Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Труп изплува до сладкарница

​На място е пристигнала оперативна група и екип на Спешен център
Ключови думи:
Труп на мъж изплува от река Благоевградска Бистрица. Тялото на мъжа е забелязано в района на сладкарница "Горска поляна" над моста за общинския пазар, съобщи struma.bg.

На място е пристигнала оперативна група и екип на Спешен център.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Трима са с опасност за живота след взрив на газова бутилка Инцидентът е станал в ранния следобед НАП погна над 500 собственици на луксозни коли, проверява доходите им Под прицела на данъчните са и собственици на скъпи имоти, е-търговци и инфлеунсъри
Бивша футболистка на ЦСКА нахока Величка на Гунди Тя наговори куп лъжи, твърди Ваня Александрова Тази вкусна и пикантна салата ще Ви засити за дълго и ще ускори метаболизма ви Ето как да я приготвите
Кмет си спретва пътуване за 11 000 лева на Халкидики Наема приближени фирми и назначава свои хора без конкурс и ценз Откриха прострелян в главата граничар Извършва се разследване по случая
Падна в казана с... Остават съмнения, че в детската градина в Червен бряг са намерили тайната рецепта на вълшебника Панорамикс Цените на зеленчуците по борсите отново тръгват нагоре Леко повишение в цената и на сиренето
Любим гръцки деликатес е на изчезване, съседите ни бият тревога Според научно проучване затоплянията водят до промени в цялата флора и фауна в Егейско и Йонийско море в Гърция Всичките й приятелки я подкрепят Ти си приятел, за когото си заслужава да умреш!, са силните думи по адрес на Беба от "Биг брадър"
Изкуствен интелект смени Гери Стоянова: Кой ще ни казва вече накъде да завием Потребители на GPS побързаха да се оплачат от промените и сигнализираха за грешки Пригответе най-вкусния шаран плакия по тази рецепта Добър апетит