Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Боря стреса с тези пържоли

Ключови думи: пържоли, пилешки, вкусно, рецепта

Представяме ви чудна рецепта за сочни и вкусни пилешки пържоли. Приготвени по този начин те са ароматни и вкусни, а гъбеният сос е най-добрата компания за тях.

Продукти, които са ви нужни:

- пилешки пържоли - от бут 700 г
- сол
- подправка за пиле
- олио - 2 с.л.
- гъби - 300 г
- моцарела - 200 г
- бяло вино - 100 мл

Начин на приготвяне:

Започнете с овкусяването на пилешките пържоли. Поръсете ги със сол и подправка за пилешко месо. Ако самата подправка е солена, не добавяйте още сол.

Оставете ги в хладилник за два часа, за да поемат от всички вкусове и аромати и едва след това подредете в тава за печене. Налейте виното в тавата.

Идва ред на гъбите – почистете ги и ги нарежете на половини или на по-тънки филийки. Посипете ги в тавата при пържолите.

Овкусете със сол и олио и сложете тавата в предварително загрята фурна на 200 градуса. След близо 40 минути пържолите са с перфектната златиста коричка. Подредете няколко кръгчета моцарела върху тях и оставете сиренето да се разтопи. Получава се една съвършена консистенция, наподобяваща мек и ароматен сос, който гарнира крехкото пилешко месо.

Добър апетит!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Защо сексът „по приятелски“ носи усложнения - 10 правила Ако сте „само за единия секс“, трябва да сте убедени, че никоя от двете страни няма да се влюби Ад на кръстовище в София заради пиян моторист Инцидентът е станал на кръстовищата на булевардите "Александър Стамболийски" и "Вардар"
18 знака, че женската ви енергия е блокирана Сравнявате се с мъжете 3 зодии, които ще направят голям скок в кариерата си тази пролет Дали сте сред тях
Няма такъв пухкав кекс с ябълка и моркови, става за нула време С ябълки, моркови и малко лимонада стават ето такива вкусотии - пухкав кекс с ябълка и моркови Клюкарстването било полезно, твърди учен Суийт обяснява, че клюкарстването е дълбоко вкоренено в социалната ни природа и има сложни психологически корени
Мариан Бачев уволни ключов шеф в културата Заповедта е издадена две седмици преди ресорният зам.-министър Тодор Чобанов да коментира пред ситуацията с НИНКН Проф. Рачев: Давайте към планината и морето, там агнешкото е по-вкусно! Във вторник може да има гръмотевични бури, но може да гръмне, може и да не гръмне
Путин смълча света, издаде грандиозния си план Президентът на Руската федерация подчерта, че Русия и Китай имат "големи планове - интересни, амбициозни и грандиозни" Няма да повярвате какво ще прави Ще пише роман
Превъртяха футбола През 2011 г. Бодьо/Глимт удря дъното – изпада във финансов колапс, играе във втора дивизия и функционира с условия, характерни за аматьорския футбол, а днес са на полуфинал в ЕКТ Мозъкът започва да работи с пълна сила между 60 и 80-годишна възраст Върхът на интелектуалната активност на човек е около 70 години, когато мозъкът започне да работи с пълна сила