Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Уникално! Бургаският ресторант „Розе“ номиниран за трети път за най-добър в България

Ако „Розе“ спечели, това ще бъде двоен празник за него, защото ще съвпадне и с неговия 5-годишен юбилей
Ключови думи: ресторант Розе, храна, сомелиер, бариста, гурме, интериор

За трета поредна година бургаският ресторант „Розе“ е официално номиниран за „Ресторант на годината 2015“ в България на престижния конкурс, организиран от списание „Бакхус“. В класацията за 2014 година съвсем малко не достигна на „Розе“ да грабне наградата и той бе класиран на второ място. Сега шансовете му също са големи - на финала са допуснати само пет ресторанта - Розе (Бургас), L`Instant, Преди 10, Este, и Lazy. Всички останали четири заведения се намират в столицата.

Оценяването се извършва от професионалисти, които посещават всеки един от ресторантите като тайни клиенти и следят за качеството на храната, напитките и обслужването в нормална обстановка – такава, каквато е за всички останали посетители.

Ако „Розе“ спечели престижната награда за най-добър ресторант в България, това ще бъде двоен празник за него, защото ще съвпадне и с неговия 5-годишен юбилей.


„Когато преди 5 години решихме да създадем място в центъра на града, където да се постави основен акцент на качествената храна, приготвена по най-иновативните и здравословни методи, нямахме представа къде ще ни отведе това решение. Но когато знаеш къде искаш да стигнеш, съдбата ти подава ръка. Имахме късмета да попаднем на прекрасни хора, които и до днес продължават с енергия, страст и въображение да приготвят за нашите клиенти най-вкусните ястия. За да осигурим качествени и екологични продукти, намерихме малки ферми, които отглеждат животните и зеленчуците си, както нашите баби и дядовци са го правили. Избрахме тях, защото имат сходно като нашето отношение към работата си и се опитват да предложат най-доброто на партньорите си. Съдбата ни срещна и със забележителни шеф-готвачи, сомелиери и бариста майстори, с чиято помощ издигнахме вкусовите усещания на най-високо ниво.

 
Сега, след три поредни номинации за титлата "Ресторант на годината" и два „Certificate of excellence“ на TripAdvisor за 2014 и 2015 година, разбираме, че сме на прав път и не остава нищо друго, освен да благодарим на всички, които допринесоха за тези постижения, за прекрасния интериор с авторски картини на световно ниво. Но най-вече благодарим за доверието и подкрепата на нашите клиенти, които ни карат да продължаваме да даваме най-доброто от себе си за тях“, заяви екипът на ресторант „Розе”.
Ще си оближете пръстите - пълнени калмари с лук, гъби и чесън на скара Вкусно лятно ястие Благой Георгиев отиде в Русия, Елай ли е причината? Благо е в Москва
Тези храни помагат в борбата с лошия дъх За да запазите дъха си свеж, учените препоръчват да ядете редовно храни с пробиотици Как безопасно да обработим дивите гъби? Експертни препоръки за здравословна консумация
6 начина да се отървете от задържаната вода Природни методи за премахване на излишните течности от тялото Бърз трик за дезинфекция на четката за зъби Как правилно да я почистите...
Сексскандал разтърси световен футболен гранд Ето подробности 9 причини, поради които трябва да ядете кайсии Те са любим плод за мнозина и освен че са вкусни, носят и определени ползи за здравето
6 състояния на косата, които сигнализират за здравословни проблеми Обърнете внимание на състоянието на косата и скалпа си 600-годишно дърво стана жертва на пожарите в страната Гигантът не издържа на огъня
Защо зъбоболът не трябва да се пренебрегва Ето 6 големи причини Нервен мъж запали одеяло след семеен скандал, 5 постройки изгоряха Драма в Перник