×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим


Николай Киров в подкаста на Флагман.бг: Община Сунгурларе е застинала в миналото, знам как да я съживим
Аз съм борбен човек, който може да поведе общината в друга посока – чиста, подредена, сигурна. Едно добро място за живеене, каза Николай Киров във Ф Студио
Тема в развитие
виж още
скрий
25 Октомври 2023, Сряда, 08:00 ч.
Автор: Флагман

Ще поведа общината в друга посока – да е чиста, подредена, с добри улици и сигурна, категоричен е кандидатът за кмет на ГЕРБ

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в община Сунгурларе Николай Киров гостува в подкаста на Флагман.бг.

Той е сред най-интересните играчи на политическата сцена на тези местни избори.

Киров е човек от реалния бизнес – един от крупните земеделци в региона. Обработва над 60 хил. дка земи, управлява милионен бизнес. Но оставя всичко това на заден план, защото, както сам споделя вижда упадъка на Сунгурларе и го боли за родното му място. 

Влиза в битка не е за съживяването, а за спасението на общината, в която от 20 години почти нищо не се е направило.  

Николай Киров е категоричен, че Сунгурларе е неразорана нива и каквото и да се захване ще е полезно за местното население. Иска само да вдъхне увереност на хората, че има шанс за друг тип управление. 

Още по време на кампанията си той се отличи като кандидат-кмет, който не само обещава, а решава реални проблеми – малки, но важни за местната общност.

„Аз съм борбен човек, който може да поведе общината в друга посока – чиста, подредена, сигурна. Едно добро място за живеене. Знам как това може да се случи и да започнем още от първия ден. Сформирал съм силен екип, с който ще работим денонощно“, каза Киров във Ф Студио.

Според него една от сериозните слабости на Георги Кенов е, че не работил по европейски проекти. И това не е случайно, защото там контролът е много сериозен, нещо, което явно не се е харесало на досегашния кмет.

Николай Киров работи от години с европейски програми – от предсъединителните фондове като САПАРД до най-актуалните инструменти – Плана за възстановяване и развитие. Определено знае как да печели евросредства и вижда ефектът, който те имат върху стопанството му.

С екипа му още от сега са набелязали конкретни проекти и програми, по чието изпълнение ще работят от ден първи в администрацията.

Николай Киров гарантира, че ще направи финансова ревизия на досегашния кмет – във всички сфери, защото има сериозни съмнения за управлението на общинската собственост, възлагането на търговете, разходването на публични средства.

Той е заложил в програмата си изграждане на система за видеонаблюдение във всички населени места, спортни и детски площадки, фитнеси на открито, пречиствателна станция, ремонт на улици.

„Има много програми, които дават възможност за привличане на инвестиции в общината. Получавам подкрепата на депутатите от ГЕРБ, които също ги боли за Сунгурларе. Ще ви кажа и нещо, което малцина знаят – преди 4 години Димитър Николов и ГЕРБ ме помолиха да се кандидатирам, но тогава отказах, защото смятах, че Георги Кенов ще се справи. Уви, подведе ме и не съм единствен. Този човек подведе всички около себе си. Днес съжалявам за тази подкрепа и искам да оправя грешката си. Сега е моментът да вдъхнем нов живот на общината, защото Сунгурларе е застинала в миналото. Всички около нас се развиват. Вижте Айтос, Карнобат, Руен, Ямбол и после погледнете Сунгурларе. Знам как да съживим общината, да я превърнем в едно по-сигурно място за живеене, с добра инфраструктура, възможности за младите и с грижа за възрастните“, категоричен е кандидатът за кмет.

"Ще бъде достъпният кмет, винаги ще вдига телефона си, няма да използвам служебен автомобил, а заплатата си ще дарявам за благотворителност", обеща Николай Киров.

 




Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори