Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Петко Данаилов: Откога типовото брашно е бяло? "Пълнозърнест" хляб е пълен с боклуци
„Пълнозърнестият“ хляб в България понякога има странен цвят. Снимка: Петко Данаилов
„Откога типовото брашно е бяло? Кой контролира тези производители и има ли изобщо контрол? Заради жалката им жажда за печалба, те са готови да слагат всякакви боклуци“, добавя Данаилов.
Личи си, че пълнозърнестият хляб е всъщност несполучливо боядисан бял, добавя друг възмутеният зрител.
1
Коментара по темата
1.
Страшо
08.05.2014 09:29:12
Много важно какъв бил типовия хляб. По-важно е да се спомене дъщерята на спонсора на флагмана на поръчковата журналистика в бургас.