Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Бизнес и артелитът на Бургас отпива от елексирите на Villa Vinifera

Шефът на винарската изба Villa Vinifera Росица Кючукова (вляво) с хотелиера Веселин Налбантов и фотограф-художничката Галя Ушева
Ключови думи: винарска изба, Villa Vinifera, интерхотел България, бургас, Росица Кючукова

Колекцията на прочутата винарска изба Villa Vinifera се превръща в хит за светските тържества на бургаския бизнес и арт елит. Интересът към колекцията от изтънчени вина, ракии и диджестиви доведе в зала „Компас“ на интерхотел „България“ технолозите от пловдивското шато, за да разкажат как се произвеждат еликсирните питиета с уникален аромат и вкус.

Дегустацията бе съпроводена с десетки изтънчени блюда от средиземноморски деликатеси и дивеч – подходящи за отделните сортове, подготвени от шеф-готвача на интерхотел „България“ майстор Стоян Мавров.

 
Управителят на най-големия дистрибутор на алкохолни напитки у нас Поп Комерс ООД Илия Желев е убеден, че не е опитвал подобна диджестивна ракия с мед и билки
На соарето бяха забелязани присъстващи инкогнито известни бургаски личности, шефовете на елитни ресторанти, барове и хотелски вериги, бизнеспартньори и дистрибутори.

Историята на Villa Vinifera започва в далечната 1933 г., когато известният търговец на вина Методи Хаджиянков решава да се заеме с производството им.

Три години по-късно в пловдивското село Брестовица отваря врати винарска изба „Мискет”, която става предпочитан производител не само в Българския, а и на английския, австрийския и германския пазар.

През 1946 г. винарска изба „Мискет”е национализирана, но  функционира като подразделение на  най-реномираните винарски заводи в България.

Плеада от технолози от Асеновград, Перущица и Пещера са овладели изкуството да създаваш качествено вино именно тук. По този начин избата успява да запази своя първоначален облик и предназначение.

От 1998 г. винарска изба „Мискет” е собственост на компания „Стархо Со” и носи символиката и марката “Villa Vinifera”.


Представители на бургаската бохема и култура предпочитат диджестивите на Villa Vinifera

И до днес специалистите от “Villa Vinifera” успяват да пресъздадат атмосферата, да запазят великолепието на вкуса, палитрата и нюансите при селекцията на вина, и което е най-важно - тяхната екологична чистота.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Съдът: АПИ носи 10% вина за трагичен инцидент с 45 загинали Скоростта в отсечката е трябвало да бъде ограничена до 90 км/ч, а не до 120 км/ч, установи съдът в Перник Владо Зомбори съобщи за тъжна новина в семейството си Бъдете максимално с близките си хора, написа актьорът
Потрес! Стана свидетелка на Йехова Получавам добри напътствия и хубави съвети от братята и сестрите! Също така си обменяме много топли прегръдки със сестрите, твърди Емили Секира за всички българи, пътуващи към Великобритания Страната въвежда издаването на електронно разрешение за транзитно преминаване и краткосрочно пребиваване за гражданите на всички държави на Европейския съюз
Матей Гюров от Бургас се нуждае от нашата помощ, нужни са му 150 000 лв. за бъбречна трансплантация Сложната операция трябва да се извърши в чужбина във възможно най-кратки срокове Имението, в което почина Матю Пери, е унищожено от пожарите в Лос Анджелис Холивудски звезди изгубиха домовете си
Затварят до 14 февруари ключова улица в ж.к."Възраждане" Временно ще бъде въведена нова организация на движението в района, като гражданите са призовани да спазват указанията и да използват обходни маршрути. Болната Крисена има лекарство само за 10 дни и моли за помощ Вече пет години тя се бори с тежко заболяване
В ПГТ "Иван Вазов"-Слънчев бряг се състоя Ден на ученическото самоуправление Идеята бе на директора на професионалната гимназия Защо е съкрушена Загуби кученцето си
Тези храни могат да ви разболеят от рак Полуфабрикатите, като колбасите и различни месни изделия, често съдържат значителни количества подобрители на вкуса, стабилизатори, аромати и консерванти Нечуваният феномен "Гръмотевичен сняг" удари Земята Знаете ли какво представлява?