Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Обявиха нови 230 работни места за българи в Германия и Австрия

Ключови думи: работници, Австрия, Германия, Бургас, Агенция по заетостта


Над 130 работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в Австрия и Германия ще бъдат обявени на организираните от Агенцията по заетостта (АЗ) „Европейски дни на труда” през септември. За осма поредна година АЗ, като член на мрежата „Европейски служби за заетост (EURES)”, предлага тази възможност за работа през зимния туристически сезон.

Обявените свободни работни места в Австрия са за сервитьори, бармани, сомелиери, рецепционисти, готвачи и камериерки с различен опит и квалификация. Освен атрактивно заплащане, работодателите предлагат безплатно настаняване и храна в периода на заетост. Германия също търси квалифициран персонал в сферата на туризма – готвачи, сервитьори, рецепционисти и работници за вериги за бързо хранене като възможностите не се изчерпват с публикуваните оферти.

Традиционното международно събитие ще се проведе на следните дати:

За работа в туристическия сектор на Германия:
- 29 септември - гр. Варна
- 01 октомври - гр. Пловдив
- 02 октомври - гр. София

За работа в туристическия сектор на Австрия:
- 06 и 07 октомври - гр. Бургас

На тазгодишните „Европейски дни на труда” търсещите работа ще имат възможността лично да се срещнат с представители от Австрия и Германия, които предлагат атрактивни оферти за работа и ще проведат интервюта с тях.

Препоръчително е кандидатите да се запознаят предварително с вече обявените оферти за работа на националния EURES сайт http://eures.bg в рубриките „Работни места” и „Новини”.

От всички кандидати се изисква да владеят немски език. Те трябва да подготвят пакет от документи на немски език,  включващ автобиография, мотивационно писмо, препоръки от предишни работодатели, диплома за завършено образование и сертификати за придобита квалификация. Документите се изпращат по електронна поща, посочена в офертите. Всички кандидати, отговарящи на условията, ще бъдат поканени на интервю в избрания от тях град в България. Интервюто протича на немски език.

Европейските дни на труда се организират ежегодно в края на летния туристически сезон и акцентират върху заетост в областта на хотелиерството и ресторантьорството през предстоящия зимен сезон.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
$11 за ол инклузив на ден: Защо французи държаха най-приказния ни курорт по времето на соца Във ваканционния клуб има тенис кортове, волейболни и мини футболни игрища, гимнастически салон, яхтклуб Започна гласуването за президент на Щатите, ето кой е водач, засега В него са участвали над 64 милиона американци, а към момента Камала Харис все още води на Доналд Тръмп
Как да се справим с напуканите устни през есента Повечето хора са се сблъсквали с напукани устни в някакъв момент, но за някои хейлитът може да се превърне в по-сериозен медицински проблем Защо са скарани Наско е очаквал да има послушник, но...
Британска автомобилна марка спря да продава нови коли 2025-а е зад ъгъла и докато новите електромобили все още не са представени, краят е близо за колите с двигатели с вътрешно горене. Трудно понася остаряването С толкова операции вече не прилича на себе си
Поиска 1 млн.лева за предаване по бТВ Продуцентите шашнати от изискванията на Краля на попфолка  Тръмп се разтанцува на предизборен митинг След като продава картофки и подкара боклукчийски камион, кандидатът за президент на САЩ разкърши снага на предизборен митинг снощи
От стрес опадаха зъбите на майката на Виктор Днес, след целият стрес и тормоз, който преживяла зъбите й са опадали, което съсипва самочувствието и работата й Спира, за да не умре на сцената като Кирил Маричков Големият Митко Щерев се оттегли по фамозен начин
Една съставка, която имате вече в кухнята, прави дори евтината кайма сочна и вкусна Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата Критични нива на язовирите в Централна България Другият голям язовир е "Жребчево", който е на около 20% от наличния си полезен обем