×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Среща за летище Бургас (ВИДЕО)


Среща за летище Бургас (ВИДЕО)
Търсят се варианти за развитието на бургаският терминал
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
15 Март 2024, Петък, 10:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Общини и представители на туристическия бранш се събраха в Областна администрация, за да обсъдят възможностите за развитието на терминала

Стратегическа среща за развитието на летище Бургас провежда в този момент в Областна администрация. В нея участват туристически организации. Поканени бяха представители на всички общини. Част от кметовете на стратегическите общини не дойдоха. 

Мотивите им са, че тази среща няма да доведе до решаващ резултат. А е напълно възможно в следващите дни областният управител Пламен Янев да бъде сменен. 

В Областната администрация влязоха  кметът на община Камено Жельо Вардунски, кметът на Созопол Тихомир Янакиев, кметът на община Сунгурларе Димитър Гавазов, зам.-кметът на Малко Търново Деян Йотов, кметът на Руен Ахмед Мехмед. Всички те са на мнение, че ще подкрепят идеята на кмета на Поморие Иван Алексиев за създаване на фонд, който да финансира полетите за Бургас. Това е от изключително значение за развитието на целия регион, смятат те.

Поканени са и гости от държавното летище Пловдив, което в последните две години оперира изключително успешно. Ще се търси техният опит, за да се пренесе и в Бургас.

Идеята е след днешната среща към концесионера „Фрапорт туин старт мениджмънт еърпорт“ АД и Министерството на транспорта като концедент да бъдат отправени конкретни предложения.


В категории: Бизнес


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
13
Коментара по темата
13.
he-he
15.03.2024 13:18:09
1
1
а тя си е клон на КГБ.
12.
he-he
15.03.2024 13:16:25
1
2
Онези, с куфарчетата на Луканов, съсипаха Цялата държава, но си напълниха техните джобове. И разбира се с помоща на Иван Костов. Така или иначе всички са свързани с бившата Държавна сигурност.
11.
До 10
15.03.2024 11:33:48
4
6
Кви комунаги бе охлюв.Пеи тях имаше и бирени,и Славянки и всичко.Демократчетата съсипаха всичко.Комунягите вика ха ха
10.
До 9
15.03.2024 10:51:08
7
2
Истината като я покажеш на комунягите и много боли, почват гонения, аз посочих само факти, кое не е истина?
9.
До 5
15.03.2024 10:42:15
4
2
Проблемът с теб е, че си:
1. Злобен;
2. Пишеш като изтрезняващ;
3. Пишеш глупости;
4. Пишеш неграмотно, но пък искаш да бъдеш разпознат като капацитет.
Няма да ти се получи! Пропуснал си много от образованието си и никой няма да те вземе на сериозно. Спри да пишеш и иди да изкараш минималката. Мрънкачи като теб с лопата да ги ринеш! Тази страна има нужда от интелект, не от такива като теб! А дали пиеш или не...ще си остане мистерия :)
8.
питам
15.03.2024 10:35:37
0
8
2 минути гледам и 5 нарушения на автомобили правещи обратен завой или ляв завой на двойна непрекъсната линия
7.
КАТ
15.03.2024 10:35:25
0
9
От онлайн видеото, колко коли влязоха и нарушиха двойната лента.
Един катаджия да беше застанал, сумати фишове щеше да напише.
6.
до 2
15.03.2024 10:33:07
5
2
Той онЙя "умнЙк" си го местЙ за твоето "Й". Бива ли да си толкова прост?
5.
До 4
15.03.2024 10:29:27
1
3
Давай, давай, за червенотиквениците и пребоядисани клонинги, всеки, който изразява правилното мнение целищо право в сърцето кражбите им е пияница, ха"и"мана и лумпен. Нищо , че капка алкохол не съм пил през целия си живот, но според крадците не съм "изтрезнял".
"и"-то е за ония "умник", той си знае.
4.
До 2
15.03.2024 10:24:53
7
4
Не си изтрезнял още. Всичко, което си написал е абсолютна глупост. От друга страна щом толкова ги разбираш нещата що не направиш нещо различно от мрънка, а? Не ви ли омръзна този живот все наведени да те? Не зная кой е онзи с "й", но е прав, че си неграмотен.
3.
тукашен
15.03.2024 10:23:23
1
12
Какво има да му мислят, щом летище Пловдив е държавно и последните 2-3 години виждаме, че успешно се развива, значи добрата практика е на лице. Въпросът е кой е най голям куражлия да се опълчи на трибуквените.?
Вижда се, че без перспективата за летището в Сарафово региона най малкото не може да прескочи крачка напред и нагоре. Дано се случи нещо положително, а не само шум от журналята
2.
Дааа
15.03.2024 10:18:42
5
19
Какво има да обсъждат. мафията закопа Бургас. За 15 години затвориха и преместиха "Големите български мелници", бирената фабрика, домостро"й"телния комбинат, пред спиране е КРЗ, "Славянка", Океански риболов, пристанището е затворено и дадено на наши хора., летището на мутрите дадоха, те го съсипаха да върви гагузкото, но взеха отровите като сярната киселина от гагаузия за да съсипят бургаския залив... Няма работа, заведенията са мутрински... да ви и града от селски тип.
Петя Дубарова се върти в гроба като пумпал да гледа как съсипаха града й. Впрочем те комунягите и нея я съсипаха.

"й" е за ония "умник" дето смята провинциалния форум за състезание по правопис.
1.
Въведете защитния код
15.03.2024 10:10:48
1
3
na flagmamn go daite te sa kandidat paralii ot turisti
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори