Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Преди да изпържите картофите, ги залейте с тази смес

Ключови думи: картофи, смес, флагман, пържени картофи

Кой не обича пържени картофи? Знаем много рецепти: и с яйца, и с билки, и с гъби, и с парченца бекон или наденица. Но определено все още не сте опитвали такива пържени картофки! Най-добри пригответе двойна доза, защото всички ще посягат за допълнително. Това е „подобрена“ рецепта за обичайните пържени картофи – тайната е, че преди пърженето нарязаните картофи се заливат с яйчено тесто, което ги прави сочни и меки отвътре, умерено хрупкави и много апетитни отвън.

За да приготвите панирани картофи в тесто, можете да изберете всякакви подправки. Червен пипер и риган ще са най-добре, но бъдете отворени откъм експерименти!

Панирани пържени картофи

Необходими продукти:

4 картофа
3 яйца
120 гр. пшенично брашно
сол на вкус
червен пипер на вкус
риган на вкус
олио на вкус
20 гр.масло
200 мл прясно мляко
70 гр.сирене чедър (или кашкавал)
черен пипер (смлян) – на вкус
Начин на Приготвяне:

Обелете картофите и ги нарежете на ивици или на кръгчета. Залейте ги с вода и подсушете, за да се отървете от излишното нишесте.

Смесете яйцата със сол, червен пипер, риган и 100 г брашно. Изсипете готовото тесто върху картофите и разбъркайте.

Загрейте олиото в тиган и запържете картофите до омекване. Разстелете ги върху хартиена кърпа.

За да приготвите соса, разтопете маслото, запържете с него останалото брашно.

Налейте млякото в сместа, добавете сол, черен пипер и червен пипер. Разбъркайте сиренето към соса.

Панираните картофи в тиган  могат да се сервират не само като гарнитура. Поставете готовите пръчици в по-голям съд, а в центъра сложете купа със сос. Получавате ярко и интересно предястие!

Тези картофки са прекрасни, защото се съчетават добре с всеки сос: със сирене, домати, заквасена сметана…

Непременно опитайте!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
За по-качествен секс: Мастурбирайте поне веднъж седмично Редовните физически упражнения също  подобрят качеството на интимния живот 5 техники за флирт, с които да накарате мъжа да ви хареса Ето кои са те 
Могат ли двама души с една и съща зодия да имат успешен брак? Дали астрологичните прилики са рецепта за вечна любов или вещаят катастрофа Леля ми прави този вкусен свинско-славянски гювеч, уникален е Ето я нейната рецепта
Владимир Путин с извънредно обръщение Говори към руския народ, но и не само Как можем да отслабнем и да избегнем увисналата кожа Пластичен хирург съветва да си набавяме много вода, докато отслабваме
Ще се шокирате какво се твърди за него Животът му е като от филм След 14 г. издирване: Намериха убиеца на камериерката Роза Мачокова Бездомникът Генчо ръгал 30 пъти с нож жената и я изнасилвал
Вдигане на акциза за алкохола е сред мерките за "саниране" на бюджета МФ иска да принуди и по-малките фирми да се регистрират по ДДС "Нефтохимик" се бори здраво в Турция, но... Грандът "Анкара" продължава напред в Чалъндж къп
Дъщеря й възражда най-големите й хитове 25 години след смъртта на певицата Румяна, песента „Kолко те обичам“ ще звучи с нов аранжимент Хвърли 7 бона за регистрационен номер с нейните инициали Софи Маринова ще кара нов скъпарски Мерцедес