Весо Кокала: Обичам да посрещам изгрева с китара и сандвич със сьомга
„Закусвам често със сьомга. Тя е полезна, тъй като има омега мазнини и помага за разграждане на натрупания холестерол“, добавя Кокала. Той съветва сандвича с риба да се прави като хляба първо се сложи в тостера и после се натрива върху него маслото.
„Поставете малко сьомга отгоре. Обичам да е с много копър, защото има хубав дъх. Сложете метално фолио на дъното на тавата и зехтин. Поставете ги във фурната заедно със сьомгата за 30 минути. Добре е да са полети със сок от лимон. Прибавете и девисил“, съветва Веселин Тодоров.
В дома си той има колекция от инструменти и често с приятели превръщат хубавите мигове в незабравими спомени. Добави Коментар