Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Чушки бюрек със сирене и кашкавал

Ключови думи: чушки бюрек, рецепта, сирене и кашкавал

Продукти:

Начин на приготяне:

  1.  Настържете кашкавала на едро, а сиренето натрошете или смачкайте с вилица.
  2.  В купа смесете кашкавала, сиренето, нарязания на ситно копър, черния пипер и две от яйцата. Разбъркайте хубаво.
  3.  Почистете печените чушки от люспите, дръжките и семките. Напълнете ги внимателно с приготвената смес, като внимавате да не ги разкъсате.
  4.  Оваляйте чушките в галета, след което ги потопете в разбитите яйца и ги изпържете.
  5.  Извадете ги в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
  6.  Сервирайте вкусните чушки бюрек с кисело мляко или чеснов сос. Подходящи са както за предястие, така и за основно ястие. /Рецепта на matekitchen.com
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Взе ключово решение Теа Таирович се омъжи Сподели какво мисли за Фарниев Маринов говори за борбата ни
Виталий Кличко с много важно изказване Кметът на Киев говори за войната Продадоха потник за 7 милиона долара Дрехата е емблематична
Огромен скандал в ресторант, жена откри в чинията си... Плъх в обедно меню Блести в Италия Николов с фурор във волейбола
БФС с много дискусионно решение Финалът за Купата няма да е през почивен ден Дръзка кражба в... Казанлък
Председателят на Европейския съвет идва в България Антонио Коща ще проведе срещи с президента и премиера Сърцето му се къса Камата скърби за Йохан Кройф
Мощно земетресение до... Еквадор Жените, които са майсторки в прикриването Не можеш да я хванеш в изневяра, защото винаги ще „замаже“ положението