Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Главен готвач издаде тайната на медените пилешки бутчета, които се топят в устата

Ключови думи: медени крилца, медени бутчета, флагман, рецепта

Всички знаем, че рецептите, които включват пилешко месо, са изключително много, разнообразни и вкусни. Разбира се и приготвянето на цяло пиле или бутчета също е много вкусна опция.

Именно заради това сега ще споделим една чудно бърза, лесна, но и вкусна рецепта. С нея ще може да приготвите пилешки бутчета, които буквално се топят в устата.

Тайната на тази рецепта е… медът!

„Месото буквално пада от костите, а вкусът е в стил барбекю“, казва главен готвач.

Оригиналната рецепта изисква използването на шест пилешки бутчета, тежащи по 200 грама всяко. 

Необходими продукти:
пилешки бутчета - 6 бр.;
кетчуп - 6 с.л.
доматено пюре - 2 супени лъжици;
синапени зърна - 2 супени лъжици;
сос уорчестър - 3 супени лъжици. л.;
мед - 2 супени лъжици;
чесън - 1 скилидка.
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 220C (200C с вентилатор/газ седем) и застелете форма за печене (пергамент) в тавата. Поставете пилето с кожата нагоре. Намажете парчетата с останалата марината.

Печете във фурната за 35-40 минути до златисто кафяво. 

Това е! добър апетит! / jenata.blitz.bg

1
Коментара по темата
1.
Написано като за олигофрени
22.10.2024 18:40:58
1. Главен готвач издаде тайната на медените пилешки бутчета,
2. Тайната на тази рецепта е… медът!

Хахахаха
Верно? Гениално!
Нямаше да се сетя, че медените пилешки бутчета са намазани с мед! Хихихи
  Добави Коментар
Възможно е търговци да вдигнат цените, след като влезем в еврозоната, но конкуренцията ще елиминира бързо тези практики Икономистът от Пловдив Георги Стоев е поел лична инициатива в социалните мрежи, в която си е поставил за цел да отговаря на въпроси на граждани за важните промени, които ще настъпят, след като България влезе в Еврозоната Деца, учители и родители засадиха дръвчета в Бургас в инициативата „Горичка на децата“ Основната цел на събитието беше да покаже на децата колко е важно да се грижим за природата
Голям завод затвори, остави стотици без работа в беден град Мъчно ми е за завода по простата причина, че това са почти десет години, каза една от жените Почина принцът на Люксембург Издъхна едва на 22 години
Тази подправка не само подобрява вкуса на храната, но и носи множество ползи за здравето Лютият червен пипер е добре позната подправка в кулинарията, известна със своя пикантен вкус и яркочервен цвят  Изненада с кино, вечеря и огромен плакат – жестът, който разплака учителка в Руен Г-жо Мария Чанева, твоите деца те обичат", написаха учениците от 12а клас 
Свариха я като жаба Вижте интересния разговор с Ани Цолова  Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Никакво отпускане, продължаваме! Вървим по график, каза Ангел Стойков
Цените на имотите в тази страна удариха невиждан ръст Aнaлизът, бaзиpaн нa oфициaлни дaнни, cъбpaни oт Haциoнaлния cтaтиcтичecĸи инcтитyт, пoĸaзвa, чe 2024 г. e билa нaй-cĸъпaтa гoдинa в иcтopиятa зa пaзapa нa нeдвижими имoти Ад на пътя! Катастрофа в Айтоския проход парализира движението, въведен е обходен маршрут На място цари хаос, а трафикът е пренасочен по обходен маршрут през Ришкия проход
Каузата „Бургас – Европейска столица на културата“ печели все повече съмишленици Вярваме, че Бургас може достойно да представи страната ни и да посрещне гости и изпълнители от цял свят, заявиха от TEDxBurgas Ето как да разпознаем истинското кисело мляко Когато пише "Българско кисело мляко" на етикета, сме сигурни, че то е от сурово мляко, добито от български крави, произведено в българско предприятие