Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Бърз курс по енология от Коста Канариев в "Рубаят Каса Вино"

Търговския директор на веригата ресторанти "Рубаят" Коста Канариев е един от най-уважаваниет енолози в България
Ключови думи:

Отвори врати обновеният ресторант „Рубят Каса Вино“, намиращ се зад Операта в Бургас. В две иновирани зали и изискана обстановка, любители и професионалисти могат да се насладят на своята голяма страст – виното. В „Рубаят Каса Вино“ ти е издигнато на пиедестал.

Екип на Бесове.бг се срещна с Коста Канариев, търговски и маркетинг директор на две от големите български изби: „Хан Крум“ и „Тера Антика“, който ни представи изцяло обновения ресторант. „Идеята е да преплетем нормалното място за хранене и срещи с идеята и философията за виното като напитка, която е необходима за начина ни на живот и хранене“ разкрива Канариев пред камерата ни и ни води в специалната енотечна стая на ресторанта. Според него виното е модерната напитка, която ни връща назад във времето.

В кухнята на „Рубаят Каса Вино“ Коста Канариев приготви гъби-соте с чесън, рукола и пармезан, но по два различни начина. В приготвянето на блюдата в ресторанта има добра винена стиковка, обяснява той. Това означава, че всяко ястие от менюто е свързано с определно вино от богатата палитра на холдинга „Винекс Преслав“. „Българите смятаме, че нямаме десертни или стари вина. Нашите винезаводи заделят част от продукцията си и малка част от нея презентираме в нашите ресторанти „Рубаят“. Така показване на хората, че нашата страна също има добри традиции в правенето на качествено вино“. А че продукцията на холдинг „Винекс Преслав“ е добра, доказват десетките грамоти и награди, закачени на стените в „Рубаят Каса Вино“. И всяко от вината-първенци може да бъде опитано на момента от всеки посетител на ресторанта. Вижте видеото и се потопете в света на виното.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Бивш депутат от ГЕРБ се сгоди за новата си изгора Актьорът Евгени Будинов отново слага брачния хомот Въпрос от "Стани богат" за 200 лв. препъна мениджърка два пъти Милена Петрова се подхлъзна жестоко, но Ники Кънчев й подсказа
Затварят за ремонт ул. „Георги Шагунов“ в Бургас, ето кога Причната е ремонти дейности на ВиК мрежата Зодиите, с които е най-трудно да се поддържа връзка Ето кои са те
От днес: Един ден във Венеция - 10 евро такса Сумата е двойно по-висока от миналогодишната Патриарх Даниил: Кръстът не е краят, кръстът е сила Да си спомним какво Бог е претърпял и да си дадем сметка къде сме, призова духовникът
Засилват контрола по пътищата за почивните дни: Цивилни полицейски коли ще следят за нарушители Очаква се днес да е много по-спокойно с оглед на това, че в четвъртък беше натоварено движението по пътищата С този вит козунак с течен шоколад ще оберете точките на Великден Ето я рецептата
Хотелите по Северното Черноморие били пълни с румънци по Великден Немалко са и българските туристи за празника Жълт код за интензивни валежи е обявен за шест области Прогноза за времето - петък, 18 април 2025 г.
Падат лихвените проценти Икономическият растеж на Еврозоната ще пострада сериозно от американските мита, предупреждава ЕЦБ Голяма палачинка за закуска! Готви се сама, има тайна съставка Може да е и сладка, и солена