винаги, когато е било трудно и сложно, на сцената се появява Движението за права и свободи, подчертаха от партията 

4 мандата за област Бургас за 50-ото НС и 4-ма евродепутати. Това е целта, която си поставиха от ДПС при старта на кампанията за Втори МИР.

Символичното начало бе дадено вчера на среща с актива, провела се в Айтос. Партията показа, че е пределно мобилизирана, за да постигне най-добрия си резултат, а водещи лица от Движението за права и свободи подчертаха, че се отваря историческа възможност да са втора политическа сила.

Нещо повече – ДПС е с готовност да влезе в управлението на страната, а структурите от региона да дадат кадри за изпълнителната власт.

Водач на бургаската листа е безспорният авторитет в Движението – Севим Али. Той благодари за гласуваното доверие на почетния председател д-р Ахмед Доган, както и съпредседателите на партията – доц. Джевдет Чакъров и Делян Пеевски, както и на областното ръководство и кметовете на общини в региона.

„За мен е гордост, че съм начело на тази силна листа. Осъзнавам отговорността, която поемам, защото ние трябва да направим така, че да върнем нашите деца да се върнат и развиват тук, защото те напуснаха пределите на България. Не по тяхно желание, разбира се. Ние искаме да постигнем такива стандарти и тук, за да може те да си дойдат да са сред нас. Това е нашата отговорност – да вдигнем стандарта на живот и нашите сънародници да се върнат в България“, каза Севим Али.

Той подчерта, че изборите сега не са по вина на ДПС, защото партията направила и невъзможното през последните 10 месеца България да не попадне в хаоса и безвремието.

„За съжаление тези, които ни управляваха докараха в страната ни напрежение и противопоставяне. Представителите на ДПС ще направим всичко възможно, за да спрем това безвремие, в което беше хвърлена България. Ще го направим с категоричната победа на Движението за права и свободи. Ще я постигнем с екипа, който е зад гърба ми (визира листата, б.а.). Това са знаещи и можещи хора, с отлично образование“, допълни той.

Водачът на ДПС, който вече е част от тясното национално ръководство на партията – Централното оперативно бюро подчерта, че на България е нужна стабилност.

„Винаги, когато е било трудно и сложно на сцената се е появявало Движението за права и свободи. Убеден съм, че ще бъдем част от управлението на страната ни, защото сме гарант за мира и просперитета на България и регионите. Видяхте, че през последните 10 месеца нямаше нито едно важно решение, което да не е минало без наша подкрепа“, допълни той.

Вижте още във видеото:

Вторият в листата Ешереф Ешереф, който вече натрупа добър парламентарен опит, след като бе част от последните 4 НС посочи, че в ДПС са обединени и сплотени, за да постигнат висок изборен резултат. Реален е шансът ни на тези избори да бъдем втора политическа сила, подчерта той.

Вижте още във видеото:

Третата – Фатме Рамадан е едно от най-разпознаваемите лица на Движението за права и свободи в региона, след като бе част от 47-ото и 49-ото НС. Тя е част от новата вълна в партията – на добре подготвени кадри, които могат спокойно да станат част и от изпълнителната власт.

„През последните 3 години ние сме в политическа криза, едно безвремие, на което трябва да се сложи край. Всичко е в наши ръце. Днес, България има нужда от качествено здравеопазване, образование, развитие на малките населени места. Ние от ДПС казваме, че сме готови да влезем в управлението. Винаги, когато сме били във властта държавата ни се е развивала стремглаво в икономическо отношение“, допълни тя.

Вижте още във видеото:

Четвърти в листата е Ружди Хаджен, председател на Общинския съвет в Сунгурларе. Амбициите на Движението са той да стане част от 50-ото Народно събрание.

„Оптимист съм, защото виждам, че получаваме подкрепа и извън традиционните райони за ДПС. Вчера (в събота, б.а.) бяхме в Камено и там хората ни казаха: „Де да бяха и другите народни представители като Вас – близки до нас и познаващи проблемите ни“. Ако преди три години някои формации идваха на власт с говорене срещу ДПС, то днес виждаме, че точно те губят доверие. Това е благодарение на добрата работа на групата на Движението за права и свободи, която свърши огромна работа. Всички видяха, че ние сме най-отговорната партия и без нас не може да има просперитет. Заради това съм убеден, че на тези избори ще се представим достойно и ще бъдем в управлението на страната“, каза Ружди Хаджен.

Вижте още във видеото:

Председателят на общинската структура на ДПС в Поморие Бейхан Мустафа при определени условия може да стане част от следващото НС. На откриването на кампанията той посочи, че партията му винаги е сред хората и резултатите от предстоящите избори ще го докажат.

Вижте още във видеото:

Шестият – младежкият лидер на ДПС Сезгин Кадил от Поморие, който е младежи лидер на областната структура. Той подчерта, че вярва в успеха и е убеден, че партията ще прати 4-ма народни представители от региона в 50-ото НС.

Вижте още във видеото:

Александър Делчев е 7-ми в листата на ДПС. Кандидат-депутатът посочи, че високо вдигнатата летва е реалистична цел с оглед на все по-добрите резултати за партията.

„Колкото по-силна е групата на ДПС в националния парламент, толкова по-добре е за нашата държава. Това се видя в последните няколко месеца – всички решения, които подобриха статуса на българина, бяха инициирани или подкрепени от нашата партия“, каза той.

Вижте още във видеото:

Осмото място е за бизнес дамата Елван Атилла, която е част от структурите на Движението още от 1990-а година. „ДПС е една предвидима партия, която може да се гордее с млада и изключително силна листа. Вярвам в успеха, защото познавам тези хора и знам на какво са способни“, заяви Атилла.

Вижте още във видеото:

Кметът на Сунгурларе Димитър Гавазов пожела успех на силния отбор на ДПС
Ахмед Мехмед, кмет на община Руен, вярва в добрия изборен резултат 
Бившият депутат Несрин Узун (вляво) със Севим Али 
Кметът на Трояново Димитър Николов (вляво), който е водач на листата на ДПС в Ямбол с д-р Зияд Ел Масри
Областният лидер Мехмед Хамид със силния отбор на ДПС
Сабри Мехмедали - един от основателите на ДПС пожела успех на младата селекция, водена от Севим Али
Екипът на ДПС в Поморие 
Структурата на ДПС в Бургас
Депутатът Севим Али с областния лидер Мехмед Хамид
Това е само част от залата, в която снощи се събра активът на ДПС

 






Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори