Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Мими Иванова и Развигор Попов: Водата ни пречиства, убива всичко негативно

Мими Иванова и Развигор Попов обичат да посрещат изгрева със шкембе чорба и чесън.
Ключови думи:
Сутрешният душ отмива от нас всичко негативно, споделят Мими Иванова и Развигор Попов. В интервю за БНТ двамата заявиха, че освен от сутрешното къпане, често се зареждат с енергия от яденето на шкембе чорба с много чесън. Това ни дава сили, признава композиторът.
Певицата обича тишината рано сутрин. Тя се събужда първа и приготвя кафето. За нас това е най-ценният момент от деня, добавя музикантът.
Опитваме се да си почиваме сутрин, да се зареждаме, защото знаем какъв ад ни предстои през деня, споделят Мими и Развигор. Водата убива всичко лошо, уточнява той.
„Като постои дълго под душа, човек е зареден и ободрен за този ден. Много обичам тези сутрини през пролетта и лятото, когато ти си сякаш слят с природата. Виждаш някакъв изгрев и как Слънцето се появява на хоризонта. Тогава витае една тишина, която все още не се нарушава от ремонти, от движения на коли, въобще от живота, който започва. Развигор подрежда масата, а аз имам чувството, че всичко, каквото има в хладилника, отива на нея. Може да съчетае дори грозде с шкембе чорба или нещо подобно“, допълва певицата. Тя споделя, че пие много вода, за да е здрава и жизнена.
„Имали сме периоди на дълго пътуване. Обикновено добрите хотели предлагат закуска. В Англия например предпочитам английската кухня, като отида в Гърция и другаде, не мога да устоя на мекиците и баничките, но най-хубавата закуска след два уморителни концерта е шкембе чорба с чесън. Случвало се е към 5-6 часа сутринта да спираме пред някоя шкембеджийница и да си поръчаме по една хубава нашенска чорба. Тя ни ободрява и ни дава сили“, споделя композиторът.
„В бившия Съветски съюз имаше много черен и червен хайвер. С черпак можеш да го гребеш, обаче само в хотелите за чужденци. Купувахме си и за България тогава. Сега вече го няма това нещо. С носталгия си спомням това време“, каза още Развигор Попов.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Шокиращо: Твърдят, че първата съпруга на Димо Алексиев го зарязала заради... Алексиев има тежки проблеми с алкохола и... дрогата? Предизвикан е на бой Любовната драма за Беба може да влезе в клетката за ММА, ако зависи от Велин...
"Взриви" телевизията Димо Алексиев произнесе присъда в Игрите, деликатна подробност е, че в момента той е зад решетките Вярно ли е, че хората във връзки всъщност са по-щастливи от необвързаните? Ето какво казват експертите
„За“ и „против“ прошката след изневяра Да останеш във връзка с някого, който е изневерил, понякога може да бъде нараняващо 4-те зодии, които ще намерят нова любов Вижте кои са те 
За бургазлии това е перфектното предястие - калмари с чуден чеснов сос Това е тайната рецепта на хората от морето  Президентският вот в Румъния: На първи тур води критик на НАТО, социолозите му даваха едва 5% Калин Джорджеску получи 22 на сто подкрепа 
7 нездравословни храни, които да избягвате Инстантни спагети са едни от тях Българските гори са едно от местата с най-голямо биоразнообразие в Европа
„Жени като Дебора Михайлова“: Урсула фон дер Лайен спомена българката на Деня срещу насилието над жени (ВИДЕО) Една на всеки три жени става жертва на насилие в някакъв момент от живота си Близо 5% от българите са пристрастени към спиртните напитки За 2024 г. страната ни се нарежда на осмо място по консумация