Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Мими Иванова и Развигор Попов: Водата ни пречиства, убива всичко негативно

Мими Иванова и Развигор Попов обичат да посрещат изгрева със шкембе чорба и чесън.
Ключови думи:
Сутрешният душ отмива от нас всичко негативно, споделят Мими Иванова и Развигор Попов. В интервю за БНТ двамата заявиха, че освен от сутрешното къпане, често се зареждат с енергия от яденето на шкембе чорба с много чесън. Това ни дава сили, признава композиторът.
Певицата обича тишината рано сутрин. Тя се събужда първа и приготвя кафето. За нас това е най-ценният момент от деня, добавя музикантът.
Опитваме се да си почиваме сутрин, да се зареждаме, защото знаем какъв ад ни предстои през деня, споделят Мими и Развигор. Водата убива всичко лошо, уточнява той.
„Като постои дълго под душа, човек е зареден и ободрен за този ден. Много обичам тези сутрини през пролетта и лятото, когато ти си сякаш слят с природата. Виждаш някакъв изгрев и как Слънцето се появява на хоризонта. Тогава витае една тишина, която все още не се нарушава от ремонти, от движения на коли, въобще от живота, който започва. Развигор подрежда масата, а аз имам чувството, че всичко, каквото има в хладилника, отива на нея. Може да съчетае дори грозде с шкембе чорба или нещо подобно“, допълва певицата. Тя споделя, че пие много вода, за да е здрава и жизнена.
„Имали сме периоди на дълго пътуване. Обикновено добрите хотели предлагат закуска. В Англия например предпочитам английската кухня, като отида в Гърция и другаде, не мога да устоя на мекиците и баничките, но най-хубавата закуска след два уморителни концерта е шкембе чорба с чесън. Случвало се е към 5-6 часа сутринта да спираме пред някоя шкембеджийница и да си поръчаме по една хубава нашенска чорба. Тя ни ободрява и ни дава сили“, споделя композиторът.
„В бившия Съветски съюз имаше много черен и червен хайвер. С черпак можеш да го гребеш, обаче само в хотелите за чужденци. Купувахме си и за България тогава. Сега вече го няма това нещо. С носталгия си спомням това време“, каза още Развигор Попов.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Тревожно: 78% от българите използват телефон докато шофират Глобите у нас за подобно нарушение са сред най-ниските в Европа За тъщи: От кои зодии излизат най-добрите зетьове Ето кои са те 
Машинист от влака, блъснал кола край Кресна - с положителна проба за упойващи вещества Предстои извършването на химичен анализ Клипът за шофиране с 308 км/ч е зле монтиран фалшификат, казва експерт Вижда се ясно, че скоростта на автомобила се увеличава от 140-200 км/ч до над 300 км/ч, а на горната картина лампите се движат една след друга без промяна, обяснява той
Тежък удар на еврото! Какво става на пазара Единната валута прави рязък завой Ошишка се с корем и огромна задница, какво става Тита изглежда покъртително, феновете й се притесняват
Варна ще е домакин на уникална изложба за книговезане и скрапбукинг Националната изложба "Наследство в корици" ще отвори врати в галерия "Арт салон Радио Варна", където посетителите ще могат да се докоснат до едно от най-фините изкуства – книговезането и скрапбукинга Певицата Вая: Не съм шофирала с 300 км/ч, аз съм страхлива Свалих видеото от платформа за клипчета, не бих карала с бясна скорост, защото съм страхлив шофьор, посочва фолкаджийката
Просто изсипете какаото в топла вода и турската рецепта за сладки е готова Приготвят се много бързо 23-годишен заплаши с убийство баща си, арестуваха го Нападението е станало в Горна Оряховица 
Нова мода в имотите и защо панелките поскъпват Годишният растеж на индекса на цените на жилищата (ИЦЖ) се ускори до 16.5% Лунен календар за март 2025 г: Внимавайте какво правите на тези дати Има точно определено време, в което трябва и не трябва да посетите фризьора