Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тайна съставка за свинско с праз, получава се кулинарен шедьовър

Ключови думи: свинско с праз, червено вино, вкусно, рецепта

Свинското с праз е ястие, добре познато на българина. Тази гозба съчетава традиционния вкус и докосва небцето с лек пиперлив завършек. Истински шедьовър, на който човек трудно може да се насити.

Разбира се, както всяко едно ястие, така и свинското с праз си има своите специфики и е добре да сме запознати с тях, ако искаме да се справим наистина брилянтно в кухнята.

Днес ще споделим рецепта, която всяка домакиня трябва да знае. Крайният резултат винаги е страхотен.

Как се приготвя най-вкусната гозба от свинско и праз?

Ето го списъка с продукти, които трябва да имате пред себе си:

свинско месо - 500 г
праз - 4 стръка
чушки - 3 бр. червени
олио - 50 мл
черен пипер - на вкус
червено вино - 100 мл
вода - 100 мл топла
сол - на вкус
люти чушлета - 2 бр. сухи червени
Начин на приготвяне на ястието:

Започнете с рязането на месото. Опитайте кубчетата да са приблизително еднакви. След това измийте под течаща вода и подсушете с кухненска хартия.

Сложете месото да се запържва в сгорещеното олио и подправете с черен пипер на вкус. Не прекалявайте, ако не сте почитатели на пикантните храни.

Добавете червеното вино, което се явява като тайната съставка на свинското с праз. Гответе на умерен огън, докато течността се изпари и ястието остане само на мазнина. През това време нарежете праза на по-едри парчета, а чушките – на ивички.

Добавете зеленчуците, лютите чушлета и топлата вода. Разбъркайте и гответе още 40 минути.

На финала поръсете с една – две щипки сол, пише actualno.com.

1
Коментара по темата
1.
Голям праз
10.11.2024 17:15:22
За депутатите свинско, за народа праз - средно всички ядат свинско с праз
  Добави Коментар
Избират жилище според възрастта За младите са важни понижените разходи за енергия Намерих цаката на пухкавата баница, вече не редя и не навивам корите Забравете за стандартните и скучни рецепти, приготвили сме ви нещо уникално
Затова се пукат и не се боядисват хубаво 5 грешки, които допускаме при варенето и боядисването на яйцата за Великден Несебър отбеляза Деня на Тракия Панихида за  българските жертви на репресии и гонения в периода на Балканската война бе отслужена  в храма „Успение Богородично“
Зодиите с най-силна енергия Те са в състояние да издържат на всякакъв стрес и да влияят на околните Над 90 млрд. лева спестявания „кътат“ българските домакинства Сумата се равнява на 42,3 от брутния вътрешен продукт (БВП) на България
Шоково увеличение на жилищните заеми В рамките на година увеличението на заемите за покупка на къщи и апартаменти е с 5,95 млрд. лв. Никой не вярва, че тайната съставка на този протеинов сладолед е... Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Иван Станчев: Китай вече е лидер, а не имитатор, в много технологични сектори Разговор с Иван Станчев, предприемач и инвеститор в технологични компании. Възпитаник на Американския университет в България (2014), основател на Lab-Away и инвеститор в множество стартъпи. . Продажбите на нови коли в България намаляват Купуват повече хибридни
Внимавайте с тези зодии, ужасно завистливи са Могат да ви подлеят вода във всеки момент Над 30 кръводарители до ранния следобед след старта на кампанията „Дари кръв - спаси живот“