Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Мими Иванова и Развигор Попов: Водата ни пречиства, убива всичко негативно

Мими Иванова и Развигор Попов обичат да посрещат изгрева със шкембе чорба и чесън.
Ключови думи:
Сутрешният душ отмива от нас всичко негативно, споделят Мими Иванова и Развигор Попов. В интервю за БНТ двамата заявиха, че освен от сутрешното къпане, често се зареждат с енергия от яденето на шкембе чорба с много чесън. Това ни дава сили, признава композиторът.
Певицата обича тишината рано сутрин. Тя се събужда първа и приготвя кафето. За нас това е най-ценният момент от деня, добавя музикантът.
Опитваме се да си почиваме сутрин, да се зареждаме, защото знаем какъв ад ни предстои през деня, споделят Мими и Развигор. Водата убива всичко лошо, уточнява той.
„Като постои дълго под душа, човек е зареден и ободрен за този ден. Много обичам тези сутрини през пролетта и лятото, когато ти си сякаш слят с природата. Виждаш някакъв изгрев и как Слънцето се появява на хоризонта. Тогава витае една тишина, която все още не се нарушава от ремонти, от движения на коли, въобще от живота, който започва. Развигор подрежда масата, а аз имам чувството, че всичко, каквото има в хладилника, отива на нея. Може да съчетае дори грозде с шкембе чорба или нещо подобно“, допълва певицата. Тя споделя, че пие много вода, за да е здрава и жизнена.
„Имали сме периоди на дълго пътуване. Обикновено добрите хотели предлагат закуска. В Англия например предпочитам английската кухня, като отида в Гърция и другаде, не мога да устоя на мекиците и баничките, но най-хубавата закуска след два уморителни концерта е шкембе чорба с чесън. Случвало се е към 5-6 часа сутринта да спираме пред някоя шкембеджийница и да си поръчаме по една хубава нашенска чорба. Тя ни ободрява и ни дава сили“, споделя композиторът.
„В бившия Съветски съюз имаше много черен и червен хайвер. С черпак можеш да го гребеш, обаче само в хотелите за чужденци. Купувахме си и за България тогава. Сега вече го няма това нещо. С носталгия си спомням това време“, каза още Развигор Попов.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Криминално проявен сви портмоне на възрастен бургазлия Кражбата стана в "Долно Езерово" Чужденец заплаши с нож жена в Поморие Става въпрос за израелски гражданин, роден в Украйна
Млад бургазлия окраде руснак Деянието се случи в село Маринка Хеликоптер се разби в река в Ню Йорк, инцидент със самолети във Вашингтон Първият сблъсък е фатален
Какво ще е времето? Валежите ще спират... Плодовете мираж заради априлския сняг, бивш министър зове за помощ В такива случаи трябва държавата да се намеси, каза Явор Гечев
Само за мъже: Може да прогоните нежеланата ерекц*я като... Умножавате числа на ум Показа перфектно тяло на 59 (СНИМКА) Брук Шийлдс като, че ли не остарява
Много се зарадва на... Класиката на Арсенал срещу Реал Родителите й се отрекоха от нея Причината е сайт за възрастни
ВК "Нефтохимик" парафира с... Млад играч Направи разтърсваща интимна изповед Росица от "Ергенът" е много чувствителна