Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тенденции в сватбените менюта

Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите
Ключови думи: храна, сватби, мода, сезон, гости, степени, локация, навици

Новият сватбен сезон е на прага. Какви са тенденциите, колко степенни трябва да са блюдата ви, какво да съчетават те, разказва най-голямата международна платформа, foodpanda.

Блок маса или индивидуално меню? Въпросът, пред който са изправени всички младоженци. Отговорът му се крие в предпочитанията на младата двойка, както локацията и часа, който са избрали за начало на веселбата. И двете крият своите предимства и недостатъци. Каквото и да изберете е необходимо да знаете колко от вашите гости имат специални хранителни навици – вегани, вегетарианци, колко от тях са диабетици или са алергични към нещо конкретно. Ако не сте сигурни може да заложите въпроса в поканата. По този начин ще отдадете специално внимание към близките си в най-важния ден от живота ви.

Пролетно-летните сватби предполагат по леки храни, но и достатъчно засищащи за 5-6 часовия маратон по танци. Ето защо foodpanda предлага да заложите на богата и разнообразна салата, която би задоволила предпочитанията и на най-капризните.

Предястието би могло да бъде пролетни рулца или гриловани тиквички, с мус от крема сирене. За основно, най-предпочитано сред месата си остава пилешкото – печено или на руло с плънка от зеленчуци. Свинското и тази година ще се среща, като другото най-често предлагано ястие. Каквото и месо да изберете, гарнирайте със зеленчуци, най-добре гриловани или задушени. Следястията са нещо полезно, тъй като практиката показва, че след много танци и наздравици, гостите огладняват така, сякаш не са хапвали нищо. Класически, десертът си остава най-чакания и жадуван момент, който е отреден за вкусния ритуал със сватбената торта.

Пет степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон. Заложете на комбинация от месо и зеленчуци за основно ястие и не пренебрегвайте следястието. Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Кулинар, готвил на Ердоган, крал Чарлз, Брад Пит и Джони Деп, изкуши Миглена от „Живот на кантар“ Тя изяде шест ястия, за да спаси отбора си, но кантарът сочи, че е отслабнала с 2,1 кг и благодарение на нея бургазлийката Вили се спаси от отпадане Известна рускиня се показа почти гола Ермак не е много срамежлива
Гришо сподели: Плача дори на... Комедии Това се казва "пенсионер" Джеймс показа на младите звезди Дончич и Едуардс, че още има какво да учат от него
Много е щастлива Камерън Диас с успехи в личен и професионален план Тази снимка се превърна в сензация Планината, куче или и двете?
Каза кой е номер 1 в историята на футбола "Пеле", счита Роналдо Българска работа... Млади нашенци показват класа в САЩ
Много е бесен Руснак твърди, че е жертва на "расизъм" Знам тази рецепта от дядо Бързо, лесно, вкусно, полезно и икономично...
Прави го заради децата? Синовете на Меси ще блестят в Ла Масия? "Най-красивата българка" Се твърди за Натали Трифонова