Коледният дух в „Медуза” води към изискани кулинарни пътешествия
Коледният дух вече се носи из цял Бургас. След запалването на празничното дърво в центъра и отбелязването на градския празник, всички търсят най-подходящото място да отбележат подобаващо, настъпващите светли дни.
Едно от местата в Бургас, което ще ви изненада с тематични кулинарни предложения е ресторант „Медуза“.
Коледната вечер тук ще е много специална. „За нашите клиенти ще приготвим патешки бут с конфитюр от тиква, запечен свински врат със стейк от карфиол, горчица от кайсии и пуканки от елда“, открехват завесата от кухнята на „Медуза“.
Това са само част от предложенията в Коледното им меню, вижте всичките им изненади.
В бутиковата сграда „Кандински“ на ул. Адам Мицкевич, посрещат от ранна утрин първо за ароматно кафе, а после и за всяко следващо хранене.
В изтънчената атмосфера, изцяло отразяваща последните световни тенденции, гостите на ресторанта се потапят в изживяването наречено културата на Азия.
Тук по оригинален начин казват наздраве на всички свои гости (Виж видеото)
Паназиатската кухня е една от съвсем новите тенденции в света на гастрономията. Тази кухня съчетава кулинарните традиции на няколко южноазиатски нации: китайци, японци, виетнамци, тайландци, корейци, лаосийци и други. В целия свят има ресторанти, специализирани в този вид храна. И Бургас вече може да се похвали с изпипано до последния детайл място, отразяващо философията на тази световна тенденция.