Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тенденции в сватбените менюта

Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите
Ключови думи: храна, сватби, мода, сезон, гости, степени, локация, навици

Новият сватбен сезон е на прага. Какви са тенденциите, колко степенни трябва да са блюдата ви, какво да съчетават те, разказва най-голямата международна платформа, foodpanda.

Блок маса или индивидуално меню? Въпросът, пред който са изправени всички младоженци. Отговорът му се крие в предпочитанията на младата двойка, както локацията и часа, който са избрали за начало на веселбата. И двете крият своите предимства и недостатъци. Каквото и да изберете е необходимо да знаете колко от вашите гости имат специални хранителни навици – вегани, вегетарианци, колко от тях са диабетици или са алергични към нещо конкретно. Ако не сте сигурни може да заложите въпроса в поканата. По този начин ще отдадете специално внимание към близките си в най-важния ден от живота ви.

Пролетно-летните сватби предполагат по леки храни, но и достатъчно засищащи за 5-6 часовия маратон по танци. Ето защо foodpanda предлага да заложите на богата и разнообразна салата, която би задоволила предпочитанията и на най-капризните.

Предястието би могло да бъде пролетни рулца или гриловани тиквички, с мус от крема сирене. За основно, най-предпочитано сред месата си остава пилешкото – печено или на руло с плънка от зеленчуци. Свинското и тази година ще се среща, като другото най-често предлагано ястие. Каквото и месо да изберете, гарнирайте със зеленчуци, най-добре гриловани или задушени. Следястията са нещо полезно, тъй като практиката показва, че след много танци и наздравици, гостите огладняват така, сякаш не са хапвали нищо. Класически, десертът си остава най-чакания и жадуван момент, който е отреден за вкусния ритуал със сватбената торта.

Пет степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон. Заложете на комбинация от месо и зеленчуци за основно ястие и не пренебрегвайте следястието. Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Това са най-завистливите зодии, внимавайте с тях! Някои ваши "приятели" просто няма да могат никога искрено да се радват с вас, а единствено ще завиждат на успехите ви Всяка година на Великден правя крафин, всички ми искат рецептата Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Водна стихия: Река Огоста заля път в Монтанско В Бургас са нащрек заради притока на водни маси В ресторантите с този трик размразяват месото за 5 минути Трябват ви само два метални контейнера
Избухна срещу цената на агнешкото Защо у нас, на Великден, агнешкото скача тройно, а на 8 март цветята са на петорна цена, пита Башар Рахал Държавата отпуска 35 милиона за великденска добавка на близо 700 000 пенсионери Това съобщи премиерът Росен Желязков
Най-големите егоисти в зодиака Представителите им живеят само и единствено за себе си Путин отхвърли предложението за мир на Тръмп То не включва нашето основно искане, твърдят от Кремъл
Приложение ни събира на вечеря с непознати Появи се лек за самотата Задължително слагайте напоена със сол гъба в хладилника Оказва се, че този артикул действително може да реши проблеми 
Доналд Тръмп с апетити за трети мандат – възможно ли е това В сегашния си вид 22-рата поправка на американската Конституция забранява някой да бъде избиран за президент повече от два пъти Бой между непълнолетни, майка се включи в сбиването (ВИДЕО) От МВР съобщиха, че е започнала проверка и случаят вече е докладван и до прокуратурата