Шунка с добавка като тебешир отказа жена да прави пица
Шунка с добавка като тебешир отказа жена да прави домашна пица.
За колбас се спрях на една шунка. Разрязвам я през средата и като шоколадово яйце вътре се крие изненада. Попадам на нещо, което изглежда на пръв поглед като мас с хрущялна обвивка“, разказва Галка Тенева в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Цялата добавка е като капсула или по-точно наистина като яйце. Почнах да ровя с ножа и бялото съдържание не е меко. Троши се като тебешир. Прозрачното по края е твърдо като кокал. Няма миризма, но не мога да ви опиша как всичко ми се надигна в стомаха. Пълен отврат! Омръзна ми да слушам как плодовете и зеленчуците са само нитрати, как пилешкото е натъпкано с хормони и децата ги хваща пубертетът на 9 години, как не знаем какво ядем и слагаме на масите си. Как ежедневно има клипчета на трупове от прасета, крави и коне и краен резултат е кайма или наденица. Сигурно храната за космонавти е по-чиста от тази в супермаркетите“, добавя Тенева.
1
Коментара по темата
1.
ai
12.04.2016 10:06:44
Ами това е бъдещето! Капсули-не знаеш какво ядеш, няма аромат, няма вкус...а за качество в БГ-забрави!!! Ежедневно трябва да има следене от съответните органи както в магазинната мрежа така и в цеховете на производителите. Не случайно преди години имаше такава длъжност, сега нито специалисти има, нито някой го интересува-нали печалбата е крайната цел?!!